Μαύρη γάτα - το καλύτερο γούρι!

aretha

Περιβόητο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
Τις τελευταίες μέρες μπαίνω στο mycat από το γραφείο μου, στην καινούρια μου δουλειά. :up: Την οποία καινούρια δουλειά βρήκα, μετά από περίπου 6 μήνες ανεργίας, λίγες μέρες αφού πήραμε την Αρήθα στο σπίτι. Στον φορέα που με προσέλαβε είχα στείλει βιογραφικό από τον Οκτώβριο, αλλά με θυμήθηκαν και μου τηλεφώνησαν εντελώς απρόσμενα αρχές Φεβρουαρίου! :blink:
Το καλύτερο γούρι η Αρηθούλα μου! :inlove: :inlove: :inlove:
Ζήτω οι μαύρες γάτες!! (είναι και πολλές εδώ στο site) :happy: :happy: :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :) Οπότε θέλω και γω μια μαύρη γάτα από χθες.:lol: :lol:
Χώρια που είδα το μαυρούλη που χαρίζετε και έπαθα:happy: :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω απολυτως

Κι εγώ!:P
attachment.php

Εγω εχω ακουσει οτι μπορει αν δεις μαυρη γατα να σοου φερει κακη τυχη, αλλα το να την εχεις μεσα στο σπιτι ειναι καλη τυχη.
Για μενα, ολα τα ζωα φερνουν τυχη και ομορφη διαθεση!
Απο τοτε που πηραμε την σαρδελιτσα, ειμαστε ολοι μεσα στην τρελη χαρα, σχεδον παντα με καλη διαθεση, και παντα μας κανει να γελαμε με τις σκανταλιες της!:)

απλα φοβερες!:up: :up:

Μα φυσικα φερνουν τυχη, αρκει να το πιστευεις!! Αλλωστε ολες οι γατες τυχη δεν μας φερνουν??? ;)

κ εμενα ο πισσας μου φερνει τυχη αλλα σε θεματα της οικογενειας κριως

και η Μπλάκυ μου, ειναι σκέτη τύχη απο μόνη της!!!!!! αφού δεν την πάτησα με το αμάξι, και κατάφερε να ζήσει όντας ταλαίπωρο, νηστικό , μέσα στο δρόμο, και μόνο 20-25 ημερών....!!!!!
Την λατρεύω!!!!!:)

Συμφωνώ, όλα τα ζωάκια είναι καλή τύχη. Οι μίζεροι/στριμμένοι άνθρωποι είναι γρουσούζηδες από μόνοι τους. Τα δεύτερα γατάκια της Μίτσυς ήταν μαύρα και παρόλο που τα είχαμε στην αυλή μια χαρά μας πήγαν τα πράγματα.

κι εμενα ο εντουλης μου μας εφερε πολυ τυχη παροτι ολοι οι γειτονες φτινοντουσαν οταν τον εβλεπαν:down:

Kαι σε μας ο μαυρούλης πολυ τύχη μας εφερε!Απο οταν συζητουσα με την τανια να τα φερει εξω στο μπαλκονι βρηκα δουλεια και τωρα 2 μηνες που τα εχουμε βρηκε και η αδερφή μου δουλεια που ηταν ανεργη ενα χρονο!!:up:

Λέτε κι εγώ με τον Νταρκούλη μου να τα πάω καλύτερα στην εξεταστική??:hmm::hmm: Αχ.. αν γίνει αυτό θα τον τρελάνω στις γατολιχουδίτσες και στα χαδάκια!!

Μύθοι και προκαταλήψεις

• Μία σκοτσέζικη παροιμία λέει ότι αν μία μαύρη γάτα φτάσει στο σπίτι σας θα σας χαρίσει μακροζωία.
  • Μία άλλη προκατάληψη των Γάλλων λέει, ότι αν δούνε μία μαύρη γάτα σε διασταύρωση πέντε δρόμων, όποιος την ακολουθήσει θα βρει ένα θησαυρό.
  • Οι Σκανδιναβοί προσφέρουν μαύρα γατάκια για γαμήλιο δώρο σαν σύμβολο τύχης και αιώνιας αγάπης.
  • Στην Ιαπωνία πιστεύουν ότι οι μαύρες γάτες βοηθούν στη θεραπεία από διάφορες αρρώστιες και ιδιαίτερα στα παιδιά.
Γιατί και οι προκαταλήψεις έχουν τον αντίλογο τους:rolleyes:

Νερινα μηπως ο γατουλης σου χρειαζεται μια βαφη; :lol::lol::lol:
Παντως ειναι παρεξηγημενα τα καημενα.... Μαυρος ηταν ο καρδιακος γατουλης μου. Αν και περασε καιρος βρε παιδια μαυρο γατακι ακομη δεν θα μπορουσα να παρω.... Μου κοστιζει :hmm::hmm:
Το μονο προβλημα ηταν να βρω σεντονι σε χρωμα που να μη δειχνει ΑΜΕΣΩΣ τις τριχες του :hmm::lol::lol: Αλλα δεν με πειραζε και πολυ....
Πολυ ωραια οσα εγραψες. Τυχη δεν ξερω αν μου εφερε αλλα σιγουρα απιστευτη χαρα κι ατελειωτη αγαπη :inlove::inlove:

Τις τελευταίες μέρες μπαίνω στο mycat από το γραφείο μου, στην καινούρια μου δουλειά. :up: Την οποία καινούρια δουλειά βρήκα, μετά από περίπου 6 μήνες ανεργίας, λίγες μέρες αφού πήραμε την Αρήθα στο σπίτι. Στον φορέα που με προσέλαβε είχα στείλει βιογραφικό από τον Οκτώβριο, αλλά με θυμήθηκαν και μου τηλεφώνησαν εντελώς απρόσμενα αρχές Φεβρουαρίου! :blink:
Το καλύτερο γούρι η Αρηθούλα μου! :inlove: :inlove: :inlove:
Ζήτω οι μαύρες γάτες!! (είναι και πολλές εδώ στο site) :happy: :happy: :happy:
:greycat::greycat::greycat::greycat:Zητω οι μαυρες γατες :D
απο τοτε που πηρα την ιρμα μονο τυχη εχω:)

Καλε εγω κρατησα τη Σακιρα (ως τριτο μου γατι) μετα απο επιστρογη και επιασα παιδι!!!!! :):):):):) Το γουρι μου τη λεω απο τοτε. Υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη για αυτο που λεμε; :rolleyes:

Οι περισσοτεροι ανθρωποι πιστευουν στις προληψεις.Μπορει να ειναι αληθεια ,μπορει ψεματα .Εγω δεν πιστευω.Εσεις πιθανον να ξερετε οχι ομως και οι προληπτικοι οτι οι μαυρες γατες εχουν την αρχαιοτερη ποιοτητα γουνας.Αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος ο οποιος μας κανει να τις λατρευουμε , επειδη εχουμε μια τετοια μαυρη γατα .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο κάθε ένας από μας,φτιάχνει την τύχη μόνος του. Με τις επιλογές που κάνει κάθε φορά στη ζωή του. Τα γατόνια είναι όλα τους γλυκιές αμαρτίες, ανεξάρτητα από το χρώμα της γούνας τους.

Στη φωτογραφία κάτω είναι ο μαύρος και η κόρη του η barbie. Γιατί το όνομα barbie να αναφέρεται μόνο σε ξανθές και άμυαλες............
Δεν είναι και τα δύο κουκλιά; Πείτε μου τι ατυχίες και κουραφέξαλα........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PA130014.jpg
    PA130014.jpg
    183,4 KB · Εμφανίσεις: 56

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back