Γωγω
Δραστήριο μέλος
Λοιπον χτες είχαμε το εξης συμβαν..εκει που ετρωγα το μεσημερι με μια φιλη μου στο μπαλκονι μας επεσε ενα ποτηρι κοκκινο κρασι κατω..εγινα ολα

.. μεχριν να παω να φερω κατι να καθαρισω..ο κουκλος μου πρεπει να ηπιε αρκετο, γιατι οπως επεσε το ποτηρι , επεσε και πανω του, και στην προσπαθεια του να καθαριστη..το καταπινε...Αποτελεσμα ολη τη μερα χτες να κοιματε και να ειναι τυφλα...
Να ειναι συνεχεια ξαπλωμενος στο κρεβατι μου, και με το που εμπενα μεσα στο δωματιο,μου νιαουριζε..

Σημερα ειναι λιγο καλυτερα

αλλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος κινδυνος, ή αν πρεπει να προσεξω κατι, να κανω κατι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως στο μέλλον θα ξέρεις ότι πρώτα σκουπίζουμε το γατούλη (όπως αν είχε λερωθεί ένα παιδάκι πχ) και ύστερα το πάτωμα. ή τον παίρνουμε αγκαλιά για να μην γλύψει ότι έχει χυθεί. Θα μπορούσε να είχε χυθεί κάτι δηλητηριώδες και θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αποτελεσμα ολη τη μερα χτες να κοιματε και να ειναι τυφλα...
Να ειναι συνεχεια ξαπλωμενος στο κρεβατι μου, και με το που εμπενα μεσα στο δωματιο,μου νιαουριζε..![]()
απλά τα πράγματα, τα τσουξε ο γάταρος και το ριξε στο τραγούδι.
Δεν πειράζει, το ριξε και λίγο έξω κι αυτός μια φορά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Δίκιο έχεις, ας μην πανικοβάλλονται για λίγο κρασάκι,
χικ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Andria
Νεοφερμένο μέλος

AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ανδρέα, με γεια το avatar! Κουκλάκι γλυκό!
χε χε, ε, είπα και εγώ να συγχρονιστώ.. με την ομάδα

Γωγω
Δραστήριο μέλος
Πάντως στο μέλλον θα ξέρεις ότι πρώτα σκουπίζουμε το γατούλη (όπως αν είχε λερωθεί ένα παιδάκι πχ) και ύστερα το πάτωμα. ή τον παίρνουμε αγκαλιά για να μην γλύψει ότι έχει χυθεί. Θα μπορούσε να είχε χυθεί κάτι δηλητηριώδες και θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.
αυτο εννοειται...αλλα προυποθετει να τον δεις οτι στεκοταν εκει, ή οτι λερωθηκε.. Αυτος με το μπαμ του ποτηριου, τρομαξε τοσο που εξαφανιστηκε...
παντως μεχρι τωρα ολα καλα, φαινεται να εχει επανελθει πληρως...

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...
λετε να του αρεσε και να μου ζηταει κρασι τωρα??????????

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool