Μήπως και τα φυτά;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Ismini:
Τελευταία βρήκα αυτό στο site της Vicki η οποία αποχώρησε λόγω (?) Isavva.

Ismini, γνωρίζω τα δημοσιεύματα yasmin1gr και Δεινομάχης στο συγκεκριμένο forum. Δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ μαζί τους -άλλωστε δεν αναφέρεται το όνομά μου. Έστειλα pm στην deinomache (πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο εδώ στο MyCat), αλλά δεν μού έχει απαντήσει ακόμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Γιασμίν

"Ποσοι ανθρωποι που ειναι κρεοφαγοι εχουν ψαξει αυτο που θα φανε σημερα το βραδυ τι ηταν πως πεθανε σε ποια στανη , πως ακριβως, τι ετρωγε πριν και πως κοιτουσε τον σφαχτη του στα ματια πριν πεθανει??

Με αυτην την εννοια οι βεγκαν ειναι σαφεστατα πιο εξυπνοι και πιο συνειδητοποιημενοι και νοιαζονται για τον κοσμο γυρω τους πολυ περισστερο χωρις καμμια ερευνα."

Γιασμίν με όλο το σεβασμό στην όποια ιδιαιτερότητα σου σταμάτα εδώ, εκτίθεσαι. Όσο συνεχίζεται η ιστορία όλο και περισσότερο θυμίζει το: "από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα"....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nerina η ομάδα διαχείρισης αποφάσισε η yasmin να γίνει προσωρινά ban, τουλάχιστον μέχρι να μιλήσει με την ίδια την michelle!

:confused::blink::confused: Δεν το πιστεύω αυτό που είδαν τα ματάκια μου εδώ: https://vegan.thisblueplanet.net/forum/index.php?topic=1018.0
και μετά επιτρέψτε στην αρχική δημοσίευση σε αυτό το θέμα της Γιασμίν. Δεν τα σκέφθηκε η ίδια αποτελούν προιόν συλλογικής δουλειάς. Θεε μου πολλαπλασιάζονται!!!!!! Αυτό δε το φοβερό με τα ρεβύθια -δεν αντέχω θα το πω της το πρότεινε σαν επιχείρημα η Δεινομάχη για όσες τη θυμόσαστε.
Όντως του ρημάζει τα πέταλα του IQιου η χορτοφαγία......:lol:
Υ.Γ. Χουζούρη εγώ σταματάω, αλλά δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα είπα....:cool:

Ειδες Ισμηνη, δεν ειμαι και τοσο ηρεμη τελικα.:P

Α, ρε γιασμιν, ειχες λυσαξει με τον petrcat, στην ιδια μοιρα με αυτον καταντησες.
Καλα λενε, "μηδενα προ του τελους μακαριζε".;)

:hmm::hmm::hmm:
Καλα, εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα...
Την αποψη μου περι χορτοφαγιας την εχω πει, εκτιμω οσους δεν τρωνε ζωακια, αλλα ο καθενας αποφασιζει και πραττει αναλογως.... Για εμενα ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα της αυτοδιαθεσης. Παντως σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να κανω γενικευσεις του στυλ ολοι οι χορτοφαγοι ειναι "καλοι" και ολοι οι "μη" δολοφονοι. Οτι παρανομες σφαγες γινονται ειναι γεγονος αναμφισβητητο, οτι τα ζωα πονανε σιγουρα.... Και στην Αιθιοπια πεινανε και στην Ασια παρατανε τα θηλυκα τεκνα και πολλα ακομη μπορω να σκεφτω. Αλλα δεν εκανα τιποτα για ολα αυτα. Εκανα ομως για αλλα.... Εσωσα καποια γατακια, καποια σκυλακια, καποια πουλακια... Εστω και 1.... :hmm::hmm: Ενταξει, δεν ειμαι τοσο φρικτος ανθρωπος.... Οπως δεν ειναι και η Yasmin η οποιος αλλος πραττει αυτο που πιστευει...
Αλλα γιατι να φανατιζομαστε βρε παιδια ετσι;;; Ολοι μας ειμαστε ενα συνολο στοιχειων, καλων και κακων... Πρεπει να κολλαμε ταμπελες;; Δολοφονος; Ηρωας; Μαυρο; Ασπρο;;; Η του υψους η του βαθους;
:hmm::hmm: Ας εκτιμουμε τη διαφορετικοτητα κι ας σεβομαστε ο ενας τον αλλο...

Να πω και κατι τελευταιο το οποιο με ενοχλει αφανταστα καθοτι διαβαζω και το φορουμ της Βικυς...
Οτι και αν γινει εδω, παει η γιασμιν και το βαζει στο αλλο φορουμ.
Εχει ποσταρει θεματα για τα πειραματα, για την κτηνιατρικη θεσσαλονικης, για τα φυτα....
Και στο κατω κατω, με εμας συζητας σε εμας απαντας.
Τι βαζεις θεματα στο χορτοφαγικο φορουμ?
Για να σου λενε μπραβο και να αντιγραφεις επιχειρηματα????:confused:

Για οσο εγραψες δεν διαφωνω καθολου.
Με τον τροπο σου διαφωνω....Πριν γινεις χορτοφαγος ελεγες αλλα, τωρα που εγινες, λες αλλα.
Λογικο βεβαια, αλλα μεσα σε 1-2 μηνες, απορω, αλλαζει αμεσως ο ανθρωπος την σταση που εζησε τοσα χρονια?:confused:
Διακριτηκοτητα και ευγενια θελει το "πραγμα", οχι επιθεσεις και ανακοινωσεις.

Όντως του ρημάζει τα πέταλα του IQιου η χορτοφαγία......:lol:

ελπιζω αυτο Nerina να μην πηγαινει σε ολους:whistle:

συμφωνω παντως με την Ελενη οτι θελει λιγη διακριτικοτητα το ολο θεμα...δεν αισθανομαι οτι ειμαι σε θεση να αρχισω να κρινω τον κοσμο απο τη στιγμη που περασα 23,5 χρονια τρωγοντας κρεας και μονο 0,5 χρονο απεχοντας απο αυτο.προσπαθω να σκεφτω ποσο ασχημα θα αισθανομουν 6 μηνες πριν αν καποιος χορτοφαγος αρχιζε και μου εκανε επιθεση γιατι τρωω κρεας.και δε σας κρυβω οτι και τωρα αισθανομαι πολυ ασχημα γιατι νιωθω λιγο στη μεση της ολης αντιπαραθεσης,ουσα χορτοφαγος αλλα μη συμφωνοντας με τον τροπο και την τακτικη της Γιασμιν.

ασχετα με ολα αυτα εγω δεν νομιζω οτι επρεπε να γινει ban η yasmin:hmm:

ούτε εγώ συμφωνώ να είναι ban η Yasmin..................................

To ban στη yasmin είναι προσωρινό, μέχρι να μιλήσει μαζί της η Μισέλ.

δεν νομιζετε πως ειναι γελοιο να κατηγορουμε τους ανθρωπους που τρωνε κρεας επειδη δεν νοιαζονται που υποφερουν τα ζωα. αφου και τα ιδια τα σαρκοφαγα και παμφαγα ζωα τρωνε αλλα ζωα τα οποια υποφερουν οταν τα εχουν πιασει και ειναι ακομα ζωντανα και παλευουν να ξεφυγουν χωρις αποτελεσμα...

Εγώ δεν ήθελα να επέμβω σε όλα αυτά γιατί είμαι και νέα στο φόρουμ.
Απλά έχω να πω ότι αυτό που μας ενώνει όλους εδώ είναι η αγάπη για τις γάτες (και τα υπόλοιπα ζωάκια βέβαια) και πώς θα συμβιώνουμε καλύτερα μαζί τους.
Φανατισμός και διαπληκτισμοί, ειδικά για τέτοια θέματα που ειναι οριακά σχετικά με το φόρουμ δεν βοηθάνε πολύ στο να δίνει το φόρουμ μια καλή εικόνα προς τα έξω.
Πολλά πράγματα έχουν να κάνουν με προσωπικές απόψεις και επιλογές και εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να επιμένουμε πολύ σε τέτοιου είδους ζητήματα, όπως η χορτοφαγία, η αξία ή όχι του ανθρωπίνου είδους, κτλ.
Εγώ σαν νέο μέλος διέκρινα το πόσο πολύτιμη βοήθεια μπορεί να γίνει αυτό το φόρουμ και από άποψη υλικού και από άποψη ανθρώπων. Κάποιοι άλλοι μπορεί όμως να απογοητευτούν από τέτοιου είδους περιστατικά και να το παρατήσουν. Και αυτό θα είναι κρίμα για την κοινότητα των γατόφιλων.
Εύχομαι να λήξει αίσια όλο αυτό το θέμα πάντως γιατί δεν είναι ευχάριστο...

Παιδια παντως αν και προσωρινο το ban ενταξει, θεωρω πως ηταν λιγο αυστηρο. Ας γινοταν προειδοποιηση αν δεν τηρηθηκαν οι κανονες καλης συμπεριφορας... :hmm::hmm::hmm: Δικη μου αποψη βεβαια, θεμα administrators ειναι....

Η ομάδα διαχείρισης εξάντλησε την ανοχή της. Έπρεπε να δοθεί μία προσωρινή λύση μέχρι να γίνει συζήτηση ανάμεσα στην michelle και την yasmin.

Εσεις ξερετε, δεν επεμβαινω :):)

Η ομάδα διαχείρισης εξάντλησε την ανοχή της. Έπρεπε να δοθεί μία προσωρινή λύση μέχρι να γίνει συζήτηση ανάμεσα στην michelle και την yasmin.
Ανοχή σε τι ρε παιδιά; Αφού σε ότι έλεγε η yasmin υπήρχε ανταπόκριση άρα και ερέθισμα να συνεχίσει. Σταματήσατε να ανταποκρίνεστε και να της πείτε να μην συνεχίσει γιατί θα την αποκλείσετε;
Η yasmin φορτισμένη και το δείχνει έντονα, κάποια μέλη εδώ ψοφάτε για παρεξήγηση, το τόσο το κάνετε πολύ εύκολα τόσο, και έγινε το μπάνχαλο.

Θανάση θα σε παραπέμψω στους όρους χρήσης του forum:

Παρατηρήσεις/Διευκρινίσεις
  • Όταν τα παραπάνω γίνονται κατα συρροή και με μικρή χρονική απόσταση μεταξύ τους πιθανόν να απενεργοποιηθεί άμεσα ο λογαριασμός του μέλους προσωρινα ή μόνιμα (ban) κατα την κρίση των διαχειριστών ακόμη κι αν δεν έχει συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός warnings για καμία παραβίαση.
  • Όταν η παραβίαση κάποιου απο τους παραπάνω κανόνες είναι αρκετά σοβαρή πιθανόν να απενεργοποιηθεί προσωρινά ή μόνιμα ο λογαριασμός του μέλους (ban) κατα την κρίση των διαχειριστων ακόμη και χωρίς να συμπληρωθεί το όριο των x/x warnings.

Δες επίσης και τους όρους χρήσης εδώ:
https://www.mycat.gr/index.php?page=rules

Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς με το "ανταπόκριση και ερέθισμα να συνεχίσει". Αν εννοείς ότι η Ομάδα Διαχείρισης δια της σιωπής της ενέκρινε την συμπεριφορά της yasmin απέναντι σε άλλα μέλη, έχεις άδικο. Το γεγονός ότι υπήρξε κάποια καθυστέρηση (ΑΝ υπήρξε) δεν αποδεικνύει κάτι άλλο παρά το γεγονός ότι σκεφτήκαμε πολύ ποιά πρέπει να είναι η αντίδρασή μας.

Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς με το "ανταπόκριση και ερέθισμα να συνεχίσει". Αν εννοείς ότι η Ομάδα Διαχείρισης δια της σιωπής της ενέκρινε την συμπεριφορά της yasmin απέναντι σε άλλα μέλη, έχεις άδικο. Το γεγονός ότι υπήρξε κάποια καθυστέρηση (ΑΝ υπήρξε) δεν αποδεικνύει κάτι άλλο παρά το γεγονός ότι σκεφτήκαμε πολύ ποιά πρέπει να είναι η αντίδρασή μας.
Δηλαδή υπήρχε κοινό που απαντούσε στη yasmin, δεν σταμάτησε κανείς και να συνεχίζει αυτή.

Το πρόβλημα δεν ήταν ότι το κοινό απαντούσε, αλλά το περιεχόμενων των λεγομένων της yasmin, το οποίο ήταν και προσβλητικό και περιείχε μομφές σε μέλη του forum.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back