Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα.
15-07-14
21:31
Εμείς της φοράγαμε πιο παλιά για κανα χρόνο (δεν κυκλοφορούσε η γάτα μέσα έξω, μόνο μέσα στο σπίτι).
Εγώ ψήφισα και ναι και όχι γιατί η γάτα αν κάνει βόλτες έξω της είναι απαραίτητο πιστεύω για να μην της χάσουμε (αν γράψουμε πάνω σε αυτο-βαλουμε ενα χαρτακι με τηλεφωνο επικοινωνιας) αν και βρίσκουν τα λυμέρια τους, τέλος πάντων
, αλλα και όχι αν η γατούλα σας δεν κυκλοφορεί έξω...
Την γατούλα φυσικά θα την ενοχλεί έστω και λίγο, για φανταστείτε να σας ο βάζανε εσάς στο λαιμό και να κουδούνιζε όλη την ώρα και να μην μπορούσατε να το βγάλετε
!...
Εγώ ψήφισα και ναι και όχι γιατί η γάτα αν κάνει βόλτες έξω της είναι απαραίτητο πιστεύω για να μην της χάσουμε (αν γράψουμε πάνω σε αυτο-βαλουμε ενα χαρτακι με τηλεφωνο επικοινωνιας) αν και βρίσκουν τα λυμέρια τους, τέλος πάντων
, αλλα και όχι αν η γατούλα σας δεν κυκλοφορεί έξω...Την γατούλα φυσικά θα την ενοχλεί έστω και λίγο, για φανταστείτε να σας ο βάζανε εσάς στο λαιμό και να κουδούνιζε όλη την ώρα και να μην μπορούσατε να το βγάλετε
!...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
16-07-14
00:53
Κατανοώ οτι οι πιο πολλοι που βάζουν το λουράκι με το κουδούνι το κανουν για να μπορουν να εντοπίσουν τη γατα τους σε περιπτωση που χαθεί..παρόλα αυτα αν ημουν γατα θα με ενοχλούσε πολυ να ακουω συνεχως στα αυτιά μου ενα κουδούνι. Ειτε το ηθελα ειτε οχι δεν θα μπορούσα να το βγάλω οποτε αναγκαστικά θα το συνήθιζα αλλα δεν θα μου αρεσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool