Λούσι!

SweetyCat

Πολύ δραστήριο μέλος

Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα.
Να μ εκαι εγω !Ειμαι το κουταβακι ,της ντεϊζης του θειου της Μαριας.Η Μαρια ειναι πολυ καλο κοριτσι γιατι οταν πεταξαν τα 4 αδερφακια μου πηγε μαζι με την Κωσταντινα και ενα αλλο κοριτσι να τα βρουν,αλλα τους ειδε η μαμα της και αρχισε της φωνες ;)Ααα.....και η Κωσταντινα ειναι καλο κοριτσι που ηθελε να βρει τα αδερφακια μου:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:DΘα προπαθησω να βαλω φωτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανεις

Γεια σου Λουσι.Τελικα θυληκια εισαι εεεεεε.Εγω τα ελεγα στη Μαρια αλλα ο μπαμπας της δεν συμφωνουσε.Τελως παντων.Μολις ειδα το θεμα σου Κουσι γι'αυτο και αργησα να σου γραψω.Λοιπον,χαρηκα που σε γνωρισα:)

Να και μια φωτο μου ομως μικρη εδω

Κουκλα:up:

000201F9.gif

Λούσι,συγνώμη που άργησα να γράψω στο θεματάκι σου.Είσαι μία κούκλα.Θέλω να μάθω πως σε βρήκαν και σε τι κατάσταση ήσουν όταν σε βρήκαν.Θα είναι μερικές χρήσιμες πληροφορίες για να σε γνωρίσουμε καλύτερα!

Αγνή

Γεια σου,σκυλάκι Λούσι!Με λένε Σίμπα.Θα ήθελα πολύ να μπεις και εσύ στην τρελοπαρέα Κρύστι-Άμπι-Σίμπα-Όσκαρ-Πατσαβούρας-Ξένις!

Σίμπα

Επιτέλους ένα σκυλάκι στη παρέα(εκτός της Άμπι)Καλώς ήρθες λοιπόν Λούσι.Έχεις και ωραίο όνομα.Περιμένω να ακούσω τις σκανταλιές σου και να μου πεις και εσύ τις δικιές σου!

Όσκαρ

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια :)Δεν με βρικαν ομως μεγαλοσα μαζι με την μαμα μου !Αν θελετε να σας πω μια ιστορια πολυ ευχαριστως:D

:)Θέλουμε!

Θα το γραψω αργοτερα γιατι τωρα θα αποσυνδεθω:hello:

Την μαμα μου την βρικε ο γιος του θειου της Μαριας σε ενα παρκο μαζι με ενα ασερνικο .Τα αφερε στο χωριο για να του κανουν παρεα γιατι πολυ προσφατα εχασε την γυναικα του:(Ομως το αρσενικο ηταν αγριο και ο θειος της δεν μπορουσε να το κρατησει .Αποφασησε να κρατησει την μαμα μου.Η μαμα μου ομως ολη την ημερα εκανε βολτες και ερχοταν σπιτι μονο για να φαει:lol:Μια μερα του Σεπτεμβρη γεννηθηκα εγω μαζι με αλλα τεσσερα κουταβακια,αλλα ο θειος δεν μπορουσε να τα κρατησει και αποφασησε να κρατησει ενα αγορι,που να ηξερε ομως:lol:Πηγαν μαζι με τον μπαμπα της Μαριας και πεταξαν τα αδερφακια μου σε κατι χωραφια.Τοτε η Μαρια με ενα αλλο κοριτσι πηγαν στην Κωσταντινα και της το ειπαν .Τοτε πηγαμε ολες μαζι με τα ποδηλατα να τα βρουμε αλλα δυστηχως μας ειδε η μαμα της απο την ταρατσα που φενετε σχεδον ολο το χωριο την πηρε τηλεφωνο και της ειπε να φυγουμε απο εκει :|Παλυ καλα που ειχα 50λεπτα,και ακομα καλυτερα που απο διπλα τους ηταν μια εκκλησια και σκεφτηκε κατι.Εκεινη την ωρα ηρθε ο μπαμπας της με το αυτοκινητο και ακουστε τι ειπε<<βρικαμε 50λεπτα κατιω και δεν μπορουσαμε να τα χωρισουμε οποτε ειπαμε να αναψουμε ενα κερακι>>.Της ειπε <<ενταξει>> και εφυγε:up:Δεν βρικαν τα αδερφακια μου ,κριμα:(Ομως τωρα ειμαι πιο μεγαλη και εχω κανει πολλους φιλους .Μια φιλη μου ειναι η Babyboom το σκυλακι του αλλου θειου της Μαριας(αμαν πολλοθς θειους εχει αυτο το κοριτσι:mad::lol:) και ενα αλλα σκυλακι που η Μαρια δεν ξερει τι ειναι:redface:Τωρα ομως εχω αλλα προβληματα:/:Εχω τσιμπουρια και η Μαρια μαζευει χρηματα για να μου παρει λουρακι για τσιμπορια:rolleyes:Αυτα ,για της σκανταλιες δεν μπορω να γραψω γιατι μου πιαστηκε το χερι απο το γραψημο.

Υ.Σ.Συγνωμη για τα ορθογραφικα:redface:

Παιδια χθες εμαθα οτι ο θειος εδιωξε την lousi:(Δεν ξερω ποu την εχουν παει :(Αντιο lousi:bye::cry::cry::cry::cry::cry::bye::bye::bye::bye::bye::bye:

Κρίμα.Μήπως όμως δεν την έδιωξαν αλλά έφυγε:hmm:'Οτι κια αν έγινε λυπάμε πολύ.:('Οσο για αυτ'ο το σκυλί που λες στην ιστορία σου που δεν ξέρεις τι είναι.Εμένα μου φαίνεται λυκόσκυλο με κάτι απο Γερμανικό Ποιμενικό:hmm:;)

Κρίμα.Μήπως όμως δεν την έδιωξαν αλλά έφυγε:hmm:'Οτι κια αν έγινε λυπάμε πολύ.:('Οσο για αυτ'ο το σκυλί που λες στην ιστορία σου που δεν ξέρεις τι είναι.Εμένα μου φαίνεται λυκόσκυλο με κάτι απο Γερμανικό Ποιμενικό:hmm:;)
κατι τετοιο πρεπει να ειναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back