Μίζερες, πλην ολοστρόγγυλες γάτες

Ceres Victoria

Διακεκριμένο μέλος

Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
Το συγκεκριμενο θεμα αφορα κυριως την Μπασσετ :lol: τον Naruto :lol: και τα υπολοιπα μιζερα και κοιμισμενα γατια που οταν δουν (μη γατισιο) φαγητο μπροστα τους κανουν στροφη 180 μοιρων.

Σημερα καθως ετρωγα αβγα με bacon ηρθε ο naruto στο τραπεζι και ξαπλωσε σε αποσταση 5 εκατοστων απο το bacon. Το μυρισε και συνεχισε την ξαπλα του. Μυριζει τα φαγητα και την κανει με ελαφρα. Ακομα και στα ωμα κρεατα/ψαρια λεει οχι. Αφηνεις φαγητο στο τραπεζι και ουτε που το αγγιζει. Το μονο πραγμα που εχει αγγιξει ειναι ενα πακετο με nori. Για να φανταστειτε ποσο χαζος ειναι δικος μου, οταν τρωει την κονσερβα του και η τροφη παει στην ακρη του πιατου, σταματαει να τρωει και παει στο διπλα πιατο με τις κροκετες και συνεχιζει το γευμα του εκει. :/:

Περιμενουμε και τις δικες ιστοριες :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sakura o Naruto είναι ίδιος και απαράλαχτος η Μυρτούλα μου.;)
Κάθεται πολλές φορές μαζί μου στο τραπέζι(σε καρέκλα παρακαλώ) για παρέα και ούτε που δέιχνει κανένα ενδιαφέρον στα ανθρωποφαγητά.:up: Τα μόνα που της αρέσουν είναι η κονσέρβα τόνου σε χυμό, η καπνιστή γαλοπούλα;), οι σαρδέλες στην σχάρα, οι ελιές και φυσικά οι μπανάνες!:blink:;):cool:
Βρήκα κάποιες παλιές φωτό, δείτε και μόνοι σας(στην δεύτερη τρώει μαζί μας κονσερβα τόνου);):up:
Ο Αρης φυσικά βρίσκέται στον αντίποδα.:blink:Οτι και να βάλω πάνω στο τραπέζι θα προσπάθησει να χώσει την μουσούδα του, για να δεί αν έχει κάποιο ενδιαφέρον.:down: Με το που ακούει τον ήχο από την πόρτα του ψυγείου να ανοίγει σε χρόνο dt βρίσκεται στο τραπέζι δίπλα και προσπαθεί να χωθεί μέσα.:blink:Και είναι ΠΑΜΦΑΓΟΣ στην κυριολεξία!:blink:
Για αυτό και είναι ήδη 6,250κιλά!:down::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00096 α.jpg
    DSC00096 α.jpg
    134,4 KB · Εμφανίσεις: 69
  • DSC00152 α.jpg
    DSC00152 α.jpg
    169,7 KB · Εμφανίσεις: 62
Λοιπον το ειπες και τοκανες να ανοίξεις τετοιο θέμα .Η Λιλή στη ιδια κατηγορία ανήκει.Εχει ομως και καποιες παραξενιές, οπως οταν τρώμε κατι που της μυρίζει εντονα πρεπει οπωσδηποτε να της δώσουμε να μυρίσει οχι να το φαει ΠΟΤΕ'''''''''''''''''.Τρελλαίνεται ομως οταν παω για ψώνια και γυρνώ με ψάρια εκει γινεται το ελα να δεις τι μαρ -μαρ ,τι χουρχουριτά αλλο να σας τα λεω και αλλο να τα δειτε τοτε βγάζω κι εγω το αχτι μου:lol::up::up::down:

Και ο Μπατ & η Κάντυ ανήκουν στο κλαμπ ειδικά ο Μπατ μόλις μυρίσει οτιδήποτε εκτός από κροκέτες αρχίζει να τρέχει φοβισμένος κ κρύβεται στην πολυκατοικίας ή σε ένα τραπεζάκι για να σωθεί από το αιμοσταγές φαγητό, η Κάντυ απλά αδιαφορεί
Νίκη είναι άπαιχτες οι φωτογραφίες:up:

Αχ παιδια ποσο χαιρομαι που υπαρχουν και αλλα ιδιοτροπα γατια στον κοσμο :)
Νικη οι φωτογραφιες ειναι τελειες!!!! Θα βγαλω και εγω μερικες παρεα με κανενα καπνιστο αλλαντικο :lol:
Λιλιαν το δικο σου τουλαχιστον αντιδραει στα ψαρια!!! :lol: Ο δικος μου ειναι το απολυτο κοιμισμενο γατι. Δεν εχει νιαουρισει ποτε για φαι, μονο γουργουριζει οταν βλεπει εξω την κονσερβα. Ειναι τοσο ιδιοτροπος που οταν αφηνω το πιατο του με την κονσερβα στο τραπεζι πηδαει επανω, το μυριζει και βλεπει. Μολις του το αφησω στο μερος του θα παει να φαει.

Sli8erin ο Μπατ σου παει για βραβειο :lol::lol::lol: Ειναι περιπτωση λεμε!!!!

Ελενα μήπως ο Μπατ έχει δει το θρίλερ η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά και φοβάται το παιδί;;:lol::lol::lol:
Πάντως στα αλήθεια υπάρχει τέτοιο θρίλερ όπως και ένα με γιγαντιαίες ντομάτες!!!:blink::blink::lol::lol:

Χα, χα, χα, μπραβο!!!Άξια!!!Νάμαστε και εμείς, δεν πήραμε χαμπάρι το θέμα, διότι, χθες ήταν τσικνοπέμπτη και, ως γνήσιοι Έλληνες, ανεβάσαμε την τσίκνα στα ουράνια ψήνοντας παϊδάκια. Όπου όλη την ώρα του ψησίματος των παϊδακίων και του φαγοποτίου ,ενώ από τη μυρωδιά είχαν αναστηθεί και οι πεθαμένοι, η Μπασσέτ κοιμόταν στη φωλιά της, λίγα μέτρα από την καρδιά των γεγονότων:D:DΑφού στο τέλος, ο μπαμπάς της, ως γνήσιος Έλλην μπαμπάς, είπε "Τόσα κοψίδια, τόσες μυρωδιές και η γάτα κοιμάται:|" Και απευθυνόμενος σε εμένα "Την έχεις κάνει τελείως φυτό και τρώει μόνο κροκέτες και κονσέρβες:mad::mad: " Μάλιστα, εγώ πταίω!!Σνιφ!!:lol::lol::lol::lol:Κατά τα άλλα, η Μπασσέτ είναι μια κανονική μιζέρω και ευτυχώς δηλαδή, γιατί παρόλο που δεν πολυτρώει ήδη είναι 5 κιλά ,στρουμπούλω- στρουμπούλω:lol::lol:Στα τραπέζια δεν ανεβαίνει ΠΟΤΕ, οπότε ό,τι και να αφήσω δεν κινδυνεύει. Τώρα, αν αφήσω τίποτε αλλού, μπορεί και να το γλύψει, έτσι για την εμπειρία(δεν είναι σίγουρο όμως). Σήμερα το πρωί ,ας πούμε, έκανε τη γνωστή επιχείρηση "πλύσιμο σχάρας", βγήκε στη βεράντα και την έγλυφε, σαν στερημένο:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• DSCF2678.jpg
    DSCF2678.jpg
    219,2 KB · Εμφανίσεις: 51
Sakura o Naruto είναι ίδιος και απαράλαχτος η Μυρτούλα μου.;)
Κάθεται πολλές φορές μαζί μου στο τραπέζι(σε καρέκλα παρακαλώ) για παρέα και ούτε που δέιχνει κανένα ενδιαφέρον στα ανθρωποφαγητά.:up: Τα μόνα που της αρέσουν είναι η κονσέρβα τόνου σε χυμό, η καπνιστή γαλοπούλα;), οι σαρδέλες στην σχάρα, οι ελιές και φυσικά οι μπανάνες!:blink:;):cool:
Βρήκα κάποιες παλιές φωτό, δείτε και μόνοι σας(στην δεύτερη τρώει μαζί μας κονσερβα τόνου);):up:
Ο Αρης φυσικά βρίσκέται στον αντίποδα.:blink:Οτι και να βάλω πάνω στο τραπέζι θα προσπάθησει να χώσει την μουσούδα του, για να δεί αν έχει κάποιο ενδιαφέρον.:down: Με το που ακούει τον ήχο από την πόρτα του ψυγείου να ανοίγει σε χρόνο dt βρίσκεται στο τραπέζι δίπλα και προσπαθεί να χωθεί μέσα.:blink:Και είναι ΠΑΜΦΑΓΟΣ στην κυριολεξία!:blink:
Για αυτό και είναι ήδη 6,250κιλά!:down::mad:

Πλάκα θα κάνετε μου φαίνεται. Υπάρχουν και τέτοιες γάτες; Στις φωτο που έβαλες δεν θα μπορούσαν σίγουρα να είναι τα δικά μου γατιά. Μέχρι να τα βγάλεις φωτογραφία θα είχαν ανέβει ήδη πάνω στο τραπέζι και θα είχαν καθαρίσει το πιάτο. Και εσύ θα έμενες με την μηχανή στο χέρι να προσπαθείς να θυμηθείς τι ήταν αυτό που ήθελες να βγάλεις φωτογραφία.
Θυμάμαι μια φορά που ενώ δεν φαινόταν απειλή στον ορίζοντα, άφησα η ανυποψίαστη ένα πιάτο με αλλάντικά και τυριά πάνω στο τραπέζι και είδα έκπληκτη ένα χεράκι να ξεπροβάλει από κάτω απ' το τραπέζι να γραπώνει ένα κομμάτι τυρί και να ξανακρύβεται παλί πίσω. Σας μιλάω ειλικρινά δεν φάνηκε τίποτα άλλο από το γατί, μόνο το χερι του.:up:
Τυχερές ευτυχισμένες γατομαμάδες.....

"Την έχεις κάνει τελείως φυτό και τρώει μόνο κροκέτες και κονσέρβες:mad::mad: " Μάλιστα, εγώ πταίω!!Σνιφ!!:lol::lol::lol::lol:Κατά τα άλλα, η Μπασσέτ είναι μια κανονική μιζέρω και ευτυχώς δηλαδή, γιατί παρόλο που δεν πολυτρώει ήδη είναι 5 κιλά ,στρουμπούλω- στρουμπούλω:lol::lol:Στα τραπέζια δεν ανεβαίνει ΠΟΤΕ, οπότε ό,τι και να αφήσω δεν κινδυνεύει. Τώρα, αν αφήσω τίποτε αλλού, μπορεί και να το γλύψει, έτσι για την εμπειρία(δεν είναι σίγουρο όμως). Σήμερα το πρωί ,ας πούμε, έκανε τη γνωστή επιχείρηση "πλύσιμο σχάρας", βγήκε στη βεράντα και την έγλυφε, σαν στερημένο:lol::lol::lol:

Λυπησου με!! Ειναι 12.30 μεσανυχτα και εχω πεθανει στο γελιο. Θα μου κανουν παρατηρηση οι διπλανοι :lol: Στην φωτογραφια εχει το ιδιο υφος με τον naruto :lol:
Λεω να αρχισω να χρησιμοποιω την λεξη φυτο και για τον naruto αφου προς τα εκει παει :lol: 6.6 κιλα γουρουνακι εχει γινει, πηδαει σε τραπεζια αλλα δεν αγγιζει τιποτα. Μυριζει και φευγει. Η μανα μου αφηνει αφοβα εξω κρεατα να ξεπαγωνουν αφου ειναι κοιμισμενος. Μπορει να μην γλυφει φαγητα, αλλα γλειφει το παραθυρο, τι του βρισκει δεν ξερω! Το μονο πραγμα που εχει κανει ειναι να πιει νερο απο ποτηρι που ειχα αφησει πανω στο γραφειο. Δυστυχως το εκανε μονο μια φορα :( Πιστευω πως βαριεται να μασαει αφου οταν του δωσω κανενα κομματι κρεας ή ωμο ψαρι, μασαει λιγο και μετα το φτυνει και το παραταει. Γενικα βαριεται που ζει, αφου για να πιει νερο δεν πινει καθιστος αλλα ξαπλωνει.
Μου εχει λειψει η κλασσικη γατα που οταν ετοιμαζεις το φαγητο της νιαουριζει. Ο γλαστρας μου νιαουριζει μονο στο catnip.

(ασχετο, τωρα κοιμαται πανω στο γραφειο και το κεφαλι του το εχει αφησει να κρεμεται, ελπιζω να του παει λιγο αιμα στο κεφαλι μπας και ξυπνησει λιγο :lol:)

Θυμάμαι μια φορά που ενώ δεν φαινόταν απειλή στον ορίζοντα, άφησα η ανυποψίαστη ένα πιάτο με αλλάντικά και τυριά πάνω στο τραπέζι και είδα έκπληκτη ένα χεράκι να ξεπροβάλει από κάτω απ' το τραπέζι να γραπώνει ένα κομμάτι τυρί και να ξανακρύβεται παλί πίσω. Σας μιλάω ειλικρινά δεν φάνηκε τίποτα άλλο από το γατί, μόνο το χερι του.:up:
Τυχερές ευτυχισμένες γατομαμάδες.....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Λυπηθειτε με!!! Κλαιω απο τα γελια!
Πως θα κανω και τον δικο μου ετσι; Πολλες φορες οταν πειναει (κυριως τα βραδια ή 2 ωρες αφοτου φαει την κονσερβα) ειναι τοσο μα τοσο χαζος που δεν παει στο μπωλ με τις κροκετες και περιμενει να του θυμισω οτι υπαρχει τροφη στο μπωλακι. Παει στο πιατο που βαζω την κονσερβα, το μυριζει, το σπρωχνει και φευγει. Αυτο ειναι το σημα οτι πειναει. Αν δεν του βαλω τροφη δεν προκειται να παει στο αλλο μπωλακι ουτε να φαει αλλο φαγητο.

Ελενα μήπως ο Μπατ έχει δει το θρίλερ η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά και φοβάται το παιδί;;:lol::lol::lol:
Πάντως στα αλήθεια υπάρχει τέτοιο θρίλερ όπως και ένα με γιγαντιαίες ντομάτες!!!:blink::blink::lol::lol:
Το έχω δει,το έχω δει.Θεικό.:up::up:Μου θυμιζει το δικό μου μουσακά:redface:Από τότε έχω να φάω:blink::blink:

Λοιπόν, θα επιχειρήσω να δώσω μια υψηλής επιστημοσύνης εξήγηση. Μπορεί κάτι να γίνεται όταν ανακατώνονται τα γονίδια και βγαίνουν παρδαλές γάτες (και ο Ναρούτο παρδαλός γίνεται ,αργά αλλά σταθερά:D). Το γονίδιο της περιέργειας, που έχουν σε τεράστιο βαθμό οι γάτες, εδώ μάλλον από το πολύ ανακάτεμα των χρωμάτων υποβαθμίζεται, και μαζί υποβαθμίζεται και το IQ τους. Δεν ξέρω για τη Μυρτούλα, πάντως Ναρούτο + Μπασσέτ = ενός κοκόρου γνώση:lol::lol::lol::lol:.Από την άλλη, υπάρχει και η άλλη εξήγηση ,που συμβαδίζει με το savoir vivre!!Όλα είναι γατιά αριστοκρατικής καταγωγής, που προτιμούν να πεινάσουν παρά να ζητιανέψουν ή να κλέψουν, ακόμη και να μετακινηθούν από μόνα τους προς το πιάτο τους. Θέλουν το μπάτλερ παρά πόδας:DΠώς σας φαίνεται αυτή η εξήγηση;:lol::lol::lol:
ΔΙΑΛΟΓΟΣ από σήριαλ με γάτες
Ναρούτο (με υφος εκατό καρδιναλίων): -Χρυσή μου, με έχει κόψει λόρδα, φοβάμαι!
Μπασσέτ (με μύτη σηκωμένη 10 πόντους): -Χρυσέ μου,θέλω να πιστεύω και εμένα!
Και οι δυό μαζί:-Ωου, πού είναι ο μπάτλερ; Πρέπει να χτυπήσει το γκονγκ για το δείπνο, αλλιώς , πώς να προσέλθομεν εις τα μπωλάκια;
:lol::lol::lol::lol::lol:(Γέλια κονσέρβα)

Οποιαδήποτε ομοιότης με γατιά του φόρουμ είναι απολύτως συμπτωματική

Αχ παιδιά εγώ έχω πρόβλημα με τη Survi.... Το μόνο που μέχρι στιγμής δεν της έχει αρέσει είναι ο γύρος (της έδωσε ο φίλος μου :mad: ). Από κει και πέρα για τα φαγητά δεν ξέρω, αφού όποτε ζεσταίνω το ταπεράκι μου για να φάω, αναγκάζομαι να την κλείνω πίσω γιατί σαλτάρει πάνω στο τραπέζι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τρελαίνεται για γλυκά και ειδικά για σοκολάτες!!!! Μια φορά έγλειψε μια σοκολάτα που είχα στο γραφείο και το μπαμπεσιάρικο με ξεγελάει κιόλας. Ανεβαίνει στο γραφείο τάχα για χάδια και μόλις ξεχαστώ με καμιά δουλειά στον υπολογιστή, πάει στα σκαφάκια που έχω πάνω στο γραφείο και στα οποία βάζω τις σοκολάτες και τις ανοίγει! Κάτω από τη μύτη μου το άτιμο!!!
:confused:

ΣΟΣ ΣΟΣ, η σοκολάτα είναι πολύ τοξική για τις γάτες:(:( Η Σούρβυ γλύτωσε από το φροντλάιν, μην τη χάσουμε από σοκολάτα:(:(Πρόσεχε τη λιχούδω. Εγώ , που η κοκκόνα μου τρώει κορδόνια, δεν αφήνω ούτε κλωστή ελεύθερη. Κι εσύ, λοιπόν, το νου σου τις σοκολάτες. Πάντως, κι εμάς, το μόνο ανθρώπινο έδεσμα που τρώει η Μπάσσυ είναι κέικ βανίλια. Σαν τρελλή κάνει:hmm:

Λοιπόν, θα επιχειρήσω να δώσω μια υψηλής επιστημοσύνης εξήγηση. Μπορεί κάτι να γίνεται όταν ανακατώνονται τα γονίδια και βγαίνουν παρδαλές γάτες (και ο Ναρούτο παρδαλός γίνεται ,αργά αλλά σταθερά:D). Το γονίδιο της περιέργειας, που έχουν σε τεράστιο βαθμό οι γάτες, εδώ μάλλον από το πολύ ανακάτεμα των χρωμάτων υποβαθμίζεται, και μαζί υποβαθμίζεται και το IQ τους. Δεν ξέρω για τη Μυρτούλα, πάντως Ναρούτο + Μπασσέτ = ενός κοκόρου γνώση:lol:.Από την άλλη, υπάρχει και η άλλη εξήγηση ,που συμβαδίζει με το savoir vivre!!Όλα είναι γατιά αριστοκρατικής καταγωγής, που προτιμούν να πεινάσουν παρά να ζητιανέψουν ή να κλέψουν, ακόμη και να μετακινηθούν από μόνα τους προς το πιάτο τους. Θέλουν το μπάτλερ παρά πόδας:DΠώς σας φαίνεται αυτή η εξήγηση;:lol:

Εμείς ασυζητητί (δηλαδή η Μυρτούλα) ανήκουμε στην δεύτερη "αριστοκρατική" κατηγορία!:up:
Χθες που ήταν Τσικονπέμπτη τα δικά μου τσίκνησαν με "κονσέρβα Sheba αρνάκι";):cool:
Η αριστοκράτισσα Μυρτώ σε καρέκλα στο τραπέζι και από πιάτο!:blink:;):cool::P
Και ο φυσιολογικός γάτος, ο Αρης ,από μπωλάκι στο δάπεδο!;)

Συνημμένα

• Τσικνοπέμπτη 19-02-09 005 α.jpg
    Τσικνοπέμπτη 19-02-09 005 α.jpg
    194 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Τσικνοπέμπτη 19-02-09 002 β.jpg
    Τσικνοπέμπτη 19-02-09 002 β.jpg
    96,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Τσικνοπέμπτη 19-02-09 003 β.jpg
    Τσικνοπέμπτη 19-02-09 003 β.jpg
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 29
ΣΟΣ ΣΟΣ, η σοκολάτα είναι πολύ τοξική για τις γάτες:(:( Η Σούρβυ γλύτωσε από το φροντλάιν, μην τη χάσουμε από σοκολάτα:(:(Πρόσεχε τη λιχούδω. Εγώ , που η κοκκόνα μου τρώει κορδόνια, δεν αφήνω ούτε κλωστή ελεύθερη. Κι εσύ, λοιπόν, το νου σου τις σοκολάτες. Πάντως, κι εμάς, το μόνο ανθρώπινο έδεσμα που τρώει η Μπάσσυ είναι κέικ βανίλια. Σαν τρελλή κάνει:hmm:

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Έπαθα σοκ τώρα!!! Εγώ δεν της έδινα λόγω διαβήτη. Ξέρω ότι τα σκυλιά δεν κάνει να τρώνε γλυκά και ότι κάνουν διαβήτη και σκέφτηκα ότι μπορεί να ισχύει κάτι ανάλογο στις γατούλες...! Για τοξικότητα δεν ήξερα τίποτα και τώρα που μου το είπες, αναστατώθηκα πολύ. Έφαγα μισό κουλούρι με γέμιση κουβερτούρας σήμερα. Το υπόλοιπο μισό το άφησα στο φίλο μου που της έδωσε λίγη να γλείψει... :(
Καλά είναι πάντως, αλλά ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση!
:)

Καλά, τα γατιά σας είναι φαινόμενα!:blink: Έχω λιώσει στο γέλιο με τις περιγραφές. Από τέτοια ιδιότροπα πλην ολοστρόγγυλα γατιά, εγώ έχω να καταθέσω τη Gracie, μια αδεσποτούλα που έμενε στο πάρκο (τώρα έχει πάει σε σπίτι φιλοξενίας και ελπίζουμε να υιοθετηθεί σύντομα).

Απίστευτα δύστροπο πλάσμα... τρώει μόνο κοτόπουλο πατέ, σπάνια μοσχαράκι, αλλά πάντα από μια συγκεκριμένη εταιρία. :down: Τις κροκέτες δεν τις αγγίζει, εκτός αν είναι ανακατεμένες με κονσέρβα ή αν είναι μιας συγκεκριμένης μάρκας. Δεν ξέρω τι κάνει με τα ανθρώπινα φαγητά, αλλά πάντα τρώει πολύ λεπτεπίλεπτα και πολύ μικρή ποσότητα. Παρόλα αυτά τα έχει τα ψωμάκια της.:blink: Και μετά σου λένε ότι τα αδέσποτα δεν έχουν ιδιοτροπίες στο φαΐ.
Σας βάζω και δυο φωτογραφίες:

Συνημμένα

• Gracie at playground.jpg
    Gracie at playground.jpg
    165,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Gracie scent marking.jpg
    Gracie scent marking.jpg
    199,8 KB · Εμφανίσεις: 31
Α ρε παιδια και η αρχιστριτζω σε αυτην την κατηγορια ανηκει...των στριτζογατων στο φαγητο!!!!Τρωει μονο κροκετες(οοοοοολες ομως),την κονσερβα ουτε να τη φτυσει!!!Απο τα ανθρωπινα φαγητα της αρεσουν τα κεικ(οοοοολα ομως) αλλα δεν της δινω,το λειωμενο τυρι απο τυροπιτες και τοστ και φυσικα Η Λιχουδια της,το πατε σολωμου!!!!Εκτος απο το τελευταιο που μπορει να φαει πολλα κιλα,τα αλλα απλως τρωει 2-3 μπουκιες και φευγει.
Κατα τα αλλα, ο,τι και να αφησω στα τραπεζια παει τα μυριζει και φευγει.Ομοιως,οποτε τρωμε κατι,ερχεται,μας μυριζει στο στομα και φευγει.
Μολις ακουσει σακουλακι,ερχεται τρεχοντας και τα βαζει μαζι του,αδιαφοροντας για το περιεχομενο!!!!!Και μολις ακουσει το κουτακι με τις κροκετες,ερχεται τρεχοντας(εκτος κι αν εχω κοσμο στο σπιτι κι αυτη κρυβεται)!!!

woohooo!!!! Τελικα ειναι πολλα τα δυστροπα γατακια :D Πιστευω στην θεωρια της Ελενης και εχω να προσθεσω οτι εχουν υποστει πολλαπλες μεταλλαξεις στον εγκεφαλο σε σημειο που νομιζουν οτι ακομα ζουν στην αρχαια αιγυπτο και λατρευονται ως θεοτητες.

Ο naruto περιμενει να του φερω το πιατο στο στομα για να φαει. Ουκ ολιγες φορες εχει αφησει το φαγητο του και του το εδινα με κουταλακι και το ετρωγε λαιμαργα μαλιστα (εδω βαζουμε emoticon μουτζας).
Απο ανθρωπινα φαγητα τρωει μονο φυκια. Δοκιμαζει κονσερβα σολωμου αλλα θα φαει ενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και δεν τρωει αλλο. Και αυτο το τρωει με το ζορι αφου παιξει για ωρες μαζι του. Μια φορα του πηρα ωμες σαρδελλες, τις καθαρισα, τις εκοψα σε μικρα κομματακια και αυτος ουτε που τις αγγιξε! Οταν βλεπει χοιρινο την κανει με ελαφρα. Βασικα μονο κοτοπουλο τρωει και αυτο σε μορφη κονσερβας. Ψαρι κονσερβα δεν τρωει με τιποτα εκτος αν εχει ολοκληρα φιλετα/κομματια μεσα.

δεν παμε καλααααααααααα! Σημερα του αλλαξα κροκετες και του πηρα παλι orijen αλλα με κοτοπουλο αυτη τη φορα (του επαιρνα με 6 ψαρια παλια). Εχει πεσει με τα μουτρα στο φαι. 1η φορα τον ειδα να τρωει με τοση μανια ξηρα τροφη. Τρομαξα! Αυτος μεχρι χθες ετρωγε κροκετες μονο οταν πεινουσε. Σημερα στο ενα πιατο ειχε κονσερβα και στο αλλο κροκετες και ετρωγε τις κροκετες! Δεν εχω συνελθει ακομα απο το σοκ :lol:
Εβαζα μπροστα στην μυτη του μια κροκετα να την μυρισει και μετα την επαιρνα απο μπροστα του και προσπαθουσε με νυχια και με δοντια να την φαει. Αν ειναι δυνατον! Κυνηγουσε το φαι του! :blink::blink::blink: Πιστευω πως εχει κατι, δεν ειναι νορμαλ καταστασεις αυτες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back