spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος

!!!!!Έρχεται και μου γλύφει το χέρι....χωρίς να έχω πιάσει κάτι...απλά ανεβαίνει στο κρεβάτι και μου ρίχνει μία γλυψιά!!!!αχ........
Και χ8ες είχαμε κοτοπουλάκι...αφού του χάρισα 2 μπουκίτσες (χωρίς μπαχαρικά εννοείται) είχαμε τελειώσει το μαμ και είχα αφήσει το πιάτο πάνω στο κρεβάτι.Τον βλέπω, που λέτε, να έχει αρπάξει ένα κόκκαλο...Μα τι αγάπη και αυτή για το κόκαλο....Ήταν από αυτά τα μεσαίου μεγέ8ους με τον χόνδρο το πολύ μαλακό να το περιβάλλει...Ε του το άφησα λιγάκι και μετά του το στέρησα μη γίνει και κανένα ατύχημα... Το έγλυφε ο καημενούλης και δάγκωνε το χόνδρο...Ε μετά για αντάλλαγμα φάγαμε λίγη κονσέρβα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sousoulis
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

και εμενα κανει κατι "σκυλισια" ωρες ωρες και γελαω πολυ...μην ανησυχεις !! 

tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

Άσε που όταν του πετάω τα ποντικάκια του αυτό τα πιάνει με το στόμα και μου τα ξαναφέρνει!!! Λέτε να δοκιμάσω και με φρίσμπι???
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ρίχνει κάτι πήδους...πηδάει πολύ ψηλά!!!!Του ρίχνω μπαλάκι από χαρτί ή μικρά λούτρινα και πηδάει ψηλά σα τα σκυλάκια και τα πιάνει και πέφτει κάτω και τα δαγκώνει μετά μανίας παρακαλώ!!!!!!!! Είδατε ο γατοσκυλάκος μου;;;;; Θα φροντίσω να του βγάλω και άλλες φωτό τώρα που μεγάλωσε...
Το τελευταίο διάστημα κάνει κάτι άλλο....εδώ και περίπου 3 μήνες του έχω ένα κασκόλ μου και το έχω βάλει απέναντι απ΄οτο κρεβάτι και όταν είναι κατειλημμένο πάει και ξαπλάρει (και) εκεί... Ε λοιπόν το τελευταίο διάστημα πάει το δαγκώνει και κάνει "πατουσάκια" και γουργουράει απίστευτα έντονα....του αρέσει αλλά ζηλεύω.........Μήπως τον ανακουφίσει επειδή αλλάζει δοντάκια και δαγκώνοντάς το δε πονάει;;;;
Περιμένω τις απόψεις σας!
Zizelouka
Νεοφερμένο μέλος
δεν νομιζω να υπαρχει πιο περιεργο θεαμα..απο το να βλεπεις μια γατα να σου ζηταει να κανει μπανιο!!!εκει απορεις απλα αν ειναι γατα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δεν νομιζω να υπαρχει πιο περιεργο θεαμα..απο το να βλεπεις μια γατα να σου ζηταει να κανει μπανιο!!!εκει απορεις απλα αν ειναι γατα!!!![]()
ο δικος μου περα οτι γλειφει και οτι φερνει πισω τα μπαλακια, μπαινει στην μπανιερα και νιαουριζει. Καποιες φορες οταν ανοιγω την βρυση στον νηπτηρα πηδαει πανω. Παιζει συχνα και με το μπωλακι με το νερο του. Πολλες φορες οταν ξυπναω το βρισκω σε αλλη θεση και αδειο. Τον εχω πιασει πολλες φορες να βουταει τα ποδια του στο μπωλ και να πεταει το νερο εξω. Οταν ηταν μικρος νιαουριζε πολυυυυυ περιεργα και ακουγοταν σαν μιξη νιαουρισματος με γαβγισμα...νιααααααβ, τωρα μαλλον το εχει γυρισει σε λυκος και ακουγεται καπως ετσι... μαμααααοουουουουου

FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
όταν όμως το χάσει και της λέω ''Mίκα που είναι το ποντικάκι; " ψάχνει παντού μέχρι να το βρεί. Απίστευτο δεν είναι που το καταλαβαίνει; Άμα την αγνοήσω θα μου το βάλει στο παπούτσι μου για να θυμηθώ ότι πρέπει να το ξαναπετάξω. Όταν θέλω να παίξω μαζί της και της το λέω σηκώνετε και με ακολουθεί. Το αγαπημένο παιχνίδι της Μίκα και του Ιούμπι είναι ποιός θα προλάβει να αρπάξει το ποντίκι για να μπορέσει να διχτεί ότι "κοιτα εγώ το έπιασα" να έχει την τιμή να γριλίσει και μετά αν του ξεφύγει έχει ο άλλος σειρά. 
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Κανονικός σκύλος

FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος

άλλο πάλι και τούτο!!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
newbie
Νεοφερμένο μέλος

sapostol1
Δραστήριο μέλος
ο δικος μου περα οτι γλειφει και οτι φερνει πισω τα μπαλακια, μπαινει στην μπανιερα και νιαουριζει. Καποιες φορες οταν ανοιγω την βρυση στον νηπτηρα πηδαει πανω. Παιζει συχνα και με το μπωλακι με το νερο του. Πολλες φορες οταν ξυπναω το βρισκω σε αλλη θεση και αδειο. Τον εχω πιασει πολλες φορες να βουταει τα ποδια του στο μπωλ και να πεταει το νερο εξω. Οταν ηταν μικρος νιαουριζε πολυυυυυ περιεργα και ακουγοταν σαν μιξη νιαουρισματος με γαβγισμα...νιααααααβ, τωρα μαλλον το εχει γυρισει σε λυκος και ακουγετα καπως ετσι... μαμααααοουουουουου![]()
Απίστευτο! Μήπως είναι αδέρφια με το δικό μου;! Επίσης εμένα με γλείφει παντού (ειδικά όταν κοιμάμαι) και ξυπνάω πάντα με τη γλώσσα του στα μάγουλά μου ή στα μαλλιά μου. Γατόσκυλο κανονικό! Μέχρι πριν από μερικές μέρες με δάγκωνε κιόλας, αλλά μετά από επίπληξη το έκοψε - ευτυχώς!
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Κορίτσια και εμένα ανεβαίνει στο νιπτήρα και βρέχει τα πατούσια του και γλύφει εκεί που στάζει το νεράκι....
Eμένα το κάνει αυτό στη μπανιέρα και στην ντουζιέρα και είναι σημάδι ότι διψάει.................

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ο δικος μου παιζει και κυνηγητο...με κυνηγαει! Αν τον αφησω να με γλειφει ειναι ικανος να μου γλειψει ολο το προσωπο,δαγκωνει και τρεχει υπερβολικα πολυ για γατα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool