Ria2008
Δραστήριο μέλος
Ειδικά με το "μιακιακια" και με τις γάτες του Νίκου έχω λιώσει
Εμένα ο Άσλαν τρώει σχεδόν τα πάντα, τις κροκέτες δεν τις πολυπροτιμάει αλλά τι να κάνουμε.. Κονσέρβα μόνο μια φορά την βδομάδα τους δίνω. Η Michelle και ο Ζιζού τρώνε επίσης τα πάντα και μάλιστα είναι και πολύ λαίμαργα! Σε τραπέζια ευτυχώς δεν ανεβαίνουν, αν και ο Άσλαν έκανε μερικές απόπειρες αλλά μόλις με είδε πως αντέδρασα έγινε Λούης
Το μιακιακια το κάνει ο Άσλαν όταν κάθεται στο παράθυρο και βλέπει τα πουλάκια έξω! Τρέμουν κ τα μουστάκια του και έχει πολύ γέλιο γενικότερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Νωρίς το απόγευμα καθόμαστε όλοι οικογενειακώς στη βεράντα. Ξαφνικά , ένα τεράστιο ασημί φίδι γύρω στα δύο με δυόμισυ μέτρα (λαφιάτης-άκακο τρώει ποντίκια ), εμφανίζεται να ανεβαίνει στη ροδιά, μπροστά ακριβώς από τη βεράντα. Το αντιλαμβάνεται η γάτα και το στρώνει στο κυνήγι. Το φίδι δεν μπορούσε να τρέξει, γιατί η ροδιά έχει αγκύλια, κι αν αγκυλωθεί πουθενά μετά ψοφάει. Η γάτα, το ήξερε φαίνεται αυτό και κοίταζε από πού είναι καλύτερα να το πιάσει. Εμείς ,να έχουμε ανατριχιάσει με το θέαμα. Η γάτα ατρόμητη, σε λίγο θα το έφτανε να το αρπάξει. Τότε επενέβη ο από μηχανής Θεός του φιδιού, ο άντρας μου!! Έτρεξε στον κήπο και με ένα ξύλο κουνούσε το δέντρο, και φώναζε της γάτας "ΞΟΥ ΜΩΡΗ!, δυό κιλά ψάρια έφαγες, τί σου φταίει το αθώο φιδάκι;" Εμείς από πάνω , κερκίδα υπέρ της γάτας: " Όρμα Παρδάλω"
Με τα πολλά, το φίδι βρήκε ευκαιρία και ξεγλύστρησε στο χτήμα του γείτονα
Τώρα, βέβαια, αν ήταν καμιά οχιά (χτύπα ξύλο), και ο δικός μου δεν θα ήταν τόσο φιλόφιδος ασφαλώς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν μου τον στελνεις απο δω να τον στρωσω???Θα τρωει και αρακα οταν στον επιστρεψω!

ΜΗΝ του δινεις τοσες επιλογες στη διατροφη του.Επελεξε ΕΣΥ τι θες να τρωει ρε! Αν δεν θελει,καλως!Ας ψοφησει στη πεινα!Γινεται το δικο του κ σε τρεχει! Με την τοσο συχνη εναλλαγη και ποικιλια γινεται ακομα πιο μιζερος!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Sakura,
δεν μου τον στελνεις απο δω να τον στρωσω???Θα τρωει και αρακα οταν στον επιστρεψω!
ΜΗΝ του δινεις τοσες επιλογες στη διατροφη του.Επελεξε ΕΣΥ τι θες να τρωει ρε! Αν δεν θελει,καλως!Ας ψοφησει στη πεινα!Γινεται το δικο του κ σε τρεχει! Με την τοσο συχνη εναλλαγη και ποικιλια γινεται ακομα πιο μιζερος!
![]()
χαχαχαχαχχα!!!!!

Δεν του δινω πολλες επιλογες, συνηθως του παιρνω καμμια καινουρια γευση καθε 10 μερες ετσι για treat αφου δεν τρωει κανενα treat. Ειμαι περιεργη να δω αν θα φαει τις evo παπια που τις χρυσοπληρωσα ($3.69 την μια). Αυτη τη φορα δεν θα τον χαρισω, θα τον αφησω να πεθανει της πεινας αν δεν φαει την merrick (και αυτη την χρυσοπληρωσα). Εχει φτασει στο αμην η κατασταση. Ωμα δεν τρωει, κονσερβες δεν τρωει αν δεν ειναι κοτοπουλο/γαλοπουλο, κροκετες δεν τρωει αν δεν πειναει και απο αυτες μονο τις orijen κοτοπουλο και 6 fish με το ζορι τρωει. Βασικα κροκετες μονο το βραδυ τρωει. Οταν τον ειχα αφησει μια μερα νηστικο επειδη δεν ετρωγε τα ωμα, δεν αγγιξε ουτε τις κροκετες. Απεργια πεινας φαινεται εκανε

Αυτον αν τον φερω στην ελλαδα δεν θα κινδυνευει απο φολες αφου δεν θα του αρεσει η κονσερβα/κρεας (ή οτι αλλο βαζουν) στις φολες
Ασε που δεν τρωει αν του αλλαξεις πιατο ή θεση στο πιατο. Δεν ξερεις τι τραβηξα να τον κανω να φαει απο το καινουριο του πιατο οταν εσπασα το παλιο του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν εχω και εμοτικον που να πεφτει τ'ανασκελα!!!Ασε που δεν τρωει αν του αλλαξεις πιατο ή θεση στο πιατο. Δεν ξερεις τι τραβηξα να τον κανω να φαει απο το καινουριο του πιατο οταν εσπασα το παλιο του.

Θα εμπαινε σε εντατικο προγραμμα με στρατιωτικη εκπαιδευση!!!

Μηπως δεν πρεπει να τα ΠΑΡΑταιζουμε τελικα???

Στη φυση τους δεν θα ετρωγαν καθε μερα,σωστα? Καλα δεν λεω να κανουμε την κλασικη μ@λ@κια που αφηνουν συστηματικα καποιοι τα ζωα τους νυστικα για μια μερα,αλλα μπορει εμεις να τα φουσκωνουμε και να μπουχτιζουν...λεω εγω τωρα...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δεν εχω και εμοτικον που να πεφτει τ'ανασκελα!!!
Θα εμπαινε σε εντατικο προγραμμα με στρατιωτικη εκπαιδευση!!!
Μηπως δεν πρεπει να τα ΠΑΡΑταιζουμε τελικα???
Στη φυση τους δεν θα ετρωγαν καθε μερα,σωστα? Καλα δεν λεω να κανουμε την κλασικη μ@λ@κια που αφηνουν συστηματικα καποιοι τα ζωα τους νυστικα για μια μερα,αλλα μπορει εμεις να τα φουσκωνουμε και να μπουχτιζουν...λεω εγω τωρα...![]()
μπα, καθε μερα τρωνε στην φυση τους γιατι τρωνε απο ποντικια, σαυρες μεχρι πουλια και εντομα. 2,000 ειδη τρωνε, οποτε ολο και κατι βρισκουν. Το προβλημα με το να τα αφηνεις νηστικα ειναι οτι θα μυριζουν φαγητο στο τραπεζι και θα πηδανε, θα σου κλεβουν την μπριζολα μεσα απο το πιατο και θα ξεφευγει το θεμα.
Ευτυχως εφαγε την καινουρια του κονσερβα. Βεβαια το βραδυ δεν την αγγιξε και νιαουριζε ολη νυχτα να του δωσω κατι αλλο να φαει αλλα δεν υποχωρησα
Οταν του εδωσα το πρωι παλι απο την ιδια κονσερβα την εφαγε μια χαρα!!! Τιποτα δεν αφησε
Τωρα εχω καθυστερησει 2 ωρες να τον ταισω γιατι φοβαμαι πως παλι τα ιδια θα μου κανει. Οποτε ας τον αφησω να πεινασει λιγο για να μαθει πως πρεπει να φερεται στο φαγητο του 
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool