Μήπως ο γατούλης μου έχει κάπως σκυλίσια συμπεριφορά;;;

spot22

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα.
Ο μικρόσ μου κύριος....5 μηνών άντρας παρακαλώ...έχει διάφορα συνή8εια..αλλά ας επικεντρω8ώ σε αυτά που δε 8εωρώ και τόσο "γατίσια" :P:)!!!!!
Έρχεται και μου γλύφει το χέρι....χωρίς να έχω πιάσει κάτι...απλά ανεβαίνει στο κρεβάτι και μου ρίχνει μία γλυψιά!!!!αχ........
Και χ8ες είχαμε κοτοπουλάκι...αφού του χάρισα 2 μπουκίτσες (χωρίς μπαχαρικά εννοείται) είχαμε τελειώσει το μαμ και είχα αφήσει το πιάτο πάνω στο κρεβάτι.Τον βλέπω, που λέτε, να έχει αρπάξει ένα κόκκαλο...Μα τι αγάπη και αυτή για το κόκαλο....Ήταν από αυτά τα μεσαίου μεγέ8ους με τον χόνδρο το πολύ μαλακό να το περιβάλλει...Ε του το άφησα λιγάκι και μετά του το στέρησα μη γίνει και κανένα ατύχημα... Το έγλυφε ο καημενούλης και δάγκωνε το χόνδρο...Ε μετά για αντάλλαγμα φάγαμε λίγη κονσέρβα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα, με το θεμα του γληψιματος ο δικος μου ειναι ακραιος, αν τον αφισω μπορει να μου πλυνει ολο το χερι, μεγαλη μανια το πιανει χαχ !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η απαντηση ειναι απλη ! εχεις γατοσκυλο !!!!!!!!!! :up::up::up: και εμενα κανει κατι "σκυλισια" ωρες ωρες και γελαω πολυ...μην ανησυχεις !! :lol::lol::lol:

Βρε παιδιά και εμένα μου γλείφει συνεχώς το χέρι!! Σήμερα το πρωί που κοιμόμουν με ξύπνησε επειδή μου το έγλειφε μετά μανίας!!! Εν τω μεταξύ επειδή η γλωσσίτσα τους είναι σαγρέ εμένα με ανατριχιάζει!!!!:bleh::bleh:
Άσε που όταν του πετάω τα ποντικάκια του αυτό τα πιάνει με το στόμα και μου τα ξαναφέρνει!!! Λέτε να δοκιμάσω και με φρίσμπι???

Α στα ποντίκια δεν έχω παράπανω...τα ΒΟΥΤΑΕΙ με το στόμα και τα φέρνει και παίζει....Όσο για το γλύψιμο...και εμένα με ενοχλεί η γλωσσίτσα...
Και ρίχνει κάτι πήδους...πηδάει πολύ ψηλά!!!!Του ρίχνω μπαλάκι από χαρτί ή μικρά λούτρινα και πηδάει ψηλά σα τα σκυλάκια και τα πιάνει και πέφτει κάτω και τα δαγκώνει μετά μανίας παρακαλώ!!!!!!!! Είδατε ο γατοσκυλάκος μου;;;;; Θα φροντίσω να του βγάλω και άλλες φωτό τώρα που μεγάλωσε...

Το τελευταίο διάστημα κάνει κάτι άλλο....εδώ και περίπου 3 μήνες του έχω ένα κασκόλ μου και το έχω βάλει απέναντι απ΄οτο κρεβάτι και όταν είναι κατειλημμένο πάει και ξαπλάρει (και) εκεί... Ε λοιπόν το τελευταίο διάστημα πάει το δαγκώνει και κάνει "πατουσάκια" και γουργουράει απίστευτα έντονα....του αρέσει αλλά ζηλεύω.........Μήπως τον ανακουφίσει επειδή αλλάζει δοντάκια και δαγκώνοντάς το δε πονάει;;;;

Περιμένω τις απόψεις σας!

απλα δεν παιζεται το ζουζουνι!

δεν νομιζω να υπαρχει πιο περιεργο θεαμα..απο το να βλεπεις μια γατα να σου ζηταει να κανει μπανιο!!!εκει απορεις απλα αν ειναι γατα!!!:hmm::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχουν ρατσες που τους αρεσει πολυ το νερο,οπως οι βαν Τουρκιας,που πηραν μαλιστα το ονομα του απο τη λιμνη στην οποια υπηρχε ενας μεγαλος πληθυσμος τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν νομιζω να υπαρχει πιο περιεργο θεαμα..απο το να βλεπεις μια γατα να σου ζηταει να κανει μπανιο!!!εκει απορεις απλα αν ειναι γατα!!!:hmm::P

ο δικος μου περα οτι γλειφει και οτι φερνει πισω τα μπαλακια, μπαινει στην μπανιερα και νιαουριζει. Καποιες φορες οταν ανοιγω την βρυση στον νηπτηρα πηδαει πανω. Παιζει συχνα και με το μπωλακι με το νερο του. Πολλες φορες οταν ξυπναω το βρισκω σε αλλη θεση και αδειο. Τον εχω πιασει πολλες φορες να βουταει τα ποδια του στο μπωλ και να πεταει το νερο εξω. Οταν ηταν μικρος νιαουριζε πολυυυυυ περιεργα και ακουγοταν σαν μιξη νιαουρισματος με γαβγισμα...νιααααααβ, τωρα μαλλον το εχει γυρισει σε λυκος και ακουγεται καπως ετσι... μαμααααοουουουουου :lol::lol::lol:

Αγοράζω από το πετ σοπ αυτά τα μικρά τα ποντικάκια που είναι σχεδόν αληθοφανές. Όταν παίζω με την Μίκα της το πετάω και με χαρά πάει και το πιάνει και μου το φέρνει πίσω :D όταν όμως το χάσει και της λέω ''Mίκα που είναι το ποντικάκι; " ψάχνει παντού μέχρι να το βρεί. Απίστευτο δεν είναι που το καταλαβαίνει; Άμα την αγνοήσω θα μου το βάλει στο παπούτσι μου για να θυμηθώ ότι πρέπει να το ξαναπετάξω. Όταν θέλω να παίξω μαζί της και της το λέω σηκώνετε και με ακολουθεί. Το αγαπημένο παιχνίδι της Μίκα και του Ιούμπι είναι ποιός θα προλάβει να αρπάξει το ποντίκι για να μπορέσει να διχτεί ότι "κοιτα εγώ το έπιασα" να έχει την τιμή να γριλίσει και μετά αν του ξεφύγει έχει ο άλλος σειρά. :D

Και η Μπασσέτ κάνει κάτι σκυλίσιο: Κουνάει την ουρά της όταν είναι χαρούμενη ή όταν παίζει. Την κουνάει γρήγορα, σαν εκκρεμές φραπ φρουπ, φραπ φρουπ:)Κανονικός σκύλος:lol::lol:

:lol::lol: άλλο πάλι και τούτο!!:up:

Και εμένα η γάτα μου με γλίφει καμιά φορά όμως το κάνει από αγάπη.Οι γάτες τρώνε καμιά φορά κόκαλα,μικρά όμως,γιατί κάνει καλό στα δόντια τους.(και ηδικιά μου έτρωγε μέχρι που ένα της σφήνωσε στα δόντια):up:

νομίζω ότι αν μιλάμε για γατόσκυλα το πριν πρίν μου έχει μία πολύ καλή θέση στον τομέα του.... τι να πρωτο πώ.. καταρχήν λατρεύει να τον ψεκάζω με νερό... γυρίζει και ανάσκελα...να βραχεί. του αρέσει να βγαινει βόλτες με λουράκι και οδηγό. (χωρίς αυτά δνε πάει πουθενά) μάλιστα πολλές φορές το λουράκι το φέρνει μόνο του. παραφυλάει στο κρεβάτι μη σκαρφαλώσει κανένας άλλος. και είναι πάντα σε απόσταση 1 μέτρου απο μένα. επιπλέον έχει μία απίστευτη διαίσθηση όσο αφορά το πότε θα χτενιστεί.... και φυσικά αν νευριάσει δαγκώνει άσχημα. και γρατζουνάει. διεκδικεί τα παιχνίδια του με ισχυρότατα μιαααααααααααααααου και του αρέσει το κυνηγιτό..... τι να πω

Εμενα κατι που κανει που δεν παραπεμπει σε γατα εκτος απ'το να δαγκωνει(τα νυχια δεν τα βγαζει συχνα) ειναι οταν του κανεις γαβ-γαβ κανει αουυυυυ σαν λυκος!!:lol:

ο δικος μου περα οτι γλειφει και οτι φερνει πισω τα μπαλακια, μπαινει στην μπανιερα και νιαουριζει. Καποιες φορες οταν ανοιγω την βρυση στον νηπτηρα πηδαει πανω. Παιζει συχνα και με το μπωλακι με το νερο του. Πολλες φορες οταν ξυπναω το βρισκω σε αλλη θεση και αδειο. Τον εχω πιασει πολλες φορες να βουταει τα ποδια του στο μπωλ και να πεταει το νερο εξω. Οταν ηταν μικρος νιαουριζε πολυυυυυ περιεργα και ακουγοταν σαν μιξη νιαουρισματος με γαβγισμα...νιααααααβ, τωρα μαλλον το εχει γυρισει σε λυκος και ακουγετα καπως ετσι... μαμααααοουουουουου :lol::lol::lol:

Απίστευτο! Μήπως είναι αδέρφια με το δικό μου;! Επίσης εμένα με γλείφει παντού (ειδικά όταν κοιμάμαι) και ξυπνάω πάντα με τη γλώσσα του στα μάγουλά μου ή στα μαλλιά μου. Γατόσκυλο κανονικό! Μέχρι πριν από μερικές μέρες με δάγκωνε κιόλας, αλλά μετά από επίπληξη το έκοψε - ευτυχώς!

Κορίτσια και εμένα ανεβαίνει στο νιπτήρα και βρέχει τα πατούσια του και γλύφει εκεί που στάζει το νεράκι....

Κορίτσια και εμένα ανεβαίνει στο νιπτήρα και βρέχει τα πατούσια του και γλύφει εκεί που στάζει το νεράκι....

Eμένα το κάνει αυτό στη μπανιέρα και στην ντουζιέρα και είναι σημάδι ότι διψάει.................:lol:

ο δικος μου παιζει και κυνηγητο...με κυνηγαει! Αν τον αφησω να με γλειφει ειναι ικανος να μου γλειψει ολο το προσωπο. Εχουμε και τα κλασσικα που περπαταει με λουρι (αλλα αυτο του το μαθα οποτε πιστευω πως δεν μετραει), δαγκωνει και τρεχει υπερβολικα πολυ για γατα :D

ο δικος μου παιζει και κυνηγητο...με κυνηγαει! Αν τον αφησω να με γλειφει ειναι ικανος να μου γλειψει ολο το προσωπο,δαγκωνει και τρεχει υπερβολικα πολυ για γατα :D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back