katerina10
Περιβόητο μέλος
Ειιιιιιιι θα βάλω τα μεγάλα μου τα παιδιά που τα εχω παραμελήσει....Απο αυριο της κόρης σου αχόρταγη συμπεθέρα!!!!![]()
Αν τα έβαζες ΟΛΑ!!!????!Τα μικρα με τις μανάδες...εεεεεεεεεεεεεεεε?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλά βολευόμαστε και με τη μαμά μας και τη θεία και τη γιαγιά...Ειιιιιιιι θα βάλω τα μεγάλα μου τα παιδιά που τα εχω παραμελήσει....Απο αυριο της κόρης σου αχόρταγη συμπεθέρα!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Οσονουπω θα ανεβουν και φωτογραφιες της μακαρονοLeia!!!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Χρονια πολλα στην Ηλια και απο εμας!!!!Να τα χαιρεσαι και τα δυο και να γινουν τα πιο μακρυα γατια του φορουμ!!!!!
Οσονουπω θα ανεβουν και φωτογραφιες της μακαρονοLeia!!!!!
Θέλουμε φωτός Λέια!!!!Που είναι το μακαρονομοντελάκι μας??Ευχαριστούμε για τα Χρόνια πολλά και ας αργήσαμε να τα δούμε!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος

Τι κάνετε???Εγώ είμαι πολύ καλά..Χθες κατα λάθος με πήρε ο ύπνος αγκαλιά με την Ήλια και τον Μάπα μου στις 23.00 και ξυπνήσαμε απο τον φασαριόζο το μάπα στις 03.00.Πρώτη φορά κάνω τόσο ήρεμο ύπνο μαζί τους..μετά πήγαμε όλοι στα κρεββατάκια μας και κοιμηθήκαμε γουργουρίζοντας ναι κι εγώ γουργούριζα..Τα μαναράκια μου!!!Ξυπνήσαμε 06.30 απο τους βλάκες στην οικοδομή δίπλα και κοιμηθήκαμε αγκαλιά(το χέρι μου μέσα στο κλουβάκι).Στις 08.30 θέλανε τα μωρά να βγουν έξω τα μάζεψα όλα(άμμος μέσα στο δωμάτιο, φαγάκι, νεράκι)και τα άφησα αφου μου το ζήτησαν τόσο ευγενικά
και πήγα και συνέχισα τον μισάωρο ύπνο μου στο δωμάτιο των δικών μου!!!ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ!!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Όταν μπήκα να ετοιμαστώ για δουλειά πέσανε και τα δύο πάνω μου για χαδάκια.Ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν τόσο καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Οσο για φωτογραφιες του μακαρονομοντελου Leia,μπες στο θεματακι μας!!Θα δεις οτι ειμαστε κατηγορια "ταλιατελας"
!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Φύγανε ξανά οι γονείς μου και έτσι όλο το σπίτι είναι στη διάθεση τους.Τώρα που άνοιξε η μαγική πόρτα για το υπόλοιπο σπίτι αντι να τρέχουν σαν τρελά έξω, πάνε και κάθονται στο δωμάτιο!!!!!Αν δεν είναι απαγορευμένο δεν είναι και τόσο γλυκό μάλλον...

Τέσπα, σήμερα είπα να δοκιμάσω να κάνω μπάνιο και να έχω ανοιχτή την πόρτα.Δεν φαντάστηκα την εξέλιξη!!!Ναι καθόντουσαν δίπλα μου πίσω από την κουρτίνα του μπάνιου και παρακολουθούσαν με δέος τις φουσκαλίτσες που τους έφτιαχνα!!!!!Μόλις άνοιξα όμως την κουρτίνα να βγω γίνανε καπνός(ο ήχος 'εφταιγε μάλλον)!!!!!!

Τους έχω ανοίξει και μέσα το a/c και όταν είμαι εγώ πάνε μόνο..Με ακολουθούν παντού τελικά..Πάντως έχω να δηλώσω ότι περνάω πολύ πολύ καλύτερα με ανοιχτές τις πόρτες και ελέυθερα τα γατουλινάκια μου στο σπίτι.Έτσι θα είμαι ως τις 21!!!!!
Μετά άλλες 8 μέρες που θα κοιμόμαστε ο ένας πάνω στον άλλο και μετά μία σπιταρόνα για να διανύουμε 123 τμ!!!!!!!!
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι πλάκα δεν έχουν???έβλεπα το γκάλερι σου έχουν γίνει υπέροχα τα "μικρά"![]()

Είμαστε μοντέλα μωρέ τι νόμιζες????Είπαμε ράτσας αιγυπτιακής Μάου με λίγο αβυσηνίας μέσα και σταγονίτσες από κερμυδάκια
Κι εσείς έχετε γίνει υπέροχο ζευγαράκι διαβάζω το θεματάκι σας αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω!!!
Όχι λόγο χρόνου αλλά λόγω θέματος αλλάζει πολύ σύντομα αλλά μου αρέσει πολύ που έχετε τόσο ωραίες ιστορίες είδα και κάτι μικρά ανάμεσα σας ε??
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι δεν είναι τέλεια τα μωρά????Πως τα αντιμετώπισαν τα δικά σου???ε αύριο φεύγουν αυτά, ώρα είναι σιγά σιγά να βρουν και αυτά το δικό τους σπιτάκι, θα μου λείψουν οι φατσούλες![]()
Ο μπέκερ ειδικά που φαίνεται και μαμάκιας???

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
χθες το βράδυ όμως αφού με είχαν φάει οι τύψεις έκανα μια παραχώρηση και άφησα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας ανοιχτή, δεν ξεκόλησε από δίπλα μου και σήμερα είναι μες τις γλύκες

αφού να φανταστείς καθόταν στα πόδια μου όση ώρα τάιζα τα μωρά
η Άρια το αντιμετώπησε πολύ θετικά από την αρχή, παραέμεινε χαδιάρα και πέρναγε να βλέπει και τα μωρά κάθε φορά που έκλεγαν, ήθελε να είναι σήγουρη πως όλα πάνε καλά

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΤΙ καλά γατίνια που έχεις!!!!ο Μπέκερ μου κράταγε μούτρα, ζήλεβε υποψιάζομαι όχι τα μωρά τα είχε βαλει μαζί μου γιατί δεν μου έμενε πολύς χρόνος για να τον έχω αγκαλίτσα
χθες το βράδυ όμως αφού με είχαν φάει οι τύψεις έκανα μια παραχώρηση και άφησα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας ανοιχτή, δεν ξεκόλησε από δίπλα μου και σήμερα είναι μες τις γλύκες
αφού να φανταστείς καθόταν στα πόδια μου όση ώρα τάιζα τα μωρά
η Άρια το αντιμετώπησε πολύ θετικά από την αρχή, παραέμεινε χαδιάρα και πέρναγε να βλέπει και τα μωρά κάθε φορά που έκλεγαν, ήθελε να είναι σήγουρη πως όλα πάνε καλά![]()

Εμένα η Ήλια που είναι η βασίλισσα της ζήλιας θα μου το κράταγε καμιά βδομάδα και θα μου ερχόταν για αγκαλίτσες τότε μόνο!!!

Ο Μάπας θα ήταν στον κόσμο του και θα κυνηγούσε την Ήλια μάλλον 

katerina10
Περιβόητο μέλος
...Λοιπόν, πρέπει να σας πω ότι΄σήμερα, 13/08/2008 μπήκαμε στον πέμπτο μήνα της ζωής μας και σιγά σιγά οδεύουμε προς την ενηλικίωση!!!
Είμαστε ενθουσιασμένοι και λίγο από την αρσενική πλευρά ξαναμμένοι
αλλά η δεσποινίς(πάλι καλά) δεν μας κάθεται και εμείς είμαστε χαζομαμάκηδες και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
...Περιμένουμε άλλες 17 μέρες για να πάμε στην κτηνίατρο και να μας δει να μας πει πότε πρέπει να γίνει η στείρωση..Άντε να περάσει και αυτό για να μην ταλαιπωρούνται άλλο τα γουργουριάρικα μου!!!
Νέα από τη ζωή μας...

Κάθε φορά που ο Μάπας βλέπει την μαμά του βάζει μπρος το τρακτερ (μιλάμε ότι όταν παίρνω ακόμα και την Ήλια αγκαλιά και αυτός μένει εκεί γουργουρίζει και τότε

)ενώ η Ήλια η σουπερ ζηλιάρα της οικογένειας κάνει πως δεν βλέπει τις αγκαλιές με τον Μάπα και μας αγνοει επιδεικτικά
..Επίσης ο Μάπας μιλάει συνέχεια και κυνηγάει ασταμάτητα την Ήλια ενώ η Ήλια στην καρακοσμάρα της ενώ παίζει μαζί του, δίνει περισσότερο σημασία στο να είναι με την μαμά της παρά με τον κολλιτσίδα αδερφό της..
Αυτά από εμάς περιμένουμε πως και πως να μετακομίσουμε ένα είναι σίγουρο, τον Σεπτέμβρη θα μπουμε..Το πότε ακριβώς δεν είναι ακόμα γνωστό, εξαρτάται και από την συγκάτοικο!!
moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
!!!Είμαστε πανευτυχείς και περιμένουμε πως και πως το νέο σπιτικό μας..Λιγότερο από ένας μήνας και θα είμαστε μέσα!!!Επιτέλους!!
Να έχουμε την απόλυτη ελευθερία μας γιατί 21 που φεύγει η ισπανίδα(φοβάται απίστευτα τις γάτες και δεν μπορούσαν ΠΑΛΙ να κυκλοφορούν ελεύθερες!!!!!
)γυρίζουν οι γονείς μου και δεν θα μπορούν να βγαίνουν έστω και αυτό το λίγο που έβγαιναν!!!Αχχχχ αντε να φύγουμε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντε με το καλό και στο καινούργιο σας σπίτι!

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΑΚολουθεί πολύ πράγμα..
Αργήσαμε αλλά να μαστε και πάλι..Η μαμά φταίει και ο χαζός ο αδερφός μου που όλο νιαουρίζει και γλειφει τους πάντες..
Δεν μπορώ να το καταλάβω..Τέσπα, αφηνω τη μαμά να σας πει τα νέα μας γιατί μόλις άκουσα κροκετούλες να πέφτουν στο πιάτο μου!!Έφυγα!!!
(Ήλια)Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί με λέει χαζό το αδερφάκι μου..Με θλίβει πραγματικά..
εγώ συνέχεια την καθαρίζω την φροντιζω και της κάνω και πολύ παρέα..Χουρχουρίζω όταν η μαμά είναι απλά στο δωμάτιο, νιαουρίζω όταν λείπει, τρώω ΟΛΟ μου το φαί..Γενικά είμαι πολυ καλό γατί..
Δαγκώνω λιγο περισσότερο από το συνηθισμενο, έχω χαλάσει 3 παιγνίδια, το αγαπημένο μέρος της Ήλιας αυτα τα ραφάκια από το ΙΚΕΑ και μια κεραία ραδοφώνου, αλλά οκ θέλω να βγάλω το άχτι μου κι εγώ σαν γάτος.ΚΑι πως μου το ξεπληρώνουν, ναι ενταξει με φροντιζουν αλλά με λένε μαμάκια, μαμόθρεφτο και χαζούλη...!!!Αλλά εγώ συνεχίζω να χουρχουρίζω ασταμάτητα..!!!Η μαμά λέει ότι είμαι ομιλητικότατος και πρέπει να φυγω γιατι σαν να βλέπω την Ήλια να τρωει τα αγαπημένα μου κροκετάκια...Φιλιά!Ζήτω όλοι οι πορτοκαλόγατοι!
!!!Τσε!!!Περιμένω συμβουλές και νεα σου..Κι εσένα έτσι σου φέρονται???
(Μάπας)Αφου τα είπαν τα παιδιά τα νέα τους και τα παραπονα τους να επισημάνω ότι μετακόμιση δεν έχουμε κάνει ακόμα αλλά σε μια βδομάδα θα είμαστε μέσα!!!
Ίσως το πρώτο βράδυ δεν μέινουμε αλλά από την ΕΠΟΜΕΝΗ Δευτέρα θα εχουμε 123 τμ να διανύουμε ανελειπώς..!!!!!!Η αλήθεια είναι ότι έχω αγχωθει με τα γατάκια και πως θα το πάρουν αλλά είμαι σιγουρη ότι θα τους αρέσει..Στο νέο τους σπίτι θα το ποθετηθεί σε εμφανές σημείο και η νέα τους γατοπολυκατοικία την οποία δεν έχουμε πάρει ακόμα από την αγαπητή Σταυρούλα(ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ!!!)Τα σημαντικά μας νέα είναι τα εξής:
Ο Μάπας πιο μαμάκιας από ποτέ έχει φτάσει τα 3.850 κιλα
και οδεύουμε στα 5 όπως το βλέπω είναι τεράστιος γάτος..Δεν είναι πιο παχουλός από ότι ήταν αλλά έχει ψηλώσει και μακρύνει απίστευτα.Επίσης παρουσιαζουμε απο τον πρώτο μήνα μεγάλο πρόβλημα στα αυτάκια μας με μαύρο περιεχόμενο που δεν είναι ψωρα..Η κτηνιατρος έχει απηυδήσει και έστειλε εχθες κι όλας το δείγμα για καλλιεργεια γιατί είναι ανυπόφορη η κατάσταση του..3 διαφορά φάρμακα και ακόμα δεν έχουμε ησυχάσει..Αναμένουμε...
Η Ήλια έκανε τον πρώτο της υπέρηχο για κάθε ενδεχόμενο και βγήκε καθαρή..Ενημερωθηκαμε σχετικα με την κατάσταση της...ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΗ!!!!!Η Ήλια είναι μόλις 2.850 κιλα το μωρό μου...Στιλακι και γυναικάρα με τα όλα της..

Τώρα το θέμα στείρωσης..Η κτηνίατρος υποστηρίζει ότι είναι μικρά ακόμα και δεν αξίζει να την κάνω νωρίτερα από όταν μου παροσιασουν συμπτώματα(ψέκασμα, νιαούρισμα και ερωτικές συευρέσεις).Με συμβουλεψε τουλάχιστον για αυτόν τον μήνα να μην βγουν στο μπαλκόνι γιατί όχι μόνο θα τις χάσω΄αλλά φοβάται και για τις ασθένειες.Καλά όχι ότι τώρα βγαίνουν.. Το σαμαράκι δεν επιασε σε εμας...ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!

Τέσπα και πάμε για εξέταση τον άλλο μήνα(για να δούμε αν θα χρειαστεί στείρωση).Αν κατά την αναμονή γίνει κάτι (συνευρεση κλπ)εντός 30 ημερών όπως μου είπε υπάρχει και η δυνατότητα στείρωσης..Την τιμή δεν ρώτησα αλλά οκ..Την επόμενη (μπαμ και κάτω δηλαδη..Συγνώμη για το πολύ μπλα μπλα είχα πολύ καιρό...
Τώρα θα τα ξαναπούμε μάλλον από το άλλο σπίτι...Για να δούμε....!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος

σκέφτηκες μέρος για καφέ;
εμείς πάντως τελειώσαμε την θεραπία με τις κρέμες στα αυτιά... αλλά όσο και αν του σαπούνισα τις τρίχες τριγύρω λιγδωμένες είναι ακόμα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool