Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μελαγχολίας. Το έχεις συζητήσει αυτό με τον κο Πάνο ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γλυκειά μου Sof, όσο δύσκολο και να 'ναι θα πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις αν κάποια στιγμή η Μαριλού μείνει μόνη της.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μελαγχολίας. Το έχεις συζητήσει αυτό με τον κο Πάνο ?
Ναι Βούλα μου, είναι βέβαιο πως θα πάθει μελαγχολία, ειδικά εφόσον εμείς λείπουμε 13 ωρες την ημέρα...Οχι δεν το έχω συζητήσει. Αν έρθει εκείνη η στιγμή θα δω τι θα κάνω. Ακόμα δεν έχω εξοικιωθεί καθόλου με την ιδέα του φρίξου...είμαι πολύ μακριά από το να το δεχτώ.
Και αυτή τη στιγμή που γράφω ότι γράφω νομιζω πως μιλάμε για κάτι άλλο, όχι για κάτι τόσο άσχημο. Μεγάλο πράγμα η άρνηση.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η Άσπρη μου παλεύει με καρκίνο του μαστού από το 2007. Έχουν πειραχτεί και οι λεμφαδένες της. Την περασμένη Παρασκευή έκανε την 5η της εγχείρηση. Το ξέρω πως κάποια στιγμή απ' αυτό θα πάει αλλά, όταν φτάνω να το σκέφτομαι, απλώς αλλάζω κανάλι. Προσπαθώ μόνο συνεχώς και αδιαλείπτως να κάνω τη ζωή της όσο το δυνατόν πιο όμορφη, δηλαδή να της ανταποδίδω την ομορφιά που εκείνη έβαλε μέσα στη δική μου ζωή. Βέβαια (να χτυπήσω ξύλο!) η Άσπρη μου δεν έχει πέσει ακόμα όπως ο γατούλης σου αλλά, όταν μπλέκεις με τέτοιες άτιμες αρρώστιες, δυστυχώς, εγγυήσεις δεν υπάρχουν...
Να του χαμογελάς του Φριξούλη, να του γλυκομιλάς και να του δείχνεις συνεχώς πόσο τον αγαπάς. Είναι βέβαιο πως το καταλαβαίνει και το νιώθει.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ναι Βούλα μου, είναι βέβαιο πως θα πάθει μελαγχολία, ειδικά εφόσον εμείς λείπουμε 13 ωρες την ημέρα...Οχι δεν το έχω συζητήσει. Αν έρθει εκείνη η στιγμή θα δω τι θα κάνω. Ακόμα δεν έχω εξοικιωθεί καθόλου με την ιδέα του φρίξου...είμαι πολύ μακριά από το να το δεχτώ.
Και αυτή τη στιγμή που γράφω ότι γράφω νομιζω πως μιλάμε για κάτι άλλο, όχι για κάτι τόσο άσχημο. Μεγάλο πράγμα η άρνηση.
Οπου υπάρχει αγάπη συνυπάρχει και η άρνηση..Είναι μια πολυ δύσκολη κατάσταση και το μόνο που μπορώ να πώ...συνέχισε να τον αγαπάς πολυ.....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Romeo1
Νεοφερμένο μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχε ραγδαία επιδεινωση την τελευταία εβδομάδα. Απίστευτη....
Θα τον πήγαινα για να τον κοιμισουμε σημερα-αύριο.
Από τη Πέμπτη έχει να φάει/πιεί/ενεργηθεί.
Είχε φουσκώσει η κοιλιά του από το υγρό και ανέπνεε με τρομερή δυσκολία. Τα μάτια του είχαν πύον. Τα καθάριζα και σε ένα λεπτό ξανά.
Ήταν μονίμως καθιστός και ακίνητος.
Γύρισα από τη δουλειά το απόγευμα και το θέαμα ήταν σοκαριστικό.
Χέρια και πόδια ανοιχτά μπρούμυτα και εκείνος ένα με το πάτωμα.
Δεν αντέδρασε, νόμιζα πως έφυγε...Αλλά δεν.
Αποφάσισα να τον αφήσει να "κοιμηθεί" σπίτι του. Ο κος Πάνος μου είπε είναι θέμα ωρών. Άλλωστε δεν μπορώ να τον μετακινησω.
Από τις 5 (που τον είδα εγώ...προφανως πιο νωρίς έγινε όλο αυτό) είναι έτσι. 5 ώρες τώρα, δεν αντιδράει σε τίποτα.
Αλλά τις τελευταιες 2 ώρες προσπαθεί να σηκωθεί, κάνει την προσπάθεια και ξαναπεφτει φωνάζοντας...
Μου είπε ο γιατρός πως επηρέασε τον εγκεφαλο. Γι'αυτό έχει παραλύσει.
Τα μάτια του γεμάτο πύον, ανατριχιαστικά γεμάτα...δεν φαίνονται καν πια.
Είναι όλος παγωμένος παρότι τον έσυρα στο χαλί και τον σκέπασα με σεντόνι.
Τι χρειάζομαι από εσάς. Να μου πείτε από ανάλογες εμπειρίες (εύχομαι όχι δικές σας) πόσο μπορεί να κρατηθεί έτσι.
Θέλω να ηρεμήσει γρήγορα, δεν αντέχω άλλο να τον βλέπω έτσι. Είναι τρομερά σοκαριστικό το θέαμα και ξέρω, το νιώθω, πως δεν αντέχει ούτε εκείνος.
Επειδη είναι μικρός (μόλις 1μιση) η καρδούλα του προφανώς αντέχει.
Αλλά πόσο μπορεί να τραβηξει ρε γμτ πια?
Με τον γιατρό μιλάμε συνέχεια, δεν μπορεί να μου πει τίποτα άλλο.
Θέλω να ακούσω τη γνώμη σας.
ευχαριστω
stellak
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τίποτε, δεν έχω να πω τίποτε. Μόνο ότι στη θέση σου θα τον έπαιρνα αγκαλιά (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Δεν ξέρω τίποτε άλλο...
ακομα κι αυτο κακο του κάνει.
Ήμουν από πάνω του 4 ωρες και τον χαιδευα, τον φιλουσα.
Ο γιατρός όμως ειπε να μειώσω τα ερεθίσματα όσο γίνεται γιατί ενοχλείται. Γι'αυτό προσπαθεί να σηκωθεί και καταλήγει να πονάει και να πέφτει. Μου είπε να του σβήσω το φως και να τον αφήσω να κοιμηθεί.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
ακομα κι αυτο κακο του κάνει.
Ήμουν από πάνω του 4 ωρες και τον χαιδευα, τον φιλουσα.
Ο γιατρός όμως ειπε να μειώσω τα ερεθίσματα όσο γίνεται γιατί ενοχλείται. Γι'αυτό προσπαθεί να σηκωθεί και καταλήγει να πονάει και να πέφτει. Μου είπε να του σβήσω το φως και να τον αφήσω να κοιμηθεί.
Κάνε ό,τι είναι απαραίτητο για την ηρεμία του. Ελπίζω να είναι κάποιος στο σπίτι και για σένα. Εσύ κι αν τη χρειάζεσαι την αγκαλιά τώρα

Voula
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να μην το περνάς μόνη σου, αν και πλέον πιστεύω ότι μόνοι ερχόμαστε, μόνοι φεύγουμε και μόνοι περνάμε ότι μας πονάει πολύ σε αυτή τη ζωή.
Καλό κουράγιο και στους δυο σας. Εύχομαι το μωρό σου να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο.
Μακάρι να 'ξερα που μένεις, τουλάχιστον όλο αυτό να το πέρναγες με κάποιον που μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα (αν και δεν θα είχα το κουράγιο Sof να τον βλέπω να υποφέρει, δεν είμαι τόσο δυνατή)
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
έφυγε ο μικρός μου, τα ξημερώματα. Σκεπασμένος με το σεντονάκι του, στον ύπνο του.
stellak
Διάσημο μέλος
Καλό ταξίδι, γατούλη. Αγαπήθηκες πολύ εδώ κάτω. Ησύχασε τώρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TAKAROS
Νεοφερμένο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

Σκέψου ότι πλέον δεν πονάει..............είναι ευτυχισμένος στον γατοπαράδεισο.
Κουράγιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Lia_cha
- Zoe TsbDc
- sissy12
- marilena131
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Βάσω Μαν
- Claire Rentfield
- nasstazia
- pepper
- roccohooshie
- aston3
- fmarulezkd
- Ljosberinn
- ofilia
- ΛΟΥΙΖΑ1
- scaryspider
- angiesmth
- kat-cats
- kitara
- Sissy-Lousy
- dkat
- Tsakoulinaki
- dorothea_v
- MarkTs
- Katerina N
- paulina85
- mitsia15
- Γαταλί
- beerman63
- aba
- Bastet777
- ban
- Ηλίας-77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool