Μήπως η ονυχεκτομή θα τον βοηθούσε;;

Μπράβο του Πιου Μιου!:up: :up: :up:
Η θεία Ασπασία του στέλνει πολλά-πολλά φιλάκια στο πονεμένο ποδαράκι:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγά σιγά πάει καλύτερα.Μακάρι να πάνε και τώρα όλα καλά και να μην χάσει ούτε το ποδαράκι ούτε τίποτα! Περαστικά σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολε!!!!!!!!!!!!

:up:Μπράβο Πίου-Μίου!

:up: :up: πολυ καλα νεα!!

Εμ βεβαια με τετοιο ονομα .. ακου πιου μιου! Ηταν δυνατον να παθει κατι? Ειναι τρισχαριτωμενο αυτο​

μπραβο ο γλυκουλης!:up: :up: :up:

Μπραβο, ελπιζω το επομενο 2μηνο να μας ξαναγραψεις τα καλυτερα νεα!:up:

Μπα, παιδια. Κακά νέα. Πολύ στενοχωρημένο ειμαι!!!!
Το πάνω μέρος του ποδιού του που είχε κάνει πληγή και από εκει ξεκίνησαν όλα πάλι έχει ερεθιστεί. Ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες αλλά σκεφτηκα (η ελπίδα πεθαινει τελευταια) πως θα περάσει αφού δεν το γυρνάει πολύ πλέον...... Αλλά το βλέπω και επιδεινώνεται....
:( :( :( :( :( :(
Αν ανοιξει πάλι, δεν εχει εναλλακτικές, μόνο ο ακρωτηριασμός του μένει..... Γμτ λίγο ακόμη ήθελε (γιατί ειναι σαφώς καλύτερα) αλλά δεν το επιτρέπουν οι συμφήσεις που έχουν δημιουργηθει.
Πήρα το γιατρό. Να βάλω helixderm καταρχήν και θα δουμε την εξελιξη.... Αλλά δεν ειμαι ππολύ αισιόδοξη
:( :( :( :(

Χριστινακι μου τι να πω? Ας γινει οτι ειναι καλυτερο για το ψιψινακι..καλη δυναμη..:(

Όπως είπες, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Κάνε υπομονή, μπορεί με το φάρμακο να βελτιωθεί

χριστινα μου δεν τον φερνεις μια βολτα απο τον αιλουρο βρε παιδι μου να το δει κ εκεινος μηπως μας δωσει καμια αλλη γνωμη?

Ευχαριστώ!!!
Θα δούμε, τι να πω.....

Υπομονή και θετική σκέψη Χριστίνα. Πάντα βοηθά. Όπως και να'χει ας γίνει ότι είναι καλύτερο για τον γατούλη.

χριστινα τι να πω... με ολη μου την καρδια ευχομαι το γατουλινι να αναρρωσει ετσι και να μην χρειαστει επεμβαση.....

τι ατυχια κι αυτη....συμφωνω παντως με τη Φροσω να τον εφερνες μια βολτα στον Αιλουρο.ειδες και με το γατακι της Σοφιας που της εδωσε ελπιδες.

Για τον Αιλουρο το σκεφτηκα κι εγω. απλά δεν ξερω πόσο πρεπει κανεις να αλλάζει γιατρό όταν ο πρωτος γνωρίζει την ιστορία κι εχει λειτουργησει σωστα. Και ο Βλαχόπουλος μου εχει κανει πολύ καλή εντυπωση, δεν εχω κανενα παραπονο. Ηταν ειλικρινής και καταρτισμένος. Από την άλλη κακό δεν κανει μια γνωμη. Θα δω αναλογα με την εξέλιξη. Αλλά δεν υπαρχουν πολλά περιθώρια. Ή θα τα καταφέρει με την επέμβαση που έκανε ή οχι. Θελω όμως τη βοηθειά σας καθως μπορει να εχετε καμια ιδέα καλή. Ολο το θεμα εχει να κανει με 2 εκατοστα στο τέλος του ποδιου του που καποιες φορες γυρνάει κι ερεθίζεται με τη τριβη κι ανοιγει. Κριμα να χασει το ποδι γι' αυτό.Σκεφτομουν λοιπόν καμια κατασκευη, κατι σαν "θηκη - ναρθηκα" να βαζει την ακρη του ποδιου μεσα (δεν το νιωθει και δεν θα τον ενοχλει). Ετσι δεν θα ερεθίζεται. Να του το βάζω λίγες ωρίτσες καθε μερα. Αρκει αυτο για να μη κανει πληγη. Από σιλικόνη ίσως, με κανενα λαστιχάκι να στερεώνεται με κανενα λαστιχάκι πάνω από τη φτερνα. Κατι σε καπέλο με λάστιχο σε μικρογραφία........ Καμιά ιδέα:::::::

Χριστίνα καλό ακούγεται σαν ιδέα. Δεν μου έρχεται τώρα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό, σαν κατασκευή, εκτός απότο να του το έδενες με επίδεσμο.

χριστινα το λαστιχακι δεν θα τον ενοχλει? να σφηγκει πολυ εννοω... μηπως μια γαζα με ταινια και σε εκεινο το σημειο βαμβακι??δηλαδη γερα πιασμενο ωστε να το κραταει ισιο...

μια γνωστη μου που αναγκαστηκε να κοψει το ποδαρακι του γατουλη της ειχε μεγαλο προβλημα μετα γιατι οποτε το παταγε αυτο εκανε πληγη... ακομη και χρονια μετα το ιδιο προβλημα ειχε γιατι το σημειο δεν σκληρενε ουτε ειχε κατι να το προστατευει..ειχαν δοκιμασει πολλα πραγματα μεχρι και καλτσακι του ειχαν βαλει αλλα τιποτα...

Για τον Αιλουρο το σκεφτηκα κι εγω. απλά δεν ξερω πόσο πρεπει κανεις να αλλάζει γιατρό όταν ο πρωτος γνωρίζει την ιστορία κι εχει λειτουργησει σωστα. Και ο Βλαχόπουλος μου εχει κανει πολύ καλή εντυπωση, δεν εχω κανενα παραπονο. Ηταν ειλικρινής και καταρτισμένος. Από την άλλη κακό δεν κανει μια γνωμη. Θα δω αναλογα με την εξέλιξη. Αλλά δεν υπαρχουν πολλά περιθώρια. Ή θα τα καταφέρει με την επέμβαση που έκανε ή οχι. Θελω όμως τη βοηθειά σας καθως μπορει να εχετε καμια ιδέα καλή. Ολο το θεμα εχει να κανει με 2 εκατοστα στο τέλος του ποδιου του που καποιες φορες γυρνάει κι ερεθίζεται με τη τριβη κι ανοιγει. Κριμα να χασει το ποδι γι' αυτό.Σκεφτομουν λοιπόν καμια κατασκευη, κατι σαν "θηκη - ναρθηκα" να βαζει την ακρη του ποδιου μεσα (δεν το νιωθει και δεν θα τον ενοχλει). Ετσι δεν θα ερεθίζεται. Να του το βάζω λίγες ωρίτσες καθε μερα. Αρκει αυτο για να μη κανει πληγη. Από σιλικόνη ίσως, με κανενα λαστιχάκι να στερεώνεται με κανενα λαστιχάκι πάνω από τη φτερνα. Κατι σε καπέλο με λάστιχο σε μικρογραφία........ Καμιά ιδέα:::::::

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μια καλη ιδεα ειναι τα γαντια τα χειρουργικα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back