Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
και άρχισαν να εμφανίζονται οι θήλες της.Μήπως ειναι έγκυος και αν ναι ποια ειναι τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης?Μέχρι τώρα συνήθιζα να έχω γάτους και βλέπετε είναι η πρώτη μου φορά που η γάτα μου είναι έγκυος.Βοηθίστε με δεν ξέρω τι να κάνω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που μπορω να βρω το θεμα persıan manıac μπορεις να με καθοδηγησεις?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Ναι?Δεν το ήξερα αν μπορεις στειλε μου περισσοτερες πληροφοριες.Αν την παω ομως σε εναν κτηνιατρο μπορει να μου πει αυτος τιποτα?
Καλημέρα Νίκο κι από μένα. Να ξέρεις ότι ο κτηνίατρος θα είναι καλύτερα από εμάς σε θέση να σου πει σε πόσο προχωρημένο στάδιο είναι η εγκυμοσύνη της γατούλας σου, κι επίσης, εάν δεν είναι ετοιμόγεννη, θα μπορέσει να τη στειρώσει κιόλας, αφαιρώντας τα έμβρυα.
Εάν βέβαια αποφασίσεις να γεννήσει η γάτα, καλό θα είναι να αρχίσεις να ρωτάς φίλους και γνωστούς εάν ενδιαφέρονται να πάρουν ένα από τα γατάκια σας σε δυο μήνες μετά τη γέννα, για να είσαι καλυμμένος ότι δεν θα σας "βαρύνουν" με τις έννοιες και τα έξοδά τους. Μην τα αφήσεις στο δρόμο, εάν δεν βγάλεις άκρη με τον φιλικό σου κύκλο, εδώ μπορείς να μας ενημερώσεις για τα γατάκια και να τα προωθήσουμε σε οικογένειες. Θα σου πρότινα να στειρώσεις τη γατούλα αμέσως μόλις απογαλακτιστούν τα μωρά, για να αποφύγεις μια ακόμη ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη!
Καλή τύχη σε όλα, καλώς ήρθες στην παρέα και να μας λες για τη γατούλα σου:cat::cat:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool