Μέθη...

Γωγω

Δραστήριο μέλος

Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα.
καλημέρααα
Λοιπον χτες είχαμε το εξης συμβαν..εκει που ετρωγα το μεσημερι με μια φιλη μου στο μπαλκονι μας επεσε ενα ποτηρι κοκκινο κρασι κατω..εγινα ολα :blink::blink::blink::blink::blink:.. μεχριν να παω να φερω κατι να καθαρισω..ο κουκλος μου πρεπει να ηπιε αρκετο, γιατι οπως επεσε το ποτηρι , επεσε και πανω του, και στην προσπαθεια του να καθαριστη..το καταπινε...

Αποτελεσμα ολη τη μερα χτες να κοιματε και να ειναι τυφλα...
Να ειναι συνεχεια ξαπλωμενος στο κρεβατι μου, και με το που εμπενα μεσα στο δωματιο,μου νιαουριζε..:/::/:
Σημερα ειναι λιγο καλυτερα:rolleyes::rolleyes: αλλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος κινδυνος, ή αν πρεπει να προσεξω κατι, να κανω κατι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ήπιε μόνο από το καθάρισμα του πάλι καλά …Τώρα… αν απλώς ζαλίστηκε θα του περάσει σιγά-σιγά αλλά αν του πονάει το κεφάλι…τι να πω δεν ξέρω. Δεν στο λέω υπεύθυνα αυτό βέβαια…
Πάντως στο μέλλον θα ξέρεις ότι πρώτα σκουπίζουμε το γατούλη (όπως αν είχε λερωθεί ένα παιδάκι πχ) και ύστερα το πάτωμα. ή τον παίρνουμε αγκαλιά για να μην γλύψει ότι έχει χυθεί. Θα μπορούσε να είχε χυθεί κάτι δηλητηριώδες και θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αποτελεσμα ολη τη μερα χτες να κοιματε και να ειναι τυφλα...
Να ειναι συνεχεια ξαπλωμενος στο κρεβατι μου, και με το που εμπενα μεσα στο δωματιο,μου νιαουριζε..:/::/:

απλά τα πράγματα, τα τσουξε ο γάταρος και το ριξε στο τραγούδι.

Δεν πειράζει, το ριξε και λίγο έξω κι αυτός μια φορά! :rolleyes:

Ανδρέα, με γεια το avatar! Κουκλάκι γλυκό!

Δίκιο έχεις, ας μην πανικοβάλλονται για λίγο κρασάκι, :P χικ!

Όπα όπα τα μπουζούκια :lol::lol::lol:

Αφού ήδη είναι καλύτερα μην ανησυχείς άλλο. Συμβαίνουν και στις καλύτερες γατομαμάδες αυτά καμιά φορά, μην έχεις τύψεις!:)

Πάντως στο μέλλον θα ξέρεις ότι πρώτα σκουπίζουμε το γατούλη (όπως αν είχε λερωθεί ένα παιδάκι πχ) και ύστερα το πάτωμα. ή τον παίρνουμε αγκαλιά για να μην γλύψει ότι έχει χυθεί. Θα μπορούσε να είχε χυθεί κάτι δηλητηριώδες και θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

αυτο εννοειται...αλλα προυποθετει να τον δεις οτι στεκοταν εκει, ή οτι λερωθηκε.. Αυτος με το μπαμ του ποτηριου, τρομαξε τοσο που εξαφανιστηκε...

παντως μεχρι τωρα ολα καλα, φαινεται να εχει επανελθει πληρως...
:up::up::up:
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...

λετε να του αρεσε και να μου ζηταει κρασι τωρα??????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χαχαχαχα πολύ πλάκα έχει αυτό το θέμα! :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back