Luna
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι γερμανοι μου εστειλαν email για μια αλλαγη που επρεπε να γινει (δεν υπηρχε συγκεκριμενο γατοδεντρο) οποτε υποθετω πως δεν ειχαν κανενα προβλημα με τον ογκο της παραγγελιας.
Ειλικρινα εαν ηταν στο χερι μου θα εξυπηρετουσα τους παντες.
Μεσα στο καλοκαιρι αμα υπαρξει ενδιαφερον δεν εχω κανενα προβλημα να κανουμε ξανα μαζικη παραγγελια. Εγω στη προκείμενη περιπτωση πηρα ψιλικά πραγματα (συνολικης αξιας ?17) αλλα εφοσον μαζευτηκαμε 10 ατομα μου (μας) βγηκαν πολυ φθηνα τα ταχυδρομικα.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε Βασιλη!Περιμενουμε να ερθουν!

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι να με βάλετε κι εμένα μέσα γιατι η αμμολεκάνη αυτή μου φαίνεται καλήμεχρι στιγμης για επομενη παραγγελεια ειμαι εγω και η ρανια αναστασια μου..αρα βαζουμε και εσενα μεσα και αν μεζευτει αλλο 1 ή 2 ατομα κανουμε την παραγγελεια..

truzoni
Νεοφερμένο μέλος
Σταμπαρα απο τωρα ενα μικρο γατοδεντρο κ ενα κρεβατακι, αλλα λογω οικονομικων ειπα να το καθυστερησω!(αν και οι τιμες στο συγκεκριμενο site ειναι ελκυστικοτατες!)
Νext time count me in!

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
τα πραγματακια εγιναν αποστολη σημερα. Τελικα σταλθηκαν σε 2 πακετα ξεχωριστα.
Επομενη εβδομαδα λογικα θα ειναι εδω.
τελειααα!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος

Aνυπομονούμε και σ'ευχαριστούμε!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα..
Καλημέρα!!
Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία)
Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί.
Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου.

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν καποια που μενει αθηνα παει πριν την εκθεση κ παρει τα δικα της..μπορει να παρει κ τα δικα μου κ να τα παρω απτο σπιτι της γιατι δεν θα εχω μεταφορικο να παω μεχρι πειραια? κ εννοειται απο πριν θα στειλω τα λεφτα..
Το μικρο γατοδεντρο που ειχες παραγγειλει (https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-palamos) δυσκολα μεταφερεται χωρις καποιο μεταφορικο μεσο. Αν και ειναι σχετικα μικρο το πακετο (θελει συναρμολόγηση), ειναι βαρυ, αρκετα βαρυ.
Σημερα ηρθε και το δευτερο πακετο. Τεραστιο πακετο, εχω χασει το μπουσουλα.
Μονο προβλημα μια πετσετουλα της stamam2 που δεν ηρθε και τα γατολουρακια σας τα οποια ηρθαν σε διαφορετικα χρωματα

Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι των:
moukelis, kounelaki, elenip
plzzz ενημερωστε με εαν τα θελετε η οχι.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι αφου το αγγιξε και η ΘΕΑ με το πατουσονι της το παιρνω ασυζητητι.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστω πολυ σοφια!!!!Καλημέρα!!
Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στον Πειραιά, οπότε μου είναι ευκολο να πάρω όσα πράγματα θέλετε, αρκεί πριν να έχετε συνενοηθεί με το παιδί πως θα πάρει τα χρήματα γιατί εγώ δεν έχω τίποτα παραπάνω απ αυτό που έχω παραγγείλει (μου τα πήρε όλα η εφορία)
Όποια θέλει μου στέλνει pm και κάνω την παραλαβεί.
Θα είμαι και στην έκθεση και εφόσον ερθουν εγκαίρως θα τα έχω μαζί μου.![]()
εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
μα καλα τι μπαλαρινα ειναι αυτη η φουντωτη πριγκηπισσα????τελεια φωτογραφια!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool