Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 12:27 Η Luna έγραψε: #81 31-03-10 12:27 Βασιλη μου σε ευχαριστουμε πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 12:50 Η evelynkar: #82 31-03-10 12:50 κι εγω ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:33 Ο mrniceguy: #83 01-04-10 00:33 ας ερθει η παραγγελια πρωτα και με ευχαριστείτε μετα Οι γερμανοι μου εστειλαν email για μια αλλαγη που επρεπε να γινει (δεν υπηρχε συγκεκριμενο γατοδεντρο) οποτε υποθετω πως δεν ειχαν κανενα προβλημα με τον ογκο της παραγγελιας. Ειλικρινα εαν ηταν στο χερι μου θα εξυπηρετουσα τους παντες. Μεσα στο καλοκαιρι αμα υπαρξει ενδιαφερον δεν εχω κανενα προβλημα να κανουμε ξανα μαζικη παραγγελια. Εγω στη προκείμενη περιπτωση πηρα ψιλικά πραγματα (συνολικης αξιας ?17) αλλα εφοσον μαζευτηκαμε 10 ατομα μου (μας) βγηκαν πολυ φθηνα τα ταχυδρομικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:36 Η kounelaki: #84 01-04-10 00:36 Κι εγω θα ξαναχρειαστω παραγγελεια λογω του γατοκαστρου!Αλλα εχουμε καιρο.. Ευχαριστουμε Βασιλη!Περιμενουμε να ερθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #85 01-04-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: μεχρι στιγμης για επομενη παραγγελεια ειμαι εγω και η ρανια αναστασια μου..αρα βαζουμε και εσενα μεσα και αν μεζευτει αλλο 1 ή 2 ατομα κανουμε την παραγγελεια.. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να με βάλετε κι εμένα μέσα γιατι η αμμολεκάνη αυτή μου φαίνεται καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truzoni Νεοφερμένο μέλος Η Xριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η truzoni έγραψε: #86 01-04-10 15:10 Στην επομενη παραγγελια πιθανοτατα θα συμμετεχω κι εγω! Σταμπαρα απο τωρα ενα μικρο γατοδεντρο κ ενα κρεβατακι, αλλα λογω οικονομικων ειπα να το καθυστερησω!(αν και οι τιμες στο συγκεκριμενο site ειναι ελκυστικοτατες!) Νext time count me in! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:07 Ο mrniceguy: #87 07-04-10 20:07 τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:16 Η aporw έγραψε: #88 07-04-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Click για ανάπτυξη... τελειααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 21:42 Η ELENIP έγραψε: #89 07-04-10 21:42 Aνυπομονούμε και σ'ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 02:00 Η kounelaki: #90 08-04-10 02:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 19:26 Ο mrniceguy: #91 12-04-10 19:26 ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασιλη μου σε ευχαριστουμε πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2010 στις 12:50 Η evelynkar: #82 31-03-10 12:50 κι εγω ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:33 Ο mrniceguy: #83 01-04-10 00:33 ας ερθει η παραγγελια πρωτα και με ευχαριστείτε μετα Οι γερμανοι μου εστειλαν email για μια αλλαγη που επρεπε να γινει (δεν υπηρχε συγκεκριμενο γατοδεντρο) οποτε υποθετω πως δεν ειχαν κανενα προβλημα με τον ογκο της παραγγελιας. Ειλικρινα εαν ηταν στο χερι μου θα εξυπηρετουσα τους παντες. Μεσα στο καλοκαιρι αμα υπαρξει ενδιαφερον δεν εχω κανενα προβλημα να κανουμε ξανα μαζικη παραγγελια. Εγω στη προκείμενη περιπτωση πηρα ψιλικά πραγματα (συνολικης αξιας ?17) αλλα εφοσον μαζευτηκαμε 10 ατομα μου (μας) βγηκαν πολυ φθηνα τα ταχυδρομικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:36 Η kounelaki: #84 01-04-10 00:36 Κι εγω θα ξαναχρειαστω παραγγελεια λογω του γατοκαστρου!Αλλα εχουμε καιρο.. Ευχαριστουμε Βασιλη!Περιμενουμε να ερθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #85 01-04-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: μεχρι στιγμης για επομενη παραγγελεια ειμαι εγω και η ρανια αναστασια μου..αρα βαζουμε και εσενα μεσα και αν μεζευτει αλλο 1 ή 2 ατομα κανουμε την παραγγελεια.. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να με βάλετε κι εμένα μέσα γιατι η αμμολεκάνη αυτή μου φαίνεται καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truzoni Νεοφερμένο μέλος Η Xριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η truzoni έγραψε: #86 01-04-10 15:10 Στην επομενη παραγγελια πιθανοτατα θα συμμετεχω κι εγω! Σταμπαρα απο τωρα ενα μικρο γατοδεντρο κ ενα κρεβατακι, αλλα λογω οικονομικων ειπα να το καθυστερησω!(αν και οι τιμες στο συγκεκριμενο site ειναι ελκυστικοτατες!) Νext time count me in! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:07 Ο mrniceguy: #87 07-04-10 20:07 τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:16 Η aporw έγραψε: #88 07-04-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Click για ανάπτυξη... τελειααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 21:42 Η ELENIP έγραψε: #89 07-04-10 21:42 Aνυπομονούμε και σ'ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 02:00 Η kounelaki: #90 08-04-10 02:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 19:26 Ο mrniceguy: #91 12-04-10 19:26 ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:33 Ο mrniceguy: #83 01-04-10 00:33 ας ερθει η παραγγελια πρωτα και με ευχαριστείτε μετα Οι γερμανοι μου εστειλαν email για μια αλλαγη που επρεπε να γινει (δεν υπηρχε συγκεκριμενο γατοδεντρο) οποτε υποθετω πως δεν ειχαν κανενα προβλημα με τον ογκο της παραγγελιας. Ειλικρινα εαν ηταν στο χερι μου θα εξυπηρετουσα τους παντες. Μεσα στο καλοκαιρι αμα υπαρξει ενδιαφερον δεν εχω κανενα προβλημα να κανουμε ξανα μαζικη παραγγελια. Εγω στη προκείμενη περιπτωση πηρα ψιλικά πραγματα (συνολικης αξιας ?17) αλλα εφοσον μαζευτηκαμε 10 ατομα μου (μας) βγηκαν πολυ φθηνα τα ταχυδρομικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:36 Η kounelaki: #84 01-04-10 00:36 Κι εγω θα ξαναχρειαστω παραγγελεια λογω του γατοκαστρου!Αλλα εχουμε καιρο.. Ευχαριστουμε Βασιλη!Περιμενουμε να ερθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #85 01-04-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: μεχρι στιγμης για επομενη παραγγελεια ειμαι εγω και η ρανια αναστασια μου..αρα βαζουμε και εσενα μεσα και αν μεζευτει αλλο 1 ή 2 ατομα κανουμε την παραγγελεια.. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να με βάλετε κι εμένα μέσα γιατι η αμμολεκάνη αυτή μου φαίνεται καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truzoni Νεοφερμένο μέλος Η Xριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η truzoni έγραψε: #86 01-04-10 15:10 Στην επομενη παραγγελια πιθανοτατα θα συμμετεχω κι εγω! Σταμπαρα απο τωρα ενα μικρο γατοδεντρο κ ενα κρεβατακι, αλλα λογω οικονομικων ειπα να το καθυστερησω!(αν και οι τιμες στο συγκεκριμενο site ειναι ελκυστικοτατες!) Νext time count me in! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:07 Ο mrniceguy: #87 07-04-10 20:07 τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:16 Η aporw έγραψε: #88 07-04-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Click για ανάπτυξη... τελειααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 21:42 Η ELENIP έγραψε: #89 07-04-10 21:42 Aνυπομονούμε και σ'ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 02:00 Η kounelaki: #90 08-04-10 02:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 19:26 Ο mrniceguy: #91 12-04-10 19:26 ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ας ερθει η παραγγελια πρωτα και με ευχαριστείτε μετα Οι γερμανοι μου εστειλαν email για μια αλλαγη που επρεπε να γινει (δεν υπηρχε συγκεκριμενο γατοδεντρο) οποτε υποθετω πως δεν ειχαν κανενα προβλημα με τον ογκο της παραγγελιας. Ειλικρινα εαν ηταν στο χερι μου θα εξυπηρετουσα τους παντες. Μεσα στο καλοκαιρι αμα υπαρξει ενδιαφερον δεν εχω κανενα προβλημα να κανουμε ξανα μαζικη παραγγελια. Εγω στη προκείμενη περιπτωση πηρα ψιλικά πραγματα (συνολικης αξιας ?17) αλλα εφοσον μαζευτηκαμε 10 ατομα μου (μας) βγηκαν πολυ φθηνα τα ταχυδρομικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:36 Η kounelaki: #84 01-04-10 00:36 Κι εγω θα ξαναχρειαστω παραγγελεια λογω του γατοκαστρου!Αλλα εχουμε καιρο.. Ευχαριστουμε Βασιλη!Περιμενουμε να ερθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #85 01-04-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: μεχρι στιγμης για επομενη παραγγελεια ειμαι εγω και η ρανια αναστασια μου..αρα βαζουμε και εσενα μεσα και αν μεζευτει αλλο 1 ή 2 ατομα κανουμε την παραγγελεια.. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να με βάλετε κι εμένα μέσα γιατι η αμμολεκάνη αυτή μου φαίνεται καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truzoni Νεοφερμένο μέλος Η Xριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η truzoni έγραψε: #86 01-04-10 15:10 Στην επομενη παραγγελια πιθανοτατα θα συμμετεχω κι εγω! Σταμπαρα απο τωρα ενα μικρο γατοδεντρο κ ενα κρεβατακι, αλλα λογω οικονομικων ειπα να το καθυστερησω!(αν και οι τιμες στο συγκεκριμενο site ειναι ελκυστικοτατες!) Νext time count me in! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:07 Ο mrniceguy: #87 07-04-10 20:07 τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:16 Η aporw έγραψε: #88 07-04-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Click για ανάπτυξη... τελειααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 21:42 Η ELENIP έγραψε: #89 07-04-10 21:42 Aνυπομονούμε και σ'ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 02:00 Η kounelaki: #90 08-04-10 02:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 19:26 Ο mrniceguy: #91 12-04-10 19:26 ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω θα ξαναχρειαστω παραγγελεια λογω του γατοκαστρου!Αλλα εχουμε καιρο.. Ευχαριστουμε Βασιλη!Περιμενουμε να ερθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #85 01-04-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: μεχρι στιγμης για επομενη παραγγελεια ειμαι εγω και η ρανια αναστασια μου..αρα βαζουμε και εσενα μεσα και αν μεζευτει αλλο 1 ή 2 ατομα κανουμε την παραγγελεια.. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να με βάλετε κι εμένα μέσα γιατι η αμμολεκάνη αυτή μου φαίνεται καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truzoni Νεοφερμένο μέλος Η Xριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η truzoni έγραψε: #86 01-04-10 15:10 Στην επομενη παραγγελια πιθανοτατα θα συμμετεχω κι εγω! Σταμπαρα απο τωρα ενα μικρο γατοδεντρο κ ενα κρεβατακι, αλλα λογω οικονομικων ειπα να το καθυστερησω!(αν και οι τιμες στο συγκεκριμενο site ειναι ελκυστικοτατες!) Νext time count me in! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:07 Ο mrniceguy: #87 07-04-10 20:07 τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:16 Η aporw έγραψε: #88 07-04-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Click για ανάπτυξη... τελειααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 21:42 Η ELENIP έγραψε: #89 07-04-10 21:42 Aνυπομονούμε και σ'ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 02:00 Η kounelaki: #90 08-04-10 02:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 19:26 Ο mrniceguy: #91 12-04-10 19:26 ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: μεχρι στιγμης για επομενη παραγγελεια ειμαι εγω και η ρανια αναστασια μου..αρα βαζουμε και εσενα μεσα και αν μεζευτει αλλο 1 ή 2 ατομα κανουμε την παραγγελεια.. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να με βάλετε κι εμένα μέσα γιατι η αμμολεκάνη αυτή μου φαίνεται καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truzoni Νεοφερμένο μέλος Η Xριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 1 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η truzoni έγραψε: #86 01-04-10 15:10 Στην επομενη παραγγελια πιθανοτατα θα συμμετεχω κι εγω! Σταμπαρα απο τωρα ενα μικρο γατοδεντρο κ ενα κρεβατακι, αλλα λογω οικονομικων ειπα να το καθυστερησω!(αν και οι τιμες στο συγκεκριμενο site ειναι ελκυστικοτατες!) Νext time count me in! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:07 Ο mrniceguy: #87 07-04-10 20:07 τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:16 Η aporw έγραψε: #88 07-04-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Click για ανάπτυξη... τελειααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 21:42 Η ELENIP έγραψε: #89 07-04-10 21:42 Aνυπομονούμε και σ'ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 02:00 Η kounelaki: #90 08-04-10 02:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 19:26 Ο mrniceguy: #91 12-04-10 19:26 ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην επομενη παραγγελια πιθανοτατα θα συμμετεχω κι εγω! Σταμπαρα απο τωρα ενα μικρο γατοδεντρο κ ενα κρεβατακι, αλλα λογω οικονομικων ειπα να το καθυστερησω!(αν και οι τιμες στο συγκεκριμενο site ειναι ελκυστικοτατες!) Νext time count me in! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:07 Ο mrniceguy: #87 07-04-10 20:07 τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:16 Η aporw έγραψε: #88 07-04-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Click για ανάπτυξη... τελειααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 21:42 Η ELENIP έγραψε: #89 07-04-10 21:42 Aνυπομονούμε και σ'ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 02:00 Η kounelaki: #90 08-04-10 02:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 19:26 Ο mrniceguy: #91 12-04-10 19:26 ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 20:16 Η aporw έγραψε: #88 07-04-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Click για ανάπτυξη... τελειααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 21:42 Η ELENIP έγραψε: #89 07-04-10 21:42 Aνυπομονούμε και σ'ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 02:00 Η kounelaki: #90 08-04-10 02:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 19:26 Ο mrniceguy: #91 12-04-10 19:26 ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα. Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω. Click για ανάπτυξη... τελειααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 21:42 Η ELENIP έγραψε: #89 07-04-10 21:42 Aνυπομονούμε και σ'ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 02:00 Η kounelaki: #90 08-04-10 02:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 19:26 Ο mrniceguy: #91 12-04-10 19:26 ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aνυπομονούμε και σ'ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 02:00 Η kounelaki: #90 08-04-10 02:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 19:26 Ο mrniceguy: #91 12-04-10 19:26 ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 19:26 Ο mrniceguy: #91 12-04-10 19:26 ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ηρθε το πρωτο πακετο και παραδοξος οχι το δευτερο αν και ειχαν σταλει μαζι. Το πρωτο εχει μονο ενα αντικειμενο το οποιο ειναι το μικρό γατοδεντρο της aporw Αποκλειστικες φωτος απο το γατοτελωνειο οπου η τελωνειακος εποπτευει το δεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #92 12-04-10 23:32 Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την ξερει καλα τη δουλεια της ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 03:09 Η evelynkar: #93 13-04-10 03:09 αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 09:01 Η SofiaV έγραψε: #94 13-04-10 09:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:25 Ο mrniceguy: #95 13-04-10 14:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ. Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα. Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των: moukelis, kounelaki, elenip plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #96 13-04-10 14:26 Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα δε με νοιαζει το χρωμα,αλλα το κουμπωμα,αν ειναι το ιδιο δεν εγινε τιποτα. Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:28 Ο mrniceguy: #97 13-04-10 14:28 και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και τα τρια απο οσο βλεπω εχουν το ιδιο κουμπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η evelynkar: #98 13-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Καλημέρα!! Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία) Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί. Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 16:27 Η kounelaki: #99 13-04-10 16:27 Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 18:51 Η Luna έγραψε: #100 13-04-10 18:51 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: Click για ανάπτυξη... μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.