SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααα.....και η Κωσταντινα ειναι καλο κοριτσι που ηθελε να βρει τα αδερφακια μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα προπαθησω να βαλω φωτο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αγνή
Γεια σου,σκυλάκι Λούσι!Με λένε Σίμπα.Θα ήθελα πολύ να μπεις και εσύ στην τρελοπαρέα Κρύστι-Άμπι-Σίμπα-Όσκαρ-Πατσαβούρας-Ξένις!
Σίμπα
Επιτέλους ένα σκυλάκι στη παρέα(εκτός της Άμπι)Καλώς ήρθες λοιπόν Λούσι.Έχεις και ωραίο όνομα.Περιμένω να ακούσω τις σκανταλιές σου και να μου πεις και εσύ τις δικιές σου!
Όσκαρ
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν με βρικαν ομως μεγαλοσα μαζι με την μαμα μου !Αν θελετε να σας πω μια ιστορια πολυ ευχαριστως
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Θέλουμε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ομως το αρσενικο ηταν αγριο και ο θειος της δεν μπορουσε να το κρατησει .Αποφασησε να κρατησει την μαμα μου.Η μαμα μου ομως ολη την ημερα εκανε βολτες και ερχοταν σπιτι μονο για να φαει
Μια μερα του Σεπτεμβρη γεννηθηκα εγω μαζι με αλλα τεσσερα κουταβακια,αλλα ο θειος δεν μπορουσε να τα κρατησει και αποφασησε να κρατησει ενα αγορι,που να ηξερε ομως
Πηγαν μαζι με τον μπαμπα της Μαριας και πεταξαν τα αδερφακια μου σε κατι χωραφια.Τοτε η Μαρια με ενα αλλο κοριτσι πηγαν στην Κωσταντινα και της το ειπαν .Τοτε πηγαμε ολες μαζι με τα ποδηλατα να τα βρουμε αλλα δυστηχως μας ειδε η μαμα της απο την ταρατσα που φενετε σχεδον ολο το χωριο την πηρε τηλεφωνο και της ειπε να φυγουμε απο εκει
Παλυ καλα που ειχα 50λεπτα,και ακομα καλυτερα που απο διπλα τους ηταν μια εκκλησια και σκεφτηκε κατι.Εκεινη την ωρα ηρθε ο μπαμπας της με το αυτοκινητο και ακουστε τι ειπε<<βρικαμε 50λεπτα κατιω και δεν μπορουσαμε να τα χωρισουμε οποτε ειπαμε να αναψουμε ενα κερακι>>.Της ειπε <<ενταξει>> και εφυγε
Δεν βρικαν τα αδερφακια μου ,κριμα
Ομως τωρα ειμαι πιο μεγαλη και εχω κανει πολλους φιλους .Μια φιλη μου ειναι η Babyboom το σκυλακι του αλλου θειου της Μαριας(αμαν πολλοθς θειους εχει αυτο το κοριτσι
) και ενα αλλα σκυλακι που η Μαρια δεν ξερει τι ειναι
Τωρα ομως εχω αλλα προβληματα
Εχω τσιμπουρια και η Μαρια μαζευει χρηματα για να μου παρει λουρακι για τσιμπορια
Αυτα ,για της σκανταλιες δεν μπορω να γραψω γιατι μου πιαστηκε το χερι απο το γραψημο.Υ.Σ.Συγνωμη για τα ορθογραφικα

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω ποu την εχουν παει
Αντιο lousi
:cry::cry::cry::cry::cry:

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
'Οτι κια αν έγινε λυπάμε πολύ.
'Οσο για αυτ'ο το σκυλί που λες στην ιστορία σου που δεν ξέρεις τι είναι.Εμένα μου φαίνεται λυκόσκυλο με κάτι απο Γερμανικό Ποιμενικό

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
κατι τετοιο πρεπει να ειναιΚρίμα.Μήπως όμως δεν την έδιωξαν αλλά έφυγε'Οτι κια αν έγινε λυπάμε πολύ.
'Οσο για αυτ'ο το σκυλί που λες στην ιστορία σου που δεν ξέρεις τι είναι.Εμένα μου φαίνεται λυκόσκυλο με κάτι απο Γερμανικό Ποιμενικό
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool