aretha
Περιβόητο μέλος
Την οποία καινούρια δουλειά βρήκα, μετά από περίπου 6 μήνες ανεργίας, λίγες μέρες αφού πήραμε την Αρήθα στο σπίτι. Στον φορέα που με προσέλαβε είχα στείλει βιογραφικό από τον Οκτώβριο, αλλά με θυμήθηκαν και μου τηλεφώνησαν εντελώς απρόσμενα αρχές Φεβρουαρίου!
Το καλύτερο γούρι η Αρηθούλα μου!
Ζήτω οι μαύρες γάτες!! (είναι και πολλές εδώ στο site)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣυμφωνώΖήτω οι μαύρες γάτες!! (είναι και πολλές εδώ στο site)![]()
![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οπότε θέλω και γω μια μαύρη γάτα από χθες.
Χώρια που είδα το μαυρούλη που χαρίζετε και έπαθα

ellie1
Νεοφερμένο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Για μενα, ολα τα ζωα φερνουν τυχη και ομορφη διαθεση!
Απο τοτε που πηραμε την σαρδελιτσα, ειμαστε ολοι μεσα στην τρελη χαρα, σχεδον παντα με καλη διαθεση, και παντα μας κανει να γελαμε με τις σκανταλιες της!

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Την λατρεύω!!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Αχ.. αν γίνει αυτό θα τον τρελάνω στις γατολιχουδίτσες και στα χαδάκια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Μία σκοτσέζικη παροιμία λέει ότι αν μία μαύρη γάτα φτάσει στο σπίτι σας θα σας χαρίσει μακροζωία.
- Μία άλλη προκατάληψη των Γάλλων λέει, ότι αν δούνε μία μαύρη γάτα σε διασταύρωση πέντε δρόμων, όποιος την ακολουθήσει θα βρει ένα θησαυρό.
- Οι Σκανδιναβοί προσφέρουν μαύρα γατάκια για γαμήλιο δώρο σαν σύμβολο τύχης και αιώνιας αγάπης.
- Στην Ιαπωνία πιστεύουν ότι οι μαύρες γάτες βοηθούν στη θεραπεία από διάφορες αρρώστιες και ιδιαίτερα στα παιδιά.

χριστινα
Διάσημο μέλος

Παντως ειναι παρεξηγημενα τα καημενα.... Μαυρος ηταν ο καρδιακος γατουλης μου. Αν και περασε καιρος βρε παιδια μαυρο γατακι ακομη δεν θα μπορουσα να παρω.... Μου κοστιζει

Το μονο προβλημα ηταν να βρω σεντονι σε χρωμα που να μη δειχνει ΑΜΕΣΩΣ τις τριχες του

Αλλα δεν με πειραζε και πολυ.... Πολυ ωραια οσα εγραψες. Τυχη δεν ξερω αν μου εφερε αλλα σιγουρα απιστευτη χαρα κι ατελειωτη αγαπη

IRMACAT
Νεοφερμένο μέλος
:greycat::greycat::greycat::greycat:Zητω οι μαυρες γατεςΤις τελευταίες μέρες μπαίνω στο mycat από το γραφείο μου, στην καινούρια μου δουλειά.Την οποία καινούρια δουλειά βρήκα, μετά από περίπου 6 μήνες ανεργίας, λίγες μέρες αφού πήραμε την Αρήθα στο σπίτι. Στον φορέα που με προσέλαβε είχα στείλει βιογραφικό από τον Οκτώβριο, αλλά με θυμήθηκαν και μου τηλεφώνησαν εντελώς απρόσμενα αρχές Φεβρουαρίου!
![]()
Το καλύτερο γούρι η Αρηθούλα μου!![]()
![]()
![]()
Ζήτω οι μαύρες γάτες!! (είναι και πολλές εδώ στο site)![]()
![]()
![]()

απο τοτε που πηρα την ιρμα μονο τυχη εχω

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Το γουρι μου τη λεω απο τοτε. Υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη για αυτο που λεμε; 
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη φωτογραφία κάτω είναι ο μαύρος και η κόρη του η barbie. Γιατί το όνομα barbie να αναφέρεται μόνο σε ξανθές και άμυαλες............
Δεν είναι και τα δύο κουκλιά; Πείτε μου τι ατυχίες και κουραφέξαλα........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool