-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ανα κατάλαβα καλά το ένα είναι παιδί και το άλλο μαιμουδάκι εμένα μου φαίνεται πολύ συγκινητικό

RedCat
Διάσημο μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Και πολύ καλή απάντηση στις κυράτσες που γκρινιάζουν "γιατί φροντίζετε τα ζώα ενώ πεινάνε τόσα παιδάκια". Δείχνει πόσο ψεύτικο είναι αυτό το δίλημμα.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Mα φυσικά γι αυτό μιλάω!και μένα μ'αρέσει πολύ! Ανιμα αν μιλάς για τις συνθήκες συμφωνώ.
Όσο για τη στάση της γυναίκας, νομίζω όσο πιο πρωτόγονες συνθήκες περιβάλλουν έναν άνθρωπο τόσο πιο κοντά στη φύση πάει. Και η φύση είναι όλο το μεγαλείο - βλ earthlings
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
΄Ηθελα να ανοιξω και ένα θέμα στο "καταγγελίες" αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω γιατί είναι πάρα πολύ σκληρό. πρόκειται για την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, του ανθρώπου, την άθλια και άρρωστη όψη δυστυχώς...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η φωτογραφια ειναι πολυ συγκινητικη. Η ανθρωπια και η μητροτητα δεν εξαρτωνται σιγουρα απο τις συνθηκες διαβιωσης.Οσο για αυτους που κατηγορουν εναν φιλοζωο που ταιζει ενα αδεσποτο,οτι ταιζει ενα ζωο ενω υπαρχουν στον κοσμο παιδια που πεθαινουν απ' την πεινα, θα ηθελα παντα να ρωτησω τι εχουν κανει προσωπικα για να βοηθησουν αυτα τα παιδια. Μου βγαινει αγανακτηση γιατι εχω βρεθει πολλες φορες σ'αυτην την θεση
Εγώ πάντως έχω ρωτήσει άτομο και η απάντηση στην τελική που μου έδωσε με οδήγησε σε ένα μόνο συμπέρασμα.. Τα δικά μου παιδιά να 'ναι καλά και χε...κα για των αλλονών, με το συμπάθιο!
Πράγματι η φωτό είναι πολύ σιγκηνητική και τώρα θυμήθηκα εκείνη τη διαφήμηση που έβαζαν κάποια στιγμή,που ήταν κάτι μωράκια σε διάφορες φάσεις και τα αντιστοιχούσαν με μωράκια ζώα,ήταν η πιο τέλεια διαφήμηση
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάντως έχω ρωτήσει άτομο και η απάντηση στην τελική που μου έδωσε με οδήγησε σε ένα μόνο συμπέρασμα.. Τα δικά μου παιδιά να 'ναι καλά και χε...κα για των αλλονών, με το συμπάθιο!
Πράγματι η φωτό είναι πολύ σιγκηνητική και τώρα θυμήθηκα εκείνη τη διαφήμηση που έβαζαν κάποια στιγμή,που ήταν κάτι μωράκια σε διάφορες φάσεις και τα αντιστοιχούσαν με μωράκια ζώα,ήταν η πιο τέλεια διαφήμηση
Την έχω δει τη διαφήμιση, ήταν απίστευτη πραγματιά αν και δε θυμαμαι τι ακριβως πραγματευόταν. Νομίζω ήταν για την προστασία του πλανήτη και για τους απόγονους όλων των πλασμάτων σωστά;
Το πρόβλημα της πλειοψηφίας των ανθρώπων είναι ότι δεν κοιτάζουν τίποτα πέρα από τον εαυτό τους και τα "δικά τους". Το έχω ξαναπεί και ακούγομαι σκληρή αλλα δεν συγκρίνεται με τη δική τους σκληρότητα... Ας βγάζαμε λίγο τις παρωπίδες μας...
Τέλος πάντων, δεν υπάρχει έχει σημασία τόσο η κριτική όσο ο παραδειγματισμός...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool