Μίζερες, πλην ολοστρόγγυλες γάτες

Θα έρθει μερα που θα τον ευχαριστείς που ειναι τοσο φλωρος.
Ξέρεις τι είναι να μην έχεις μερος να κρυψεις ενα σοκολατακι γιατι θα το βρει το γατί σου; Να πρεπει να τρως όρθια για να μην ορμησουν στο πιατο σου; Να τους βαζεις να τρωνε ο καθενας σε διαφορετικό δωμάτιο γιατι τα λιγουρια όταν είναι και οι τρεις μαζί, παει ο καθενας να φαει το φαγητο του αλλου πρωτα;
Ακου που σου λέω. Καλύτερα έτσι.

Πες τα, ρε συ Raktia!
Αγαπητή Sakura Chan Oekaki ;), χτες το βράδυ άλειψα δύο φρυγανιές με μαρμελάδα βερίκοκο (μόνο μαρμελάδα, χωρίς βούτυρο ή μαργαρίνη). Χτυπάει το σταθερό τηλέφωνο και πάω μέσα να το σηκώσω, ξεχνώντας να πάρω μαζί μου το πιάτο στο μέσα δωμάτιο. Όταν επέστρεψα, γλειφόταν ακόμα ο κύριος, τρομάρα του!
Και να σκεφτείς ότι μόλις είχε φάει μία κονσέρβα... Αυτό τώρα το λες καλό?!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι, αλλα ειναι αστειο :lol::lol::lol::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Ναρουτο ,η Μπασσυ και η Leia!!!!!Oυτε η δικια μου δεν τρωει ωμο κρεας,ουτε κονσερβες ουτε τιποτα!!!Μονο κροκετες και...χαπια!!!Α,και πατε σολωμου!!!
Η περιεργια ομως, περιεργια!!!Οποτε τρωμε πρεπει οπωσδηποτε να ερθει να δει τι τρωμε,να το μυρισει και σπανια να το δοκιμασει.Αλλα μεχρι εκει..

Leia! Και κουκλάρα και λιτοδίαιτη! :P

Ο Ναρουτο ,η Μπασσυ και η Leia!!!!!Oυτε η δικια μου δεν τρωει ωμο κρεας,ουτε κονσερβες ουτε τιποτα!!!Μονο κροκετες και...χαπια!!!Α,και πατε σολωμου!!!
Η περιεργια ομως, περιεργια!!!Οποτε τρωμε πρεπει οπωσδηποτε να ερθει να δει τι τρωμε,να το μυρισει και σπανια να το δοκιμασει.Αλλα μεχρι εκει..

Leia :inlove::inlove::inlove:
Ετσι ακριβως κανει και ο naruto, θα τον φαει η περιεργεια μεχρι να δει τι τρωμε και να το μυρισει και μετα κανει στροφη 180 μοιρων και εξαφανιζεται :lol: Παλια ετρωγε ψωμακι, τωρα οχι.

Καλά βάλτε στη παρέα και τη Λιλή!!!!
Οχτώ χρόνια δεν εχει φάει τίποταααααααα ωμό ή μαγειρεμένο εξαιρείται βέβαια ένα γαυράκι οταν τομυρίσει ετσι για μεζεδάκι και τωραμετην αλλεργία
τα κόψαμε κι αυτά μόνο αρνάκι ξηρά τροφή και κονσέρβα.:lol::lol::lol::lol:
Εχετε να προτείνετε καμμια καλή μάρκα ξηρά μονο αρνάκι βρισκω μονο WHISKAS

Οχτώ χρόνια δεν εχει φάει τίποταααααααα ωμό ή μαγειρεμένο εξαιρείται βέβαια ένα γαυράκι οταν τομυρίσει ετσι για μεζεδάκι και τωραμετην αλλεργία

μπαβο και η Λιλη!!! Γατουλα επιλεκτικη :D Να πω την αληθεια δεν εχω δει πολλες τροφες με αρνι (κονσερβες εχει πολλες, αλλα οχι κροκετες). Οι μονες που θυμαμαι ειναι η Iams και η Eukanuba. Ελπιζω να υπαρχουν στην ελλαδα! Αν τις βρεις ειναι πολυ καλυτερες απο τις whiskas, κυριως η eukanuba.

μπαβο και η Λιλη!!! Γατουλα επιλεκτικη :D Να πω την αληθεια δεν εχω δει πολλες τροφες με αρνι (κονσερβες εχει πολλες, αλλα οχι κροκετες). Οι μονες που θυμαμαι ειναι η Iams και η Eukanuba. Ελπιζω να υπαρχουν στην ελλαδα! Αν τις βρεις ειναι πολυ καλυτερες απο τις whiskas, κυριως η eukanuba.

Δεν το περίμενα ότι θα υπήρχαν τοσα γατιά με επιλεκτικό στομάχι. Μπράβο τους και μπράβο και σε εσάς που τα μάθατε έτσι και δεν υποκύψατε στα νάζια και στα καμώματά τους όταν ήταν μικρά.:up: Εμένα πάντα με έκαναν ότι ήθελαν και τώρα το μετανιώνω πικρά. :/:Δεν μπορεί να οφείλεται στον χαρακτήρα του ζώου αυτό. Είναι απο την εκπαίδευση, σωστά; Αν ήταν στο δρόμο δηλαδή τι θα έκαναν; Νάζια και κόνξες στο μαγειρεμένο φαγητό;

Δεν το περίμενα ότι θα υπήρχαν τοσα γατιά με επιλεκτικό στομάχι. Μπράβο τους και μπράβο και σε εσάς που τα μάθατε έτσι και δεν υποκύψατε στα νάζια και στα καμώματά τους όταν ήταν μικρά.:up: Εμένα πάντα με έκαναν ότι ήθελαν και τώρα το μετανιώνω πικρά. :/:Δεν μπορεί να οφείλεται στον χαρακτήρα του ζώου αυτό. Είναι απο την εκπαίδευση, σωστά; Αν ήταν στο δρόμο δηλαδή τι θα έκαναν; Νάζια και κόνξες στο μαγειρεμένο φαγητό;

o naruto απο 2 μηνων ηταν ετσι :down: Ποτε δεν παρακαλεσε για φαγητο, αφου του εδινα καθημερινα ψητο κρεατακι και το περιφρονουσε. Αν ηταν στον δρομο θα πεθαινε σιγουρα. :( Του αλλαξα λιγο την τροφη και δεν ειχε φαει για μια ολοκληρη μερα, παρολο που ειχα αφησει εξω ξηρα τροφη. Ουτε πηδουσε στο τραπεζι οταν τρωγαμε για να φαει αν και ηταν φανερα πεινασμενος :down: Απο την 1η μερα που τον πηραμε λεγαμε ποσο καλους τροπους εχει και ποσο ηρεμος ειναι. Τωρα βεβαια υπαρχουν σημεια που μας κανει οτι θελει (πχ στο χτενισμα, δεν καθεται και γινεται παντα το δικο του).

Η Κλάρα είναι μίζερη. Τρώει συγκεκριμένη ώρα και συγκεκριμένη τροφή. (ξηρά και μόνο). Αν της βάλεις φαγητό το μεσημέρι, δεν το τρώει. Περιμένει να το φάει γύρω τις 7.00 το απόγευμα. Αν της αλλάξω την ξηρά τροφή, δεν την αγγίζει. Βάζω λίγο από την καινούργια και από την παλιά, τρώει επιλεκτικά την παλιά και αρχίζει τη γκρίνια γιατί πεινάει. Αυτό το βιολί.
Ο Πάρης, ό, τι βρεθεί μπροστά του. Πεινάει διαρκώς, δεν χορταίνει ποτέ και αν τον αφήσεις μπορεί να τρώει, να πίνει νερό και να κοιμάται. Τίποτα άλλο. Διαρκώς θέλει να είναι ξαπλωμένος. Τώρα κάνει δίαιτα και μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ακόμα τρελλαθεί:lol::lol::lol:
Έχει υπομονή και γκρινιάζει λίγο. Αν δεί ότι δεν ανταποκρίνομαι, το ξεχνάει και πάει για ύπνο.

Η Λιλή είναι μιά κούκλα:up::up:Να σου ζήσει.
Εγώ της δίνω ρουαγιάλ κάνιν για στειρωμένες γάτες άνω του ενός έτους. Μου την έχει δώσει ο γιατρός της και δεν έχω κανένα πρόβλημα έως τώρα. Για τον Πάρη δεν λέω γιατί κάνει δίαιτα.

o naruto απο 2 μηνων ηταν ετσι :down: Ποτε δεν παρακαλεσε για φαγητο, αφου του εδινα καθημερινα ψητο κρεατακι και το περιφρονουσε. Αν ηταν στον δρομο θα πεθαινε σιγουρα. :( Του αλλαξα λιγο την τροφη και δεν ειχε φαει για μια ολοκληρη μερα, παρολο που ειχα αφησει εξω ξηρα τροφη. Ουτε πηδουσε στο τραπεζι οταν τρωγαμε για να φαει αν και ηταν φανερα πεινασμενος :down: Απο την 1η μερα που τον πηραμε λεγαμε ποσο καλους τροπους εχει και ποσο ηρεμος ειναι. Τωρα βεβαια υπαρχουν σημεια που μας κανει οτι θελει (πχ στο χτενισμα, δεν καθεται και γινεται παντα το δικο του).

Για να καταλάβετε ποοοοοόσο μεγαλο λιγούρι είναι η Χαρά μου, ακόμα και την ώρα που τρώει γκρινιάζει για φαγητό. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Πραγματικά γκρινιάζει. Της βάζω ξηρά τροφή από αυτη που της αρέσει, τρώει λίγο, παίρνει μια ανάσα, συνεχίζει και μετά σταματάει και αρχίζει την γκρίνια καθώς κοιτάζει την σακούλα με την τροφή της. Σημείωστε ότι γκρινιάζει ενω το πιάτο της είναι ακόμα ΓΕΜΑΤΟ.

Τί λες αγάπη μου!!Η μιζέρια είναι έμφυτη!!!Η εκπαίδευση περιλαμβάνει το να μην ανεβαίνει σε τραπέζια, μπουφέδες και πάγκο κουζίνας. Να μην κρεμιέται στις κουρτίνες και να ξύνει μόνο μιά γωνιά του καναπέ!:lol::lol::lol::lol::lol:(ψέματα, τη γωνιά που θα ξύνεται τη διάλεξε μόνη της και δεν ξεμαθαίνει με τίποτα:lol:) Αν ήταν στο δρόμο, θα έτρωγαν τα πάντα και, επιπλέον, θα κυνηγούσαν. Εδώ η Μπασσέτ, δεν αφήνει μύγα για μύγα (την οποία τρώει μόλις την πιάσει:sick::sick:), σφήκα και σαυράκι, που επίσης τα τρώει:up::up::up: Κάτω από τη μιζέρια και τη μουροχαυλίαση κρύβεται η άγρια κυνηγός!!!!

Η Κλάρα είναι μίζερη. Τρώει συγκεκριμένη ώρα και συγκεκριμένη τροφή. (ξηρά και μόνο). .....Ο Πάρης, ό, τι βρεθεί μπροστά του. Πεινάει διαρκώς, δεν χορταίνει ποτέ και αν τον αφήσεις μπορεί να τρώει, να πίνει νερό και να κοιμάται. Τίποτα άλλο......... Αν δεί ότι δεν ανταποκρίνομαι, το ξεχνάει και πάει για ύπνο.
Πολύ τα πάω τα γατιά σου Αθανασία:D:D:DΚαι η ιδιοτρόπω και ο φαγάνας είναι θαύμα!! Η Μπασσέτ, τρώει από 4 σακκούλια ξηράς παράλληλα. Της βάζω από λίγο 3 φορές τη μέρα. Αν της βάλω δύο φορές συνεχώς την ίδια γεύση, δεν θα τη φάει. Δεν θα διαμαρτυρηθεί καθολούτατα και θα περιμένει υπομονετικά να έρθει η ώρα του επόμενου ταΐσματος, μπας και της βάλω άλλη γεύση. Πολλές, πάμπολλες ,φορές με νευριάζει και της αφήνω τις ίδιες κροκέτες, να πεινάσει και να τις φάει. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν τις τρώει ΠΟΤΕ. Τη νύχτα, ρίχνει τα μούτρα της και τις τρώει:/::/::lol:

Πολύ τα πάω τα γατιά σου Αθανασία:D:D:DΚαι η ιδιοτρόπω και ο φαγάνας είναι θαύμα!! Η Μπασσέτ, τρώει από 4 σακκούλια ξηράς παράλληλα. Της βάζω από λίγο 3 φορές τη μέρα. Αν της βάλω δύο φορές συνεχώς την ίδια γεύση, δεν θα τη φάει. Δεν θα διαμαρτυρηθεί καθολούτατα και θα περιμένει υπομονετικά να έρθει η ώρα του επόμενου ταΐσματος, μπας και της βάλω άλλη γεύση. Πολλές, πάμπολλες ,φορές με νευριάζει και της αφήνω τις ίδιες κροκέτες, να πεινάσει και να τις φάει. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν τις τρώει ΠΟΤΕ. Τη νύχτα, ρίχνει τα μούτρα της και τις τρώει:/::/::lol:
Nαί έτσι κάνει και η Κλάρα. Ό,τι δεν μας αφήνει ο εγωϊσμός να κάνουμε τη μέρα, γιατί μας βλέπουν οι άλλοι, το κάνουμε τη νύχτα, που όλοι κοιμούνται. Είναι διαολόγατες. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στους χαρακτήρες τους.Οι γυναίκες δεν πιάνονται στον τομέα της πονηριάς και του εγωϊσμού.

Πες τα Ελένη μου ετσι οπως τα λες είναι.Μόνο που η Λιλή ούτε αυτά δεν τα τρώει .Οταν είμαστε στο εξοχικό που ειναι ελεύθερη πιάνει οτι μπορείς να φανταστείς μέχρι χελωνάκι εχει πιάσει και τα φέρνει δωράκια στη μαμά και τον μπαμπά .Ξέρεις τι είναι να κοιμάσαι και να σου φέρνει την ακρίδα πανω στο κρεβάτι 4 η ωρα το πρωί σε παρακαλώ φαντάσου την σκηνή !!!!!:lol::lol::lol:εγκεφαλικό έπαθα

Για να καταλάβετε ποοοοοόσο μεγαλο λιγούρι είναι η Χαρά μου, ακόμα και την ώρα που τρώει γκρινιάζει για φαγητό. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Πραγματικά γκρινιάζει. Της βάζω ξηρά τροφή από αυτη που της αρέσει, τρώει λίγο, παίρνει μια ανάσα, συνεχίζει και μετά σταματάει και αρχίζει την γκρίνια καθώς κοιτάζει την σακούλα με την τροφή της. Σημείωστε ότι γκρινιάζει ενω το πιάτο της είναι ακόμα ΓΕΜΑΤΟ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο naruto μικρος σε αρπαζε οταν πλησιαζες το πιατο, τωρα δεν δινει σημασια

Μπαχχυ!!!!!! Δεν ηξερα οτι ησουν τοσο ιδιοτροπη!!!!
Ο naruto δεν τρωει αλλες γευσεις, μονο κοτοπουλο. Αν του αλλαξω γευση δεν θα φαει εκτος αν ειναι φακελακι με ολοκληρα κομματια ψαρι. Αν δεν του αρεσει κατι δεν το τρωει, γι'αυτο και προχθες ειχε μεινει 24 ωρες νηστικος :mad: Αν δεν του εδινα την κονσερβα σιγουρα δεν θα ετρωγε για ακομα ενα 24ωρο.

hello και απο εμας..χαθηκαμε αλλα ειμαστε μια χαρα και με πολυυυυυυυυυυ ορεξη..ο ρορυ μας εχει φτασει τα 10 κιλα ......τρωω τα παντα και η μαμα φωναζει γιατι παω στη τραπεζαρια που εχει ενα μπολ με κατι μυροδατες κροκετες με χαλια γευση και της τρωω...

hello και απο εμας..χαθηκαμε αλλα ειμαστε μια χαρα και με πολυυυυυυυυυυ ορεξη..ο ρορυ μας εχει φτασει τα 10 κιλα ......τρωω τα παντα και η μαμα φωναζει γιατι παω στη τραπεζαρια που εχει ενα μπολ με κατι μυροδατες κροκετες με χαλια γευση και της τρωω...

αχουτο!!! Πρεπει να ειναι τεραστιος!!! Ο naruto ακολουθει το παραδειγμα του Ρορυ και ειναι 6.8 κιλα (αλλα ειναι 10 μηνων ακομα) :lol: Εμεις δεν εχουμε ορεξη αλλα τρωμε ολο το φαγητο μας. Ωρες ωρες πιστευω οτι εχει μεταλλαξη και γευεται μονο το κοτοπουλο αφου μονο αυτο τρωει :lol:

Εδώ η Μπασσέτ, δεν αφήνει μύγα για μύγα (την οποία τρώει μόλις την πιάσει:sick::sick:), σφήκα και σαυράκι, που επίσης τα τρώει:up::up::up: Κάτω από τη μιζέρια και τη μουροχαυλίαση κρύβεται η άγρια κυνηγός!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ετσι ειναι οι κυνηγοι! Κι εμένα το ίδιο κανουν. Ότι κινειται ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!! και βέβαια μετα τρώγεται. Τα βλεπω κι εγω μερικές φορές που ορμάνε στον αέρα χωρίς να διακρίνω κάτι να πεταει. Αλλά μετά απο λίγο καταλαβαίνω ότι ήταν το ιπτάμενο γευμα αυτό που παρακολουθούσαν και κυνηγούσαν. :cool:
Αντίστοιχα βέβαια και ότι σέρνεται ή απλά κινείται. Δεν παραπονιέμαι όμως. Που και που μου φέρνουν και κανένα για δωράκι.:up::up: Έτσι να αποδείξουν την αξία τους και ότι δεν τρώνε αδίκως το καταπέτασμα. Κανουν και δουλειά. Μας προστατευουν απο τις εχθρικές μυγες και τα φονικά κουνούπια.:P:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back