Μήπως είναι έγκυος;

Nikos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα.
Γεια σε όλους τους γατόφιλους!Επειδή είμαι νέο μέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα.Χτες καθώς χάιδευα την γάτα μου παρατήρησα οτι είναι ελαφρώς φουσκωμένη
και άρχισαν να εμφανίζονται οι θήλες της.Μήπως ειναι έγκυος και αν ναι ποια ειναι τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης?Μέχρι τώρα συνήθιζα να έχω γάτους και βλέπετε είναι η πρώτη μου φορά που η γάτα μου είναι έγκυος.Βοηθίστε με δεν ξέρω τι να κάνω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Νίκο, είμαι η Βάσια και θα με δεις πολυ στους birmanmanic,βασικά η γατούλα σου βγαίνει από το σπίτι ώστε να έχει επαφές με αρσενικά?τα συμπτώματα πάντως είναι εγκυμοσύνης, αλήθεια τι φυλή ειναι η γάτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,βγαίνει έξω πολύ συχνά.Είναι περσική!

μάλλον είναι!και τότε θα είναι και αγνώστου πατρός!

Μήπως ξέρεις πότε μπορώ να την στειρώσω?Εσύ τι λες η στείρωση είναι καλή για το γατάκι?

τώρα δυστυχώς δεν γίνεται να την στειρωσεις αν είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μετά τον τοκετό σε 2 μήνες μπορείς να τη στειρώσεις και πρέπει εφόσον βγαίνει έξω γιατί θα σου γεννάει συνεχεια

να ξέρεις υπάρχει θέμα persian maniac, στο πακέτο οι γάτες μου, μπες εκει να σε καλοσωρίσουν τα παιδιά του θέματος

Σε ευχαριστω παρα πολυ Βασια με βοηθησες πολυ!Και μια τελευταια ερωτηση γινεται να καταλαβω σε ποσο προχωρημενο σταδιο εγκυμοσυνης βρισκεται η γατουλα?
Που μπορω να βρω το θεμα persıan manıac μπορεις να με καθοδηγησεις?

έβαλα μια απάντηση και εμφανίστηκε μπροστά, αλλιώς θα μπαινεις στη συζήτηση ΟΙ ΓΑΤΕΣ μου και θα το ψάχνεις.Για να δεις το στάδιο το καλύτερο και το πιο ασφαλές είναι ο υπέρηχος, γνωρίζεις ότι υπάρχει κτηνιατρική σχολή στην Καρδίτσα?υπάρχει η μαιευτική κλινική που έχει υπέρηχο αν θες περισσότερες λεπτομέρειες θα σου στείλω Προσωπικό Μήνυμα (ΠΜ)

Ναι?Δεν το ήξερα αν μπορεις στειλε μου περισσοτερες πληροφοριες.Αν την παω ομως σε εναν κτηνιατρο μπορει να μου πει αυτος τιποτα?

Ναι?Δεν το ήξερα αν μπορεις στειλε μου περισσοτερες πληροφοριες.Αν την παω ομως σε εναν κτηνιατρο μπορει να μου πει αυτος τιποτα?

Καλημέρα Νίκο κι από μένα. Να ξέρεις ότι ο κτηνίατρος θα είναι καλύτερα από εμάς σε θέση να σου πει σε πόσο προχωρημένο στάδιο είναι η εγκυμοσύνη της γατούλας σου, κι επίσης, εάν δεν είναι ετοιμόγεννη, θα μπορέσει να τη στειρώσει κιόλας, αφαιρώντας τα έμβρυα.
Εάν βέβαια αποφασίσεις να γεννήσει η γάτα, καλό θα είναι να αρχίσεις να ρωτάς φίλους και γνωστούς εάν ενδιαφέρονται να πάρουν ένα από τα γατάκια σας σε δυο μήνες μετά τη γέννα, για να είσαι καλυμμένος ότι δεν θα σας "βαρύνουν" με τις έννοιες και τα έξοδά τους. Μην τα αφήσεις στο δρόμο, εάν δεν βγάλεις άκρη με τον φιλικό σου κύκλο, εδώ μπορείς να μας ενημερώσεις για τα γατάκια και να τα προωθήσουμε σε οικογένειες. Θα σου πρότινα να στειρώσεις τη γατούλα αμέσως μόλις απογαλακτιστούν τα μωρά, για να αποφύγεις μια ακόμη ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη!

Καλή τύχη σε όλα, καλώς ήρθες στην παρέα και να μας λες για τη γατούλα σου:cat::cat:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back