Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα.
10-09-08
14:49
αν και εχω την εντυπωση οτι εχω αναφερθει ξανα στο θεμα αλλα δεν το βρισκω γιατι με αυτα τα μηχανηματα τελικα δεν τα παω καλα θα σας ρωτησω κατα ποσο ειναι φυσιολογικο να θηλαζει η μαγια τον ταρζαν το οποιο το εκανε απο μικρη που ηρθε και πιστευα οτι μεγαλωνοντας θα το κοψει.οτι της ελειπε η μαμα της.η πλακα ειναι οτι ο ταρζαν το απολαμβανει και παιρνει και σταση που θα βολεψει την μαγια καλυτερα.η γνωμη σας ποια ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
10-09-08
15:30
το θεωρώ έκφραση τρυφερότητας και αγάπης και τίποτε παραπάνω...(για τον ταρζάν εννοώ)... θέλεις για να παρηγορηθείς να σου πω ότι ο ένας γάτος μου κάποτε προσπαθούσε να ζευγαρώσει με έναν άλλο γάτο... αλλά τελικά έγιναν και οι δύο φυσιολογικοί άνδρες?αν και εχω την εντυπωση οτι εχω αναφερθει ξανα στο θεμα αλλα δεν το βρισκω γιατι με αυτα τα μηχανηματα τελικα δεν τα παω καλα θα σας ρωτησω κατα ποσο ειναι φυσιολογικο να θηλαζει η μαγια τον ταρζαν το οποιο το εκανε απο μικρη που ηρθε και πιστευα οτι μεγαλωνοντας θα το κοψει.οτι της ελειπε η μαμα της.η πλακα ειναι οτι ο ταρζαν το απολαμβανει και παιρνει και σταση που θα βολεψει την μαγια καλυτερα.η γνωμη σας ποια ειναι?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool