Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου Κατερίνα, και εσύ ..σιδερένια:up::up::up:Μας στέρησες τις ιστορίες τους τόσον καιρό, ούτε φωτό θα έχουμε, αν δεν σε συγχωρέσει ο Άγιος Φανούριος....:(:(Από το ...μακρινό παρελθόν, θυμάμαι ότι τα γατούλια σου είναι πανέμορφα, ζωηρότατα και δημιουργικότατα:D:DΕμπρός μαρς, γράψε μας τουλάχιστον κανένα νέο, για να σε συγχωρέσουμε:happy::happy::happy:
καλε κι ευχαριστώ...αγενής που είμαι...:redface:ήταν ζωηρούλια και είναι αν τους πιάσει το τρελό τους και κυνηγιούνται ασταμάτητα δεν κοιμάται κανείς..για να μην αναφέρω τα νιαουρίσματα την ώρα που πάμε να τους βάλουμε φαι!!!:lol::lol::lol:η δε ήλια ξυπνάει και ελέφαντα την ώρα που ακούει να χοροπηδα η τροφή της...ποιος την ακούει...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο η Μπουμπού αντιμιλάει!!!:lol::lol::lol: Δεν έχουν πολύ πλάκα όταν το κάνουν αυτό? ;)
ναι ρε εγώ μερικες φορες το κανω ετσι κι ασ μην ειναι κατι τοσο τρομερο, όπως το να μπει μέσα στην ντουλαπα μου...:lol::lol::lol:και μετα αγκαλιά και τρίψιμο στην κοιλίτσα του που δεν του αρέσει καθόλου...Βασανιστήρια λέμε:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς τους, καλώς τους! Και τα γατιά και τη μαμά τους που μας έλειψε! Να σας βλέπουμε πιο συχνά ε? Παθαίνουμε στερητικό! Η Μπουμπού σας στέλνει τα χαιρετίσματά της και τις ευχές της για τα γενέθλιά σας!:)
Περαστικά Κατερίνα εύχομαι και να μην ξαναρρωστήσεις γιατι με τα κιλά που έχεις δεν είσαι για τέτοια τώρα.:lol::lol:
Διάβασα τα κατορθώματα των παιδιών σου και χάρηκα πολύ. Να τους δώσεις τα φιλάκια του Πέρση, του Τίμυ, του Σεβάχ και της Νάλας. :D

βρε κατερίνα που χαθήκατε εσείς; έτσι κάνει ο κόσμος... χάθηκα και γώ αλλά και σύ....

λοιπόν δεν ακούω δικαιολογίες ότι δεν θυμάσαι που είναι η φωτογραφική σου μηχανή... θέλω... ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.....

άντε... μας λείψανε τα μικρά σου γατιά.. :)

Περαστικά Κατερίνα εύχομαι και να μην ξαναρρωστήσεις γιατι με τα κιλά που έχεις δεν είσαι για τέτοια τώρα.:lol::lol:
Διάβασα τα κατορθώματα των παιδιών σου και χάρηκα πολύ. Να τους δώσεις τα φιλάκια του Πέρση, του Τίμυ, του Σεβάχ και της Νάλας. :D
Ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!!!Φιλάκια απο όλους μας σε όλους σας!!!45 κιλά πήγα!!!!!!!Δεν ανεβαίνει το κοντέρ!!!:P
βρε κατερίνα που χαθήκατε εσείς; έτσι κάνει ο κόσμος... χάθηκα και γώ αλλά και σύ....

λοιπόν δεν ακούω δικαιολογίες ότι δεν θυμάσαι που είναι η φωτογραφική σου μηχανή... θέλω... ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.....

άντε... μας λείψανε τα μικρά σου γατιά.. :)
Αχ πόσο μου έχετε λείψει και εσείς!!!:)Ελπίζω να είναι όλα καλά στη ζωή σου..ΥΠΕΡΟΧΑ όχι απλά καλά!:up::up::up:Μμμμμμμμμμμμμακια...επιφυλάσσομαι για τις φωτός..Θα γίνει και αυτό!!;)

Οκ μπήκα για πάαααααρα πολύ λίγο..μεθαύριο θα συναντηθώ με τον καθηγητή μου και έχω πέσει με τα μούτρα στο διαβασμα..ήθελα ένα διάλειμα και τι καλύτερο από το να παίξω με τα μωρά μου...Πολύ ήσυχα ήταν και είπα να προσπαθήσω να τα βγάλω μια φωτό..Ο Μάπας μια ζωή είναι φαν των παπαράτσι βγάζει τις πιο καλές η μικρή Ήλια όμως είναι απίστευτα αντιδραστική..Δεν κατάφερα καμία πολύ καλή όπως θα δείτε...Για όλους τος φαν μας με πολλή πολλή αγάπη, ελπίζουμε να μας ευχαριστηθείτε.....

Φωτο 1. Κανένα σχόλιο...χαχαχαχαχα!!
26-05-2009001.jpg

Φωτο 2.Αυτό το παιδί ακόμα και όταν παίζει είναι αργοκίνητο..Επίσης να πω ότι φαινόμαστε χοντρουληδες..δεν είμαστε..ειμαστε μόλις 4 κιλα!!!!!Και κατι άλλο..Αντααααααα σου θυμίζει κάτι η ουριτσα αυτή??????????:P

26-05-2009017.jpg

Φωτο 3. Η Ήλια πάντα μα πάντα βγαίνει με τέτοια μάτια..Και έχει κάτι ματάρες πράσινες..σαν την γιαγιάκα της!!!!

26-05-2009015.jpg

Φώτο 4. (τελευταία)Το ξαναλέω, οι φωτογραφικές τα αδικούν πολύ..Τα μάτια της είναι πρασινοκίτρινα..Δεν πειράζει είναι εξίσου κούκλιτσα το ζουζούνι μου!

26-05-2009019.jpg

Ομορφιες!Αυτα μεγαλωσαν παρα πολυ!Κουκλακια και τα δυο,ειναι ωραια γατια,πραγματικα αιλουροειδη!
Το βγαζεις με φλας Κατερινα το παιδι,γι'αυτο βγαινουν ετσι τα ματια του.

μα τι γατες..... είναι πραγματικά πανεμορφες....

Άντε ντε! Παραλίγο να ξεχάσουμε πώς είναι τα παιδιά! Μπράβο για τις φωτογραφίες, να υποθέσω ότι σου χρωστάω φανουρόπιττα?;)
Καλή επιτυχία με τα διαβάσματα και καλά ξεμπερδέματα!:)

Τέλεια έχουν γίνει Κατερίνα τα γατουνια σου!!! Τι ομορφιές καλέ! Και ο Μάπας είναι ένας κούκλος πορτοκαλί τίγρης!:up::up::up::up::up::up:

Ομορφιες!Αυτα μεγαλωσαν παρα πολυ!Κουκλακια και τα δυο,ειναι ωραια γατια,πραγματικα αιλουροειδη!
Το βγαζεις με φλας Κατερινα το παιδι,γι'αυτο βγαινουν ετσι τα ματια του.
:D:DΝαι τα ζουζούνια μου μεγαλώνουν κι άλλο κι αλλο...στο κρεββάτι δεν χωραμε πια αλλά εκεί το πείσμα..Με εκτοπίζουν λίγο αλλά μετά αρχίζουν το χρρρρρρρρρρρρ και τα πατουσάκια και την ρίχνουν την μαμά..

Αφού θεία Δώρα μας, η μαμά γυρνάει όταν έχει πέσει ο ήλιος, δεν έχει και φως αυτό το δωμάτιο..μια λάμπα και αυτή σιγοτρέμει..Από το Σεπτέμβριο ήταν να βάλω ένα φωτιστικό της προκοπής...:redface::redface:

Τι έγινε η μανούλα σας???Γέννησε???Ο μαφιοζάκος μας??Τι κάνει???Και τι είναι το ζουζούνι στα αριστερα???Νέο μέλος??:hmm::rolleyes:

μα τι γάτες..... είναι πραγματικά πανεμορφες....
Ευχαριστούμε πολύ..Βλέπω πληθύνατε εσείς ε?????:PΦτου φτου η Ρέινα με τον Πάρη εεεεεεεε???:lol::)
Άντε ντε! Παραλίγο να ξεχάσουμε πώς είναι τα παιδιά! Μπράβο για τις φωτογραφίες, να υποθέσω ότι σου χρωστάω φανουρόπιττα?;)
Καλή επιτυχία με τα διαβάσματα και καλά ξεμπερδέματα!:)
Χα!Τι νόμιζες???Θα ξεχάσω την φανουρόπιτα???εεεεεε???Αλλά σε πρόλαβε μια πελάτισα μας...:lol:Έφερε ένα ταψί ολόκληρο την άλλη φορά!!!:lol:Για εμάς μαγειρεύουν αυτοί οι άνθρωποι:hmm:αναρωτιέμαι!

Τέλεια έχουν γίνει Κατερίνα τα γατουνια σου!!! Τι ομορφιές καλέ! Και ο Μάπας είναι ένας κούκλος πορτοκαλί τίγρης!:up:
Λιονταράκι παρακαλώ..Η τιγρίνα μου είναι εκείνο το ναζιάρικο γκρι...:P:PΕυχαριστούμε πολύ!:D:D

Κοριτσάκια και αγοράκια(λέμε τώρα αν μπαίνει κανείς στο θέμα μου) πάω για ύπνο είμαι ΠΤΩΜΑ!!!!!!!!!!Διάβαζα ως τις 2 χθες το βράδυ..Μάλλον το έχω πάρει απόφαση για αυτό το πτυχίο!:)

Εχουν γινει οντως πολυ ομορφα τα παιδια!!!!
Καλη επιτυχια με το φτυχιο και οταν με το καλο τελειωσεις,περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ των παιδιων...

Ναι Κατερινακι,γεννησαμε.Οσο για το νεο μελος,οταν γυρισεις με το καλο και κανεις μια βολτα στα θεματα,θα καταλαβεις (εχεις χασει πολλαααααα επεισοδια λεμε).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back