Μήπως έχουν μπερδευτεί;

Giota.kara

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα.
αν και εχω την εντυπωση οτι εχω αναφερθει ξανα στο θεμα αλλα δεν το βρισκω γιατι με αυτα τα μηχανηματα τελικα δεν τα παω καλα θα σας ρωτησω κατα ποσο ειναι φυσιολογικο να θηλαζει η μαγια τον ταρζαν το οποιο το εκανε απο μικρη που ηρθε και πιστευα οτι μεγαλωνοντας θα το κοψει.οτι της ελειπε η μαμα της.η πλακα ειναι οτι ο ταρζαν το απολαμβανει και παιρνει και σταση που θα βολεψει την μαγια καλυτερα.η γνωμη σας ποια ειναι?:baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και εχω την εντυπωση οτι εχω αναφερθει ξανα στο θεμα αλλα δεν το βρισκω γιατι με αυτα τα μηχανηματα τελικα δεν τα παω καλα θα σας ρωτησω κατα ποσο ειναι φυσιολογικο να θηλαζει η μαγια τον ταρζαν το οποιο το εκανε απο μικρη που ηρθε και πιστευα οτι μεγαλωνοντας θα το κοψει.οτι της ελειπε η μαμα της.η πλακα ειναι οτι ο ταρζαν το απολαμβανει και παιρνει και σταση που θα βολεψει την μαγια καλυτερα.η γνωμη σας ποια ειναι?:baby:
το θεωρώ έκφραση τρυφερότητας και αγάπης και τίποτε παραπάνω...(για τον ταρζάν εννοώ)... θέλεις για να παρηγορηθείς να σου πω ότι ο ένας γάτος μου κάποτε προσπαθούσε να ζευγαρώσει με έναν άλλο γάτο... αλλά τελικά έγιναν και οι δύο φυσιολογικοί άνδρες? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back