cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ τον λυπάμαι τον καημένο..... Το Frontline σπρει που του έβαλα λες να παρέχει καμιά βοήθειαΆν ξύνεται ακόμη δεν του έχει φύγει...Του Φρού του πέρασε στην αρχή με την πρώτη ένεση και μετά του εμφανίστηκε λίγο στο ένα αυτί μόνο.
Ξανακάναμε και δεύτερη πρίν κάνα μήνα και πρός το παρόν δεν έχει εμφανίσει κάτι..
Πάντως βοηθάνε πολύ και οι αμπόυλες αποπαρασίτοσης, όπως stronghold.
Πάντως ρώτησε τον όταν ξαναπάς αν μπορει να κάνει κάτι πιό δραστικό γιατί είναι κρίμα να ταλαιπωρείται το καημένο, εγώ τον λυπόμουν να τον βλέπω να ξύνεται συνέχεια...![]()
. Θα ξαναμιλήσω και με τον γιατρό που θα πάμε την Δευτέρα και βλέπουμε... Τί να πώ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Και εγώ τον λυπάμαι τον καημένο..... Το Frontline σπρει που του έβαλα λες να παρέχει καμιά βοήθεια. Θα ξαναμιλήσω και με τον γιατρό που θα πάμε την Δευτέρα και βλέπουμε... Τί να πώ?
![]()
για το σπρέυ δεν ξέρω αν είναι το ίδιο αποτελεσματικό....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
ένεση. Μας έδωσε κάτι σταγόνες για τα αυτάκια, αν και είναι μάλλον καλύτερα σε σχέση με πριν δύο βδομάδες....Επλίζω ότι θα τα ξεφορτωθούμε έτσι ανώδυνα. Θα δούμε!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τελικά χθές πήγαμε στον καλό μας τον γιατρό και είπε ότι είναι πολύ μικρός και αδύναμος για εντομοκτόναένεση. Μας έδωσε κάτι σταγόνες για τα αυτάκια, αν και είναι μάλλον καλύτερα σε σχέση με πριν δύο βδομάδες....
Επλίζω ότι θα τα ξεφορτωθούμε έτσι ανώδυνα. Θα δούμε!![]()
Εύχομαι να τα ξεφορτωθείτε το γρηγορότερο τώρα που είναι μικρός....

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
Και κάλα θα κάνεις Βούληmichelle και ν αλλαξουν χρωμα εγω την ιδια αγαπη θα του εχω!![]()
![]()
.Σε βρίσκω τρομερό
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Γεια σας.
Πρόσφατα υιοθέτησα ενα γατούλι 8 μηνών.Τον ονόμασα Speedy.Στις αρχές της Μ Εβδομάδας παρουσίασε εντονη φαγούρα στα αυτάκια του που ήταν γεμάτα μαύρους κόκους.Τον πήγα σε εναν κτηνίατρο-πολύ καλός μου φάνηκε-που διέγνωσε ψώρα.Του έκανε ενεση και 2 ενέσεις ειδικές στα αυτάκια του.Επιπλέον μου έδωσε και ένα κολλύριο για τα αυτιά.Θα ήθελα να έχω απόψεις σας αν έχετε περάσει παρόμοια εμπειρία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Δυστυχώς δεν έχω παρόμοια εμπειρία, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σου απαντήσουν τα παιδιά σύντομα, όσοι έχουν κάποια ιδέα

Καλά να περνάτε εσύ και η γατούλα σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
οι ωτιτιδες στις γατες περνανε δυσκολα οπλισου με υπομονη και ακολουθησε τη θεραπεια
και δεν θα εχεις καποιο προβλημαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ραίσα μου ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την απάντησή σου.Να χαίρεσαι και συ το γατουλίνι σου
Τίποτε καλέ!!

Άντε να γίνει καλά ο speedy σου....και βάλε καμία φωτό του να τον θαυμάσουμε και μεις!

moukelis
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα!
Ο Σείριος κλείνει τους τέσσερις μήνες σε μερικές μέρες και είναι πλήρως εμβολιασμένος πλέον.Κάνει αποπαρασίτωση εσωτερική κάθε τρεις μήνες και εξωτερική κάθε μήνα με αμπούλα.Τις δύο τελευταίες επισκέψεις μας στη γιατρό,είχα παρατηρήσει ότι παρόλο που του καθαρίζω κάθε εβδομάδα τα αυτάκια,βαθιά στο εσωτερικό τους είχαν καφέ σημαδάκια.Φοβήθηκα για ψώρα,και όταν το είπα στη γιατρό,τα κοίταξε,μου είπε ότι έχουν τη συνηθισμένη εικόνα ενός μικρού γατιού και τα καθαρισε με ένα υγρό που του έσταξε μέσα στα αυτιά και κουνώντας το κεφάλι του βγήκαν προς τα έξω τα καφέ.Μου είπε επίσης ότι η αμπούλα που του βάζουμε τον προστατευει και από ψωρα,οποτε να μην ανησυχώ.Εγώ πάντως βλέπω ότι τον ενοχλεί σχετικά το αυτάκι του,και ξύνεται εκεί,και στο μάγουλο.Του καθαρίζω τα αυτάκια κάθε μέρα σχεδόν,αλλά και πάλι έχουν μέσα βαθιά.Βρήκα σήμερα και στο εξωτερικό του πτερύγιου μια σταγονίτσα ξεραμένο αίμα,που υπέθεσα ότι θα είναι από γρατσουνιά καθώς ξυνόταν.Δεν αμφισβητώ ότι η γιατρός ξέρει καλύτερα,απλά επειδή εδώ δεν έχω κάποιον έμπιστο γιατρό για δευτερη γνώμη,έχετε κάτι να μου προτείνετε;Κάποιο καθαριστικό που θα τον ανακουφίσει;Κάποιες ήπιες σταγόνες ίσως;Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρείται και με τόσο συχνό καθαρισμό,αλλά κάθεται ο καημένος επειδή ανακουφίζεται τουλάχιστον για μερικές μέρες.Μήπως γίνομαι υπερβολική;Αλλά και πάλι,δικαιολογείται να ξαναβγαίνουν σε δυο μέρες;Φοβάμαι μήπως είναι κάτι που αν δεν τον καθαρίζω εξαπλωθεί σε όλο το αυτάκι του…

julia
Διακεκριμένο μέλος
Του καθάριζα λοιπόν καθε μέρα ή 2 τα αυτάκια με noyiol το παραφινέλαιο και μετά έβαζα μια κρεμούλα Oridermil (πρόσεχε αν την βάλεις είναι πολύ λιπαρή και θέλει ΜΙΑ σταγόνα... Κάνεις μασάζ στο αυτάκι και ΟΚ) εγώ και με αυτό είδα προσωρινή λύση γιατί μόλις το σταμάτησα μετά απο λίγες μέρες πάλι τα ίδια.....
Μετά ρώτησα πάλι και μου είπαν να στάξω 2 σταγόνες frontline.....(δεν τους αρέσει και πολύ) ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑ!!!!!
Ξεμπέρδεψα!!!!
Ούτε ταλαιπωρία δικιά μου κάθε μέρα ούτε το μωρό μου......

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω,επειδή κάνει και αμπούλα κάθε μήνα,μήπως να μην τον επιβαρύνω και με άλλο αποπαρασιτικό;Να δοκιμάσω τις σταγονίτσες και την αλοιφή;Απο κτηνιατρειο ή φαρμακειο τις πήρες;Μα μου κάνει εντύπωση που βγάζει τόσο γρήγορα,κι αν τον αφήσω όπως μου λέει με καθάρισμα μια φορά στις δυο βδομάδες και γεμίσει όλο το αυτάκι;Δεν έχω καμιά όρεξη αν είναι ψωρα να τρωει ενέσεις μετά,ειδικά δε εκεί που θα είμαστε και δεν ξέρω τι γιατρό θα βρω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool