O Φρίξος μου δε δείχνει να επιδεινώνεται ευτυχώς. Δεν ξέρω αν πρέπει, αλλά έχω αρχίσει να έχω ελπίδες μήπως γίνει κάποιο θαύμα.
Μου είπε ο γιατρός πως έχει τύχει να γλυτώσει ένα γατί που είχε το ίδιο κάποτε. Αν κάποιος θυμάται/γνωρίζει κάτι ας μου στείλει ένα pm please. Αν θυμάμαι καλά είπαν πως το γατάκι εκείνο λεγόταν Κλουζώ.
Θα ήθελα να μάθω πως ακριβώς είχε αντιδράσει.
Συνεχίζει βέβαια να έχει επιλεκτική γεύση, αλλά δείχνει να θέλει να φάει.
Επίσης δεν έχω εντοπίσει κάνενα πρόβλημα με την αναπνοή του (είναι από τα πρώτα σημάδια της ^%&*αρρωστιας αυτής).
Τα καλά νέα είναι πως η μαριλού είναι μεν φορέας, αλλά δεν νοσεί. Οι περισσότερες γάτες εχουν έρθει κάποια στιγμή στη ζωή τους σε επαφή με την οικογένεια του κωρονοιού (αν το λέω σωστά), οπότε συμφωνα με τον γιατρό δεν είναι καθόλου ανησυχητικό. ¨Εχει έρθει σε επαφή, οπότε έχει αναπτύξει αντισώματα.
Δυστυχώς δεν έχει νόημα να της κάνουμε εμβόλιο (θα της κάναμε αν ήταν εντελώς αρνητική). Οπότε συνεχίζεται η αγωνία του να μην έρχεται σε συχνή επαφή με τον Φρίξο.
Τους αλλάζω τα νερά και την άμμο 10 φορές την ημέρα...Παρ'οτι τους έχω τρια και τέσσερα δοχεία αυτά συνεχίζουν να πίνουν από το ίδιο νερό και να πηγαίνουν στην ίδια αμμολεκάνη...
Θα δείξει....οι επόμενες εβδομάδες είναι ζόρικες από κάθε άποψη. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταια, ελπίζω σε ένα θαύμα.
Ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον.