zanin
Διάσημο μέλος
Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα.
22-09-09
10:45
καλημέρα σας!
κοντά στη δουλειά μου , σύνορα βριλήσσια -χαλάνδρι, σε μία πολυκατοικία είναι 2 γάτες που έχουν γεννησει σύνολο 3-4 γατάκια. τα μικρά τώρα πρέπει να είναι 2 μηνών γιατί τρώνε κανονικά κροκέτες που τους βάζω κάθε μέρα.
το θέμα είναι πως μόνο η 1 μάνα είμαι σχετικά ημερη και πιάνεται.
κανένα τηλ από φιλοζωική χαλανδρίου για στείρωση έστω της ήμερης?
κοντά στη δουλειά μου , σύνορα βριλήσσια -χαλάνδρι, σε μία πολυκατοικία είναι 2 γάτες που έχουν γεννησει σύνολο 3-4 γατάκια. τα μικρά τώρα πρέπει να είναι 2 μηνών γιατί τρώνε κανονικά κροκέτες που τους βάζω κάθε μέρα.
το θέμα είναι πως μόνο η 1 μάνα είμαι σχετικά ημερη και πιάνεται.
κανένα τηλ από φιλοζωική χαλανδρίου για στείρωση έστω της ήμερης?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
22-09-09
11:04
Λογικά απο το νέτ, ή το 11888, θα μπορέσεις να βρείς ένα τηλέφωνο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα.
22-09-09
11:10
βρήκα και του χαλανδρίου και των βριλησσιων, αλλά μου είπαν πως στειρώσεις κάνουν μόνο στα σκυλιά 
ευχαριστώ

ευχαριστώ
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
22-09-09
11:13
Ετσι είναι... μόνο τα σκυλιά είναι κατοικίδια...
Θα πρέπει να βρείς έναν Κτηνίατρο, να του πείς ότι είναι αδέσποτη, μήπως και σου κάνει καλύτερη τιμή, και να την στειρώσεις. Δυστυχώς έτσι κάνουμε όλοι...

Θα πρέπει να βρείς έναν Κτηνίατρο, να του πείς ότι είναι αδέσποτη, μήπως και σου κάνει καλύτερη τιμή, και να την στειρώσεις. Δυστυχώς έτσι κάνουμε όλοι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum