moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
καμια αντιβιωση, καμια θεραπεια δε μπορει να τον βοηθησει ?![]()
Όχι καλή μου.
Όπως μου είπε ο Αιλουρος, είναι ότι χειρότερο από άποψη ασθένειας που μπορεί να συμβεί στις γάτες.
Καμία θεράπεια, κανένα φάρμακο.
Απλά σβήνουν μέρα με τη μέρα.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Όχι καλή μου.
Όπως μου είπε ο Αιλουρος, είναι ότι χειρότερο από άποψη ασθένειας που μπορεί να συμβεί στις γάτες.
Καμία θεράπεια, κανένα φάρμακο.
Απλά σβήνουν μέρα με τη μέρα.
τι να πω τωρα..δακρυζω τωρα που τα γραφω αυτα γιατι ειχα παθει παρομοια περιπτωση με τη σκυλιτσα μου πριν χρονια και καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ πως ειναι να βλεπεις το ζωακι σου να αργοσβηνει, αλλα κατι να σου πω να σε βοηθησω δεν εχω...

τι να πω..μονο να ειναι καλα η γατουλα σου τουλαχιστον...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Κρίμα...
Πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο απ' το να φροντίσεις να έχει όσο καλύτερη ποιότητα ζωής γίνεται. Να 'σαι σίγουρη πως ο Φριξάκος το καταλαβαίνει και σε αγαπάει πολύ.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αλλά αυτό που έχω να πω είναι ο τύπος που στον πούλησε στο pet shop δεν θέλει ένα χοντρό χ.....ο για όλη αυτή την ψυχολογική ταλαιπωρία που τραβάς? Γιατί τον μικρούλη στον έδωσε με το πρόβλημα

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
To έχω περάσει και εγώ αυτό Sof μου με μια γατούλα που είχα παλιότερα.
Αλλά αυτό που έχω να πω είναι ο τύπος που στον πούλησε στο pet shop δεν θέλει ένα χοντρό χ.....ο για όλη αυτή την ψυχολογική ταλαιπωρία που τραβάς? Γιατί τον μικρούλη στον έδωσε με το πρόβλημα![]()
Δεν τον πήρα από πετ σοπ Ουρανία μου.
Αλλά από όπου και αν τον έπαιρνα δεν το μετανιώνω λεπτό.
Αν δεν τον έπαιρνα τότε δεν ξέρω αν θα είχε ζήσει όσο έζησε. Ούτε όσο καλά έζησε και ζει ακόμα.
Το βρισιμο το θέλει γιατί ζευγαρώνει προφανώς άρρωστα γατιά και φέρνει στον κόσμο μωρά με παθήσεις...τεσπα, αυτό δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή να είμαι ειλικρινής.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν τον πήρα από πετ σοπ Ουρανία μου.
Αλλά από όπου και αν τον έπαιρνα δεν το μετανιώνω λεπτό.
Αν δεν τον έπαιρνα τότε δεν ξέρω αν θα είχε ζήσει όσο έζησε. Ούτε όσο καλά έζησε και ζει ακόμα.
Το βρισιμο το θέλει γιατί ζευγαρώνει προφανώς άρρωστα γατιά και φέρνει στον κόσμο μωρά με παθήσεις...τεσπα, αυτό δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή να είμαι ειλικρινής.
Μωρέ έχεις δίκιο τι σου λέω κι εγώ. Απλά με εκνευρίζει που κάποιοι τέτοιοι τύποι συμπεριφέρονται έτσι. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο μικρούλης σου πραγματικά να γίνει ένα θαύμα και να το ξεπεράσει κι αν αυτό δεν γίνεται να νιώσει γεμάτος αγάπη και να μην πονάει

ιβανα
Επιφανές μέλος

δωστου ενα μεγαλο φιλι απο μεναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
πως ειναι ο γατουλης ?δωστου ενα μεγαλο φιλι απο μενα
O Φρίξος μου δε δείχνει να επιδεινώνεται ευτυχώς. Δεν ξέρω αν πρέπει, αλλά έχω αρχίσει να έχω ελπίδες μήπως γίνει κάποιο θαύμα.
Μου είπε ο γιατρός πως έχει τύχει να γλυτώσει ένα γατί που είχε το ίδιο κάποτε. Αν κάποιος θυμάται/γνωρίζει κάτι ας μου στείλει ένα pm please. Αν θυμάμαι καλά είπαν πως το γατάκι εκείνο λεγόταν Κλουζώ.
Θα ήθελα να μάθω πως ακριβώς είχε αντιδράσει.
Συνεχίζει βέβαια να έχει επιλεκτική γεύση, αλλά δείχνει να θέλει να φάει.
Επίσης δεν έχω εντοπίσει κάνενα πρόβλημα με την αναπνοή του (είναι από τα πρώτα σημάδια της ^%&*αρρωστιας αυτής).
Τα καλά νέα είναι πως η μαριλού είναι μεν φορέας, αλλά δεν νοσεί. Οι περισσότερες γάτες εχουν έρθει κάποια στιγμή στη ζωή τους σε επαφή με την οικογένεια του κωρονοιού (αν το λέω σωστά), οπότε συμφωνα με τον γιατρό δεν είναι καθόλου ανησυχητικό. ¨Εχει έρθει σε επαφή, οπότε έχει αναπτύξει αντισώματα.
Δυστυχώς δεν έχει νόημα να της κάνουμε εμβόλιο (θα της κάναμε αν ήταν εντελώς αρνητική). Οπότε συνεχίζεται η αγωνία του να μην έρχεται σε συχνή επαφή με τον Φρίξο.
Τους αλλάζω τα νερά και την άμμο 10 φορές την ημέρα...Παρ'οτι τους έχω τρια και τέσσερα δοχεία αυτά συνεχίζουν να πίνουν από το ίδιο νερό και να πηγαίνουν στην ίδια αμμολεκάνη...

Θα δείξει....οι επόμενες εβδομάδες είναι ζόρικες από κάθε άποψη. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταια, ελπίζω σε ένα θαύμα.
Ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν η Μαριλού είναι φορέας έχει αντισώματα υπάρχει κίνδυνος αν πίνουν από το ίδιο νερό ή χρησιμοποιούν την ίδια τουαλέτα?![]()
Απ'ότι φαίνεται ναι, θα πρέπει να μειωθεί κατά το δυνατό η έκθεση της στον ιό. Έχει μεν αντισώματα, αλλά αν έρχεται σε συνεχή επαφή τότε μπορεί να υπερισχύσει ο ιός.

ιβανα
Επιφανές μέλος
O Φρίξος μου δε δείχνει να επιδεινώνεται ευτυχώς. Δεν ξέρω αν πρέπει, αλλά έχω αρχίσει να έχω ελπίδες μήπως γίνει κάποιο θαύμα.
μακαρι, στο ευχομαι ειλικρινα. αφου δεν επιδεινωνεται, και εχει ορεξη να φαει, ειστε σε καλο δρομο

να πανε ολα καλα 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
΄Απ'ότι φαίνεται ναι, θα πρέπει να μειωθεί κατά το δυνατό η έκθεση της στον ιό. Έχει μεν αντισώματα, αλλά αν έρχεται σε συνεχή επαφή τότε μπορεί να υπερισχύσει ο ιός.![]()
Οχ αυτή είναι δύσκολη κατάσταση. Μήπως αν τους χώριζες σε ξεχωριστά δωμάτια? Υπάρχει κίνδυνος να πέσουν σε κατάθλιψη που δεν θα βλέπονται?

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου είπε ο γιατρός πως έχει τύχει να γλυτώσει ένα γατί που είχε το ίδιο κάποτε. Αν κάποιος θυμάται/γνωρίζει κάτι ας μου στείλει ένα pm please. Αν θυμάμαι καλά είπαν πως το γατάκι εκείνο λεγόταν Κλουζώ.
Θα ήθελα να μάθω πως ακριβώς είχε αντιδράσει.
Συνεχίζει βέβαια να έχει επιλεκτική γεύση, αλλά δείχνει να θέλει να φάει.
Επίσης δεν έχω εντοπίσει κάνενα πρόβλημα με την αναπνοή του (είναι από τα πρώτα σημάδια της ^%&*αρρωστιας αυτής).
Τα καλά νέα είναι πως η μαριλού είναι μεν φορέας, αλλά δεν νοσεί. Οι περισσότερες γάτες εχουν έρθει κάποια στιγμή στη ζωή τους σε επαφή με την οικογένεια του κωρονοιού (αν το λέω σωστά), οπότε συμφωνα με τον γιατρό δεν είναι καθόλου ανησυχητικό. ¨Εχει έρθει σε επαφή, οπότε έχει αναπτύξει αντισώματα.
Δυστυχώς δεν έχει νόημα να της κάνουμε εμβόλιο (θα της κάναμε αν ήταν εντελώς αρνητική). Οπότε συνεχίζεται η αγωνία του να μην έρχεται σε συχνή επαφή με τον Φρίξο.
Τους αλλάζω τα νερά και την άμμο 10 φορές την ημέρα...Παρ'οτι τους έχω τρια και τέσσερα δοχεία αυτά συνεχίζουν να πίνουν από το ίδιο νερό και να πηγαίνουν στην ίδια αμμολεκάνη...
Θα δείξει....οι επόμενες εβδομάδες είναι ζόρικες από κάθε άποψη. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταια, ελπίζω σε ένα θαύμα.
Ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον.
Μην εγκαταλείψεις ούτε στιγμή την ελπίδα για το καλύτερο.Να δείς που θα τα καταφέρει.

ιβανα
Επιφανές μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
εβλεπα την εκπομπη παρα τριχα στο σκαι, ειχε αφιερωμα στα γατακια με λοιμωδη περιτονιτιδα..ελεγε οτι θεραπεια δεν υπαρχει οντως, αλλα μπορουν να συντηρουνται με ενεσεις ιντερφερονης... τι λες γι'αυτο ?![]()
Ευχαριστώ για την ενημέρωση Ιβάνα. Το ξέρω αυτό, μου το ειπε ο γιατρός. Αλλά στην ουσία παρατείνει την ζωή τους για κάποιους μήνες χωρίς να βελτιώνει την ποιότητα της.
Δεν το προτείνει με τίποτα ο Κος Πάνος.Άλλωστε Ιντερφερόνη του έδινα, από μηνών ακόμα, λόγω του καλυκοϊού, ίσως γι'αυτό να μην έχει παρουσίασει ακόμα συμπτώματα. Αλλά το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο.
Τον ζύγισα πάλι χθες και απογοητεύτηκα πολύ. Από 3300 περσι τέτοια εποχή, 2400 χθες. Τον είχα ζυγίσει πριν δυο εβδομάδες και ήταν 2600. Χάνει με ταχύτατους ρυθμούς. Πάνω που είχα αρχίσει να ελπίζω ρε γμτ...
Ουρανία, δεν μπορώ να το χωρίσω. Το σπίτι είναι ενιαίο με τρια δωμάτια. Αν κλείσω ένα από τα δυο στα δωμάτια θα φρικάρουν εντελώς. Έχουν συνηθίσει να έχουν όλο το σπίτι δικό τους και να είναι μαζί. Ο γιατρός μου είπε πως αυτό θα τα στρεσάρει και πιθανόν φέρει χειρότερα αποτελέσματα.
Οπότε "απλά" αλλάζω συνέχεια νερά, φαγητά, άμμο. Όταν είμαι σπίτι βέβαια....

Το δράμα είναι η μαριλου που πάει και του γλύφει το κεφαλάκι και τα αυτιά συνέχεια ή του κάνει ναζάκια για να τον "ξυπνήσει". Ξαπλώνει ανάσκελα και του απλώνει τα ποδαρακια της, του μυρίζει τα μουστάκια και δυστυχώς την τραβάω μακριά του. Με κοιτάνε και τα δυο με δυο μάτια.....
ELENIP
Διάσημο μέλος
Το δράμα είναι η μαριλου που πάει και του γλύφει το κεφαλάκι και τα αυτιά συνέχεια ή του κάνει ναζάκια για να τον "ξυπνήσει". Ξαπλώνει ανάσκελα και του απλώνει τα ποδαρακια της, του μυρίζει τα μουστάκια και δυστυχώς την τραβάω μακριά του. Με κοιτάνε και τα δυο με δυο μάτια.....
:cry::cry::cry:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Lia_cha
- Zoe TsbDc
- sissy12
- marilena131
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Βάσω Μαν
- Claire Rentfield
- nasstazia
- pepper
- roccohooshie
- aston3
- fmarulezkd
- Ljosberinn
- ofilia
- ΛΟΥΙΖΑ1
- scaryspider
- angiesmth
- kat-cats
- kitara
- Sissy-Lousy
- dkat
- Tsakoulinaki
- dorothea_v
- MarkTs
- Katerina N
- paulina85
- mitsia15
- Γαταλί
- beerman63
- aba
- Bastet777
- ban
- Ηλίας-77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool