Μένουμε Ελλάδα...

Mariag & Aspasiapef πολύ καλές επιλογές.

Θα προτιμούσα Ζαγοροχώρια και ας είναι ΜΑΚΡΙΑ και μου αρέσει πολύ εκεί. Δεν έχω παει ποτέ Χριστούγεννα.
Όσο πιο μακριά από την Αθηνά τόσο καλύτερα :rolleyes:. Άλλωστε για 4-5 μέρες θα είναι. Μια χαρά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελεια τα Ζαγοροχωρια! Τελευταια φορα που πηγα κατσαμε 4 μερες και παρα τις ατελειωτες βολτες και αναριχισεις ενιωθα σαν να ειχα κανει διακοπες ενα μηνα;) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aν πάτε Ζαγοροχώρια να πάτε βόλτα στο φαράγγι του Βίκου,στο χωριό Αρίστη και εαν έχετε super φυσική κατάσταση-και δεν έχει χιόνια!!-λένε ότι μία βόλτα στη Δρακόλιμνη είναι ό,τι καλύτερο(η πεζοπορία διαρκεί 4 ώρες !!):rolleyes:Μάλλον όμως δεν ενδείκνυται για τέτοια εποχή,έχει και...αρκούδες!!:lol:

Θα ήθελα ένα μέρος που να μυρίζει ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! :happy:[/FONT]

Έχω περάσει απίθανη Πρωτοχρονιά στην Aράχωβα, όπου η αλλαγή χρόνου έγινε με όλο τον κόσμο μαζεμένο έξω στην κεντρική πλατεία. Yπήρχε εξέδρα με ένα συγκρότημα που έπαιζε μουσική και χορηγός ήταν το Johnnie Walker όπου μοίραζε ουϊσκυ για το κρύο. Eίχε απίστευτο κρύο!
Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, αρχίσαμε όλοι μαζί να μετράμε αντίστροφα και στο μηδέν έριξαν πολλά βεγγαλικά! Ήταν υπέροχα!

Tο μόνο κακό είναι ότι αυτό έγινε πριν από 7-8 χρόνια και δεν ξέρω αν συνεχίζει να γίνεται κάθε χρόνο.
Πάντως ήταν καταπληκτικά και η Aράχωβα πολύ όμορφα στολισμένη γιορτινά.
Tη συστήνω ανεπιφύλακτα, με μόνο μειονέκτημα τον ΠAPA ΠOΛY κόσμο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back