elvenstar
Επιφανές μέλος
Θέλουμε κ φωτογραφίες των ενήλικων μωρών σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αμ κυρία μου.....αυτή ειναι η Λέια καλέ????Τι κούκλα γάτα ειναι αυτή..φτου φτου!Βασικα φωτός παιδια δεν εχω...παράτησα την τέχνη της φωτογραφικής ...τόσο ήταν...αναρωτιέμαι αν υπάρχει ακόμα και η κάμερα δηλαδή!Βρε καλως τα lost γατια του φορουμ!!!!!!!!!!Βαλε καλε μανα καμια φωτογραφια να δουμε πως μεγαλωσαν τα παιδια...
Κάπου την έχω καταχωνιάσει!!!
Τι κάνεις εσύ..???Την έφαγε την τροφή της πρωτοχρονιάς ή ακόμη!!!Εμείς εχουμε αγοράσει 3 σακούλια ο καθένας ακόμη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Εχασες και την Εκθεση γατας ρε Κατερινα!Και βραβευτηκε η Μανταρινα στην κατηγορια "γατα σπιτιου"!!!Μπες στις φωτογραφιες να τη δεις με το κυπελλο!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλώς τους, καλώς τους! Και τα γατιά και τη μαμά τους που μας έλειψε! Να σας βλέπουμε πιο συχνά ε? Παθαίνουμε στερητικό! Η Μπουμπού σας στέλνει τα χαιρετίσματά της και τις ευχές της για τα γενέθλιά σας!![]()

Ωπ μια μια σκάει!!!
Τι κάνετε μαντάμ???Ολα καλά??Η μπουμπού σας?Και εσείς μας λείψατε..ΠΟΛΥ!!!!!!!
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας!

Κατερινάκι που χαθήκατε; Περαστικά σε σένα κ χρόνια πολλά για τα ζουζουνια σου.
Θέλουμε κ φωτογραφίες των ενήλικων μωρών σου![]()
Σλιθερινούλα μου....τι κανεις????Τι κανουν τα παιδιά σου?????Βρε όλος ο καλός ο κόσμος!!!

Είπαμε για τις φωτό έχω τσακωθεί με την κάμερα και κάπου μου έχει κρυφτεί!
Ενταξει πέρασε η αρρώστια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!Δεν ήταν πράγμα αυτό ΕΛΕΟΣ!Αχ πες μου νέα από τα δικά σου..Το πορτοκάλακι σου ???Τι κάνει??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Όλες οι τρελές στην πίστα βραδιάτικα!!!Ωπ μια μια σκάει!!!
Τι κάνετε μαντάμ???Ολα καλά??Η μπουμπού σας?Και εσείς μας λείψατε..ΠΟΛΥ!!!!!!!
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας!
![]()
Καλά είμαστε, φουσκώνουμε!!! Η Μπουμπού από το φαγητό κι εγώ από το μπεμπέ! Άντε, Κατερινάκι, περαστικά να ήταν και να μην ξανάρθουν! Να είσαι πάντα καλά σαν τα ψηλά βουνά!!!
Μην αγχώνεσαι για φωτογραφίες, θα βρεθεί η κάμερα! (έχω καιρό να φτιάξω πίττα Αγ. Φανουρίου, ώρα ήταν
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ωχ σοβαρά μιλασ?Τι λες καλε που δεν τη φαγαμε????ΤΙ μας περασες,τιποτα μιζερες????
Εχασες και την Εκθεση γατας ρε Κατερινα!Και βραβευτηκε η Μανταρινα στην κατηγορια "γατα σπιτιου"!!!Μπες στις φωτογραφιες να τη δεις με το κυπελλο!!!
Δεν είχα ιδεα..μου στέλνεις το λινκ?
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλα ειμαι Κατερινάκι μου κ εμείς πριν λίγο καιρό είχαμε ένα σωρρο προβλήματα αλλά ευτυχώς όλα πέρασαν κ τωρα είμαστε μια χαρά. Το πορτοκαλάκι μου εξελίσεται σε πορτοκαλιά σιγά - σιγά, μεγάλωσε κ αυτόΣλιθερινούλα μου....τι κανεις????Τι κανουν τα παιδιά σου?????Βρε όλος ο καλός ο κόσμος!!!Είπαμε για τις φωτό έχω τσακωθεί με την κάμερα και κάπου μου έχει κρυφτεί!
Ενταξει πέρασε η αρρώστια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!Δεν ήταν πράγμα αυτό ΕΛΕΟΣ!Αχ πες μου νέα από τα δικά σου..Το πορτοκάλακι σου ???Τι κάνει??

Μώλις χθες ήρθα από Αθήνα ήμουν εκεί για την έκθεση, κριμα που δεν μπορεσες να περάσεις να γνωριστουμε

tzoutzou
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Φωτογραφίες-από-9η-Διεθνή-Έκθεση-Γάτας.224312/
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μπεμπε ακούω!!!Πόσο είμαστε????Όλες οι τρελές στην πίστα βραδιάτικα!!!Καλά είμαστε, φουσκώνουμε!!! Η Μπουμπού από το φαγητό κι εγώ από το μπεμπέ! Άντε, Κατερινάκι, περαστικά να ήταν και να μην ξανάρθουν! Να είσαι πάντα καλά σαν τα ψηλά βουνά!!!
Μην αγχώνεσαι για φωτογραφίες, θα βρεθεί η κάμερα! (έχω καιρό να φτιάξω πίττα Αγ. Φανουρίου, ώρα ήταν)
(φερε κανα κομμάτι κι απο εδώ ο γιατρός λέει πρέπει να τρώω πολύ και καλά!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
https://www.ndouzin.eu/fife-aics2009/index.html
chryssa
Διάσημο μέλος
Κλείσαμε τους τρεις και μπήκαμε στον 4ο! Είσαι και μακριά βρε παιδί μου και εγώ είμαι σε κατ'οίκον περιορισμό λόγω μερικών θεμάτων... Θα σου στείλω με κούριερ!Μπεμπε ακούω!!!Πόσο είμαστε????
(φερε κανα κομμάτι κι απο εδώ ο γιατρός λέει πρέπει να τρώω πολύ και καλά!)

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αμαν ρε παιδια...ολες οι προσωπικότητες πήγατε και εγώ κοιμώμουν...αλήθεια κοιμήθηκα 7 το πρωί το σάββατο και χτύπησα ένα 10ωρο υπνάκο γιατί πως να αντέξω??μετά βέβαια κουτουλούσα από την νύστα και ετσι..δεν ήρθαΚαλα ειμαι Κατερινάκι μου κ εμείς πριν λίγο καιρό είχαμε ένα σωρρο προβλήματα αλλά ευτυχώς όλα πέρασαν κ τωρα είμαστε μια χαρά. Το πορτοκαλάκι μου εξελίσεται σε πορτοκαλιά σιγά - σιγά, μεγάλωσε κ αυτό
Μώλις χθες ήρθα από Αθήνα ήμουν εκεί για την έκθεση, κριμα που δεν μπορεσες να περάσεις να γνωριστουμε![]()

Βλακεία!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ ρε συ!!Παρε κι αυτες για να δεις τι εχασες...
https://www.ndouzin.eu/fife-aics2009/index.html
Κρίμα που σας έχασα όλες..ΚΡΙΜΑ!

Περιμένω ε??Δεν το ξεχνάω..ΦΑ ΝΟΥ ΡΟ ΠΙ ΤΑ!!!!!!Κλείσαμε τους τρεις και μπήκαμε στον 4ο! Είσαι και μακριά βρε παιδί μου και εγώ είμαι σε κατ'οίκον περιορισμό λόγω μερικών θεμάτων... Θα σου στείλω με κούριερ!![]()
Αχ αντε καλή λευτεριά ρε συ!!!
Πολύ χαίρομαι για εσένα!

Η μπουμπού πως λες να το πάρει που θα αποκτήσει ανθρώπινο αδερφάκι?
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΚρίμαΑμαν ρε παιδια...ολες οι προσωπικότητες πήγατε και εγώ κοιμώμουν...αλήθεια κοιμήθηκα 7 το πρωί το σάββατο και χτύπησα ένα 10ωρο υπνάκο γιατί πως να αντέξω??μετά βέβαια κουτουλούσα από την νύστα και ετσι..δεν ήρθαΒλακεία!!!
![]()
έπρεπε να ρθεις ήταν πολύ όμορφα κ η έκθεση άψογη. Αλλά δεν πειράζει προετοιμάζεται κ η επόμενη έκθεση
chryssa
Διάσημο μέλος
Κι εγώ την έχασα και τη συνάντηση και την έκθεση.Ευχαριστώ ρε συ!!Κρίμα που σας έχασα όλες..ΚΡΙΜΑ!
Περιμένω ε??Δεν το ξεχνάω..ΦΑ ΝΟΥ ΡΟ ΠΙ ΤΑ!!!!!!Αχ αντε καλή λευτεριά ρε συ!!!
Πολύ χαίρομαι για εσένα!
Η μπουμπού πως λες να το πάρει που θα αποκτήσει ανθρώπινο αδερφάκι?
![]()
Θα πάμε στην επόμενη, πρώτα ο Θεός!Η Μπουμπού μέχρι στιγμής έχει δυσανασχετήσει λίγο γιατί έχουμε κόψει τα παιχνίδια με τις τρεχάλες και βγάζει την ενέργειά της σε δαγκωνιές, αλλά την πιάνουν και κάτι κρίσεις αγάπης που έρχεται και μου κάνει πατουσάκια στην κοιλιά... Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνει όταν με το καλό έρθει η ώρα... Μάλλον θα πάει να κρυφτεί πίσω από την τηλεόραση και μετά θα το συνηθίσει!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Μας στέρησες τις ιστορίες τους τόσον καιρό, ούτε φωτό θα έχουμε, αν δεν σε συγχωρέσει ο Άγιος Φανούριος....
Από το ...μακρινό παρελθόν, θυμάμαι ότι τα γατούλια σου είναι πανέμορφα, ζωηρότατα και δημιουργικότατα
Εμπρός μαρς, γράψε μας τουλάχιστον κανένα νέο, για να σε συγχωρέσουμε

katerina10
Περιβόητο μέλος
Πότε??Πού???Κρίμαέπρεπε να ρθεις ήταν πολύ όμορφα κ η έκθεση άψογη. Αλλά δεν πειράζει προετοιμάζεται κ η επόμενη έκθεση
![]()

Είχαμε και συνάντηση???Πωωω έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια μάλλον!Κι εγώ την έχασα και τη συνάντηση και την έκθεση.Θα πάμε στην επόμενη, πρώτα ο Θεός!
Η Μπουμπού μέχρι στιγμής έχει δυσανασχετήσει λίγο γιατί έχουμε κόψει τα παιχνίδια με τις τρεχάλες και βγάζει την ενέργειά της σε δαγκωνιές, αλλά την πιάνουν και κάτι κρίσεις αγάπης που έρχεται και μου κάνει πατουσάκια στην κοιλιά... Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνει όταν με το καλό έρθει η ώρα... Μάλλον θα πάει να κρυφτεί πίσω από την τηλεόραση και μετά θα το συνηθίσει!![]()
Χαχαχα!!
Ξέρεις την φαντάστικα την εικόνα με την μποθμπο΄θ πίσω από την τηλεόραση..
Τέσπα, ρε..εγώ βρήκα την υγεια μου με το νέο μας απόκτημα(λέιζερ)τρεχουν μόνα τους και εξαντλούνται τόσο που μια χαρά..πέφτουμε για ύπνο και ροχαλίζουν..

Η Ηλια μιλάει στον ύπνο της και ο Μάπας κάνει πάντα χειρονομίες...τι γατιά εχω εγώ???

chryssa
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου Κατερίνα, και εσύ ..σιδερένιαΜας στέρησες τις ιστορίες τους τόσον καιρό, ούτε φωτό θα έχουμε, αν δεν σε συγχωρέσει ο Άγιος Φανούριος....
Από το ...μακρινό παρελθόν, θυμάμαι ότι τα γατούλια σου είναι πανέμορφα, ζωηρότατα και δημιουργικότατα
Εμπρός μαρς, γράψε μας τουλάχιστον κανένα νέο, για να σε συγχωρέσουμε
![]()

Λοιπόν...τι να σας προτογράψω..???Πριν λίγο σταμάτησα να τα τρέχω με το λέιζερ αλλά είναι τόσο εθισμένα στο κόκκινο φωτάκι που το ψάχνουν ακόμα...ο Μάπας άρχισε την εξερεύνηση στο δίπλα δωμάτιο!!!
Αυτο ήταν για τον Μαπούλη μου ο οποίος έχει πλέον συνηθίσει την ζεστασιά της ηλεκτρικής μου κουβέρτας και κάθε βράδυ μπαινει κάτω από τα σκεπάσματα αράζει δίπλα από την κοιλίτσα μου και κοιμάται...Για την Ήλια θα σας πω τι κάνει η αθεόφοβη και μου έχει πάρει λίγα κιλάκια παραπάνω...Λοιπόν, όταν μαγειρεύω για να πλυθουν την επόμενη μέρα τα σκεύη(συνήθως κατσαρόλες)τα γεμίζουμε με νερο..Εεεεε πάει το χαμένο και πίνει το νερό με το φαι...
Ιου!!!!Αηδεία...Αλλά για αυτήν είναι γευστικό ρόφημα!!
Εχει μεγαλώσει πολύ και πλέον όταν πάει να κοιμηθει στο κεφάλι από πάνω όπως έκανε πάντα δεν χωράει και με διώχνει από το μαξιλάρι.Τελευταία την βάζω απο την άλλη πλευρά από ότι είναι ο Μάπας και παίρνει αγκαλιά το χέρι μου σαν αρκουδακι και κοιμάται.Κοινώς κοιμούνται μια χαρά..Εγώ όμως δεν χωράω και δεν μπορώ να κοιμηθώ...

Αλλά με το γουργουρητό τους με χαλαρώνουν τόσο που με παίρνει ο ύπνος εκεί που δεν το καταλαβαίνω..
Μια ευτυχισμένη οικογένεια
!Εχουν σταματήσει και να κάνουν αταξίες ενώ με ακούνε πλέον αμέσως..Ο Μάπας έχει τις αντιρρήσεις του όμως μερικές φορές και αμα του φωνάξω ακούγεται ένα τσαντισμένο μιαου μιαου!!!Αυτά μου έρχονται για τώρα..
Ελπίζω να χαμογελάσατε λίγο!
chryssa
Διάσημο μέλος
Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο η Μπουμπού αντιμιλάει!!!Ο Μάπας έχει τις αντιρρήσεις του όμως μερικές φορές και αμα του φωνάξω ακούγεται ένα τσαντισμένο μιαου μιαου!!!

Δεν έχουν πολύ πλάκα όταν το κάνουν αυτό? 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool