Μαμάδες με μικρά

zanin

Διάσημο μέλος

Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα.
καλημέρα σας!

κοντά στη δουλειά μου , σύνορα βριλήσσια -χαλάνδρι, σε μία πολυκατοικία είναι 2 γάτες που έχουν γεννησει σύνολο 3-4 γατάκια. τα μικρά τώρα πρέπει να είναι 2 μηνών γιατί τρώνε κανονικά κροκέτες που τους βάζω κάθε μέρα.

το θέμα είναι πως μόνο η 1 μάνα είμαι σχετικά ημερη και πιάνεται.

κανένα τηλ από φιλοζωική χαλανδρίου για στείρωση έστω της ήμερης?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογικά απο το νέτ, ή το 11888, θα μπορέσεις να βρείς ένα τηλέφωνο...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρήκα και του χαλανδρίου και των βριλησσιων, αλλά μου είπαν πως στειρώσεις κάνουν μόνο στα σκυλιά :mad:

ευχαριστώ

Ετσι είναι... μόνο τα σκυλιά είναι κατοικίδια...:mad:

Θα πρέπει να βρείς έναν Κτηνίατρο, να του πείς ότι είναι αδέσποτη, μήπως και σου κάνει καλύτερη τιμή, και να την στειρώσεις. Δυστυχώς έτσι κάνουμε όλοι...:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back