Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Και εγώ τους δίνω ...τους αρέσει πολύ..έναν κάθε 15 μέρες.απο ωμα ο ναρουτο τρωει μονο κροκους αυγων και αυτους με δυσκολια. Δηλαδη θα παει θα τον μυρισει και θα φυγει. Μολις ομως παρω λιγο κροκο και το πασαλειψω στο πατουσακι του και αρχισει να το γλειφει, θα επιστρεψει στο πιατο και θα το φαει. Του δινω συχνα παντως και μαλλον κανει καλο στο τριχωμα του γιατι ειναι πολυ απαλουλης![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Για να είμαστε σίγουρες ότι είναι φρέσκο θα μπορούσαμε να το αγοράζουμε σε μικρή ποσότητα εγώ έπαιρνα για το Βρούκο 200 γρ μοσχάρι και το έτρωγε σε δύο μέρες..πάλι εκεί θα καταλήξω.παντως συμφερει και οικονομικα να ταιζεις την γατα σου ωμα. Οταν δινεις ωμα τρωνε και λιγοτερο οποτε με ενα κιλο κοτοπουλο θα τρωνε πολλες μερες.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πάντως αύριο είχα προγραμματίσει "μοσχάρι σούπα"οπότε όλη η οικογένεια αυτό θα φάει....και η δίποδη και η τετράποδη..![]()
μπα, χειροτερα ειναι τα μαγειρεμενα γιατι καταστρεφονται οι πρωτεινες και υπαρχει το προβλημα με την ταυρινη. Καλυτερα δωσε το μοσχαρακι ωμο στα τετραποδα

Ξερω περσικη γατα που τρωει σχεδον καθημερινα απο 1-2 κομματια ωμο κρεας και κονσερβες και εχει πολυ καλα δοντια. Ειναι πανω απο 14 ετων πλεον και δεν ειχε ΠΟΤΕ προβλημα υγειας. Κροκετες δεν εφαγε ποτε στη ζωη της.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Για να είμαστε σίγουρες ότι είναι φρέσκο θα μπορούσαμε να το αγοράζουμε σε μικρή ποσότητα εγώ έπαιρνα για το Βρούκο 200 γρ μοσχάρι και το έτρωγε σε δύο μέρες..πάλι εκεί θα καταλήξω.![]()
και εγω κατι παρομοιο λεω να κανω. Απλα θα του δινω και ενα γευμα κονσερβας για να παιρνει οτι συστατικα λειπουν απο το κρεας για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Αλλιως μαλλον θα τα επιλεξω τα ετοιμα κατεψυγμενα για γατες, αλλα θα μου κοστιζουν μια περιουσια καθε μηνα

x98x
Νεοφερμένο μέλος
https://mysite.netone.gr/classic/E.pdf
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Το χω ξαναπεί..ο γάτος ενός φίλου μου δεν είχε φάει ποτέ κροκέτα μόνο κρέας και ψάρι ωμό.Και πήγε 22 χρόνων!!!!

Το παράδειγμα μπροστά στην πόρτα μου είναι...λοιπόν κρέας και καμιά κονσέρβα τόνου στην ανορεξική ,και λίγες κροκέτες το βράδυ έτσι για τη λιγούρα...

Θα μπορούσαμε να κόβαμε το κρέας σε μερίδες και να το καταψύχαμε...τα ψάρια δεν ξέρω αν θα τα φάει ο δικός μου κατεψυγμένα..θέλει να είναι φρέσκα αλλά το κοτόπουλο και το μοσχάρι γίνεται.και εγω κατι παρομοιο λεω να κανω. Απλα θα του δινω και ενα γευμα κονσερβας για να παιρνει οτι συστατικα λειπουν απο το κρεας για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Αλλιως μαλλον θα τα επιλεξω τα ετοιμα κατεψυγμενα για γατες, αλλα θα μου κοστιζουν μια περιουσια καθε μηνα![]()

Πολύ ενδιαφέρον.. το αποθήκευσα για να το μελετήσω διεξοδικά αύριο.Ευχαριστώ.Επίσης στη παρακάτω ιστοσελίδα σε μορφή (pdf) μπορείς να κατεβάσεις όλα τα (Ε) με σημαντικές πληροφορίες για το καθένα:
https://mysite.netone.gr/classic/E.pdf

moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Χτες εδωσα ξανα μετα απο καμποσους μηνες (ετρωγαν στο εκτροφειο) ωμο μοσχαρι στα νορβηγακια.Η Breena μου το αρπαξε απο το χερι,ο ΥοΥο το μυρισε λιγο,το εγλυψε και το εφαγε ολο.Πηρα φιλετο μοσχαρι που μου το περασαν απο τη μηχανη του σνιτσελ για να ειναι λιγο πιο λεπτο,δυο κομματια.Εκοψα το καθε κομματι στα πεντε και τους εδωσα απο ενα.Το υπολοιπο το εβαλα στην καταψυξη και θα τους δινω μερα παρα μερα.Ελπιζω να βοηθησει στα εντερικα που εχει ο ΥοΥο,αν ειναι ετσι θα το συνεχισω.
βρε Δωρα να σε ρωτησω..δεν υπαρχει κινδυνος με το ωμο κρεας για τοξοπλασμα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Απο το μοσχαρι ελαχιστοποιειται,εξαλλου αν αποπαρασιτωνεται τακτικα το ζωο δεν υπαρχει θεμα.
δηλαδη να του δινω μοσχαρι αντι για κονσερβα?
τι κομματι μοσχαρι περνεις εσυ? το λεγομενο ''ποντικι''? 
moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξερω αν θα το φαει,ή αν το κρινεις καλυτερο σαν διατροφη...Μπορεις να του βραζεις κοτοπουλο ή ψαρακι για μια ενδιαμεση λυση,γιατι πρεπει αν εχεις πολυ αυστηρους κανονες υγιεινης για να ταϊζεις ωμο,να μην το αφηνεις εκτεθειμενο,να προσεχεις τη θερμοκρασια του,να το μαζευεις μετα απο ενα τεταρτο,να απολυμαινεις επιφανειες...Εγω παιρνω φιλέτο μαλακο,χωρις λιπος,που μου το περνανε απο τη μηχανη του σνιτσελ.
για βραστα ειχα σκοπο να του ξεκινησω τωρα που θα μεινουμε μονοι μας..θα περνω πχ ενα κοτοπουλο ολοκληρο θα του το βραζω και θα του δινω λιγο λιγο..νομιζω θα μου ερθει πιο οικονομικο απο τις κονσερβες που κανουν 1 ευρο η μια..

moukelis
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

για βραστα ειχα σκοπο να του ξεκινησω τωρα που θα μεινουμε μονοι μας..θα περνω πχ ενα κοτοπουλο ολοκληρο θα του το βραζω και θα του δινω λιγο λιγο..νομιζω θα μου ερθει πιο οικονομικο απο τις κονσερβες που κανουν 1 ευρο η μια..![]()
Θα του δίνεις αυτό αποκλειστικά ή σε συνδυασμό με κροκέτες;
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα του δίνεις αυτό αποκλειστικά ή σε συνδυασμό με κροκέτες;
σε συνδυασμο με κροκετες! το βραστο θα ειναι το σνακ μας!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα.Θα ήθελα ο καθένας να μου πει την άποψη του για την διατροφή B.A.R.F.(Biologically Appropriate Raw Food).Οι απόψεις πραγματικά ποικίλουν και δεν ξέρω ειλικρινά τι να πιστέψω παρόλο που ταΪζω και εγώ το κουτάβι μου B.A.R.F....Τέλος, μπορεί αυτή η διατροφή να εφαρμοστεί στις γατούλες μας??Περιμένω απαντήσεις!!

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημερα Ιωαννα προσωπικα η αποψη μου ειναι οτι εκτος των τριων γατομωρων που περιθαλπτω εχω και δυο σκυλια ,εγω τα σκυλια μου τα ταιζω σπιτικο φαγητο ελαφρα μαγειρεμενο οχι αλατια και τετοια και ξερω τι τρωνε ,τωρα προιοντα οπως αυτο που προανεφερες και αλλα δεν τα εμπιστευομαι δεν ξερω η προσωπικη μου αποψη παντα, δεν υπαρχει καλυτερη τροφη απο την σπιτικη για μενα, ξερω τις βιταμινες που παιρνουν απο τα λαχανικα και άλλα, τωρα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη αλλοιμονο

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η B.A.R.F. είναι διατροφή με ωμά κρέατα!σε συνδυασμό με μακαρόνια, ρύζι και λαχανικά!!
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μωρε τωρα ωμο κρεας? Να σου πω το φοβαμαι δεν τα εμπιστευομαι τα ωμα κρεατα τι να πω ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool