Μία εικόνα = Χίλιες λέξεις

-NeFeLaKi-

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα.
Ξέρω ότι ίσως δεν ταιριάζει το θέμα μου στο γενικότερο κλίμα των συζητήσεων αλλά θα ήθελα να παραθέσω και εδώ μία εικόνα που συνάντησα στο διαδίκτυο και με συγκίνησε όσο τίποτε άλλο.

Ο Άνθρωπος απόλυτα εναρμονισμένος με τη φύση, η Αγάπη, η Μητέρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αθλιότητα, η ντροπή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρω ότι ίσως δεν ταιριάζει το θέμα μου στο γενικότερο κλίμα των συζητήσεων αλλά θα ήθελα να παραθέσω και εδώ μία εικόνα που συνάντησα στο διαδίκτυο και με συγκίνησε όσο τίποτε άλλο.

Ο Άνθρωπος απόλυτα εναρμονισμένος με τη φύση, η Αγάπη, η Μητέρα.

Ανα κατάλαβα καλά το ένα είναι παιδί και το άλλο μαιμουδάκι εμένα μου φαίνεται πολύ συγκινητικό:up::up::up::up::up:

και μένα μ'αρέσει πολύ! Ανιμα αν μιλάς για τις συνθήκες συμφωνώ.

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τη μάγισσα. Παρ' όλες τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης αυτή η γυναίκα είχε το θάρρος και τη δύναμη ψυχής μαζί με το δικό της ανθρώπινο παιδί, να ταϊσει για να το κρατήσει στη ζωή και ένα παιδί από άλλο είδος, ένα μαϊμουδάκι. Μεγαλείο ψυχής!!!

Είναι πολύ τρυφερό...
Και πολύ καλή απάντηση στις κυράτσες που γκρινιάζουν "γιατί φροντίζετε τα ζώα ενώ πεινάνε τόσα παιδάκια". Δείχνει πόσο ψεύτικο είναι αυτό το δίλημμα.

Η ΜΗΤΕΡΑ!!!!!! ......

Αυτο θα επρεπε να το δουν μερικες <<ΚΥΡΙΕΣ>> εδω στην Ελλαδα!

και μένα μ'αρέσει πολύ! Ανιμα αν μιλάς για τις συνθήκες συμφωνώ.
Mα φυσικά γι αυτό μιλάω!
Όσο για τη στάση της γυναίκας, νομίζω όσο πιο πρωτόγονες συνθήκες περιβάλλουν έναν άνθρωπο τόσο πιο κοντά στη φύση πάει. Και η φύση είναι όλο το μεγαλείο - βλ earthlings

Η φωτογραφια ειναι πολυ συγκινητικη. Η ανθρωπια και η μητροτητα δεν εξαρτωνται σιγουρα απο τις συνθηκες διαβιωσης.Οσο για αυτους που κατηγορουν εναν φιλοζωο που ταιζει ενα αδεσποτο,οτι ταιζει ενα ζωο ενω υπαρχουν στον κοσμο παιδια που πεθαινουν απ' την πεινα, θα ηθελα παντα να ρωτησω τι εχουν κανει προσωπικα για να βοηθησουν αυτα τα παιδια. Μου βγαινει αγανακτηση γιατι εχω βρεθει πολλες φορες σ'αυτην την θεση

Οι συνθήκες είναι όντως άθλιες, αυτή η μανα όμως αυτά τα λίγα που έχει να προσφέρει στο παιδάκι της, το προσφέρει απλόχερα και στο ορφανό ζωάκι χωρίς διακρίσεις και αυτό το κάνει ακόμα πιο μεγαλειώδες.
΄Ηθελα να ανοιξω και ένα θέμα στο "καταγγελίες" αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω γιατί είναι πάρα πολύ σκληρό. πρόκειται για την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, του ανθρώπου, την άθλια και άρρωστη όψη δυστυχώς...

Η φωτογραφια ειναι πολυ συγκινητικη. Η ανθρωπια και η μητροτητα δεν εξαρτωνται σιγουρα απο τις συνθηκες διαβιωσης.Οσο για αυτους που κατηγορουν εναν φιλοζωο που ταιζει ενα αδεσποτο,οτι ταιζει ενα ζωο ενω υπαρχουν στον κοσμο παιδια που πεθαινουν απ' την πεινα, θα ηθελα παντα να ρωτησω τι εχουν κανει προσωπικα για να βοηθησουν αυτα τα παιδια. Μου βγαινει αγανακτηση γιατι εχω βρεθει πολλες φορες σ'αυτην την θεση

Εγώ πάντως έχω ρωτήσει άτομο και η απάντηση στην τελική που μου έδωσε με οδήγησε σε ένα μόνο συμπέρασμα.. Τα δικά μου παιδιά να 'ναι καλά και χε...κα για των αλλονών, με το συμπάθιο!

Πράγματι η φωτό είναι πολύ σιγκηνητική και τώρα θυμήθηκα εκείνη τη διαφήμηση που έβαζαν κάποια στιγμή,που ήταν κάτι μωράκια σε διάφορες φάσεις και τα αντιστοιχούσαν με μωράκια ζώα,ήταν η πιο τέλεια διαφήμηση

Εγώ πάντως έχω ρωτήσει άτομο και η απάντηση στην τελική που μου έδωσε με οδήγησε σε ένα μόνο συμπέρασμα.. Τα δικά μου παιδιά να 'ναι καλά και χε...κα για των αλλονών, με το συμπάθιο!

Πράγματι η φωτό είναι πολύ σιγκηνητική και τώρα θυμήθηκα εκείνη τη διαφήμηση που έβαζαν κάποια στιγμή,που ήταν κάτι μωράκια σε διάφορες φάσεις και τα αντιστοιχούσαν με μωράκια ζώα,ήταν η πιο τέλεια διαφήμηση

Την έχω δει τη διαφήμιση, ήταν απίστευτη πραγματιά αν και δε θυμαμαι τι ακριβως πραγματευόταν. Νομίζω ήταν για την προστασία του πλανήτη και για τους απόγονους όλων των πλασμάτων σωστά;
Το πρόβλημα της πλειοψηφίας των ανθρώπων είναι ότι δεν κοιτάζουν τίποτα πέρα από τον εαυτό τους και τα "δικά τους". Το έχω ξαναπεί και ακούγομαι σκληρή αλλα δεν συγκρίνεται με τη δική τους σκληρότητα... Ας βγάζαμε λίγο τις παρωπίδες μας...:/: Τέλος πάντων, δεν υπάρχει έχει σημασία τόσο η κριτική όσο ο παραδειγματισμός...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back