Waterlily
Νεοφερμένο μέλος
αχ παιδιά κάναμε μπάνιο την αρτεμισουλα... Μη σας πω τι εγινε... Σαν να έκλαιγε τετράχρονο παιδί, ουρλιαχτά, γρατζουνιές ούτε να την,ξεπλυνουμε καλά δε καταφέραμε.. Δε βγηκε,με σαπουνάδες,αλλα,θα μπορούσε να ξεπλυθεί κ,καλύτερα αλλα δε μπορούσαμε να την κάνουμε καλά με τίποτα... Κ τώρα ανησυχώ που γλυφεται μήπως κ έχει σαμπουάν... Την ριρη δεν επιχειρισαμε καθόλου..
(συγνώμη για άκυρα, κόματα, ειμαι απο κινητό, και το πατάω, καταλαθος.) επισης θελω να ρωτησω, επειδη δε θελω ποτε ΠΟΤΕ να την ξανακανω μπανιο (μου τσακισε την ψυχη το ουρλιαχτο της) ψαχνω για την θαυματουργη furminator που μου προτεινετε ολοι. αλλα βρισκω για μακρυτριχες κ κοντοντριχες, εγω εχω απο ολα κ σαφως θελω να παρω μια μονο χτενα ( ειναι λιγακι τσουχτερη) ποια να προτιμισω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
αχ παιδιά κάναμε μπάνιο την αρτεμισουλα... Μη σας πω τι εγινε... Σαν να έκλαιγε τετράχρονο παιδί, ουρλιαχτά, γρατζουνιές ούτε να την,ξεπλυνουμε καλά δε καταφέραμε.. Δε βγηκε,με σαπουνάδες,αλλα,θα μπορούσε να ξεπλυθεί κ,καλύτερα αλλα δε μπορούσαμε να την κάνουμε καλά με τίποτα... Κ τώρα ανησυχώ που γλυφεται μήπως κ έχει σαμπουάν... Την ριρη δεν επιχειρισαμε καθόλου..(συγνώμη για άκυρα, κόματα, ειμαι απο κινητό, και το πατάω, καταλαθος.) επισης θελω να ρωτησω, επειδη δε θελω ποτε ΠΟΤΕ να την ξανακανω μπανιο (μου τσακισε την ψυχη το ουρλιαχτο της) ψαχνω για την θαυματουργη furminator που μου προτεινετε ολοι. αλλα βρισκω για μακρυτριχες κ κοντοντριχες, εγω εχω απο ολα κ σαφως θελω να παρω μια μονο χτενα ( ειναι λιγακι τσουχτερη) ποια να προτιμισω?
συνηθισμενη αντιδραση γατας σε μπανιο, μην ανησυχεις

με μια μικρη επιφυλαξη, νομιζω οτι και εμεις αυτην που ειναι για κοντοτριχες εχουμε και ο δικος μου εχει μακρια τριχα (ημιαιμος). η αλλη που ειναι για μακρυτριχα ειναι νομιζω για τριχωματα οπως των περσιας. ειναι μωβ και σχετικα μικρη η δικη μας αν εχεις φωτος ανεβασε να σου πω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
αχ παιδιά κάναμε μπάνιο την αρτεμισουλα... Μη σας πω τι εγινε... Σαν να έκλαιγε τετράχρονο παιδί, ουρλιαχτά, γρατζουνιές ούτε να την,ξεπλυνουμε καλά δε καταφέραμε.. Δε βγηκε,με σαπουνάδες,αλλα,θα μπορούσε να ξεπλυθεί κ,καλύτερα αλλα δε μπορούσαμε να την κάνουμε καλά με τίποτα... Κ τώρα ανησυχώ που γλυφεται μήπως κ έχει σαμπουάν... Την ριρη δεν επιχειρισαμε καθόλου..(συγνώμη για άκυρα, κόματα, ειμαι απο κινητό, και το πατάω, καταλαθος.) επισης θελω να ρωτησω, επειδη δε θελω ποτε ΠΟΤΕ να την ξανακανω μπανιο (μου τσακισε την ψυχη το ουρλιαχτο της) ψαχνω για την θαυματουργη furminator που μου προτεινετε ολοι. αλλα βρισκω για μακρυτριχες κ κοντοντριχες, εγω εχω απο ολα κ σαφως θελω να παρω μια μονο χτενα ( ειναι λιγακι τσουχτερη) ποια να προτιμισω?
Θα σου έλεγα να μην ξανα-επιχειρήσεις να την κάνεις μπάνιο, αφού δεν το δέχεται πάει-τελείωσε

Μπορείς εναλλακτικά να αγοράσεις ένα σπρεϊ-αφρό για στεγνό καθάρισμα που το απλώνεις στο τρίχωμά της και μετά το αφαιρείς με μια πετσετούλα, δεν χρειάζεται ξέπλυμα, αν η Αρτεμισούλα σου κάθεται βέβαια

Να κάτι σαν αυτό:
Γράφει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και δυο φορές την εβδομάδα, αλλά προσωπικά σπάνια το χρησιμοποιώ και σε ειδικές περιπτώσεις, καθότι η δική μου κοντότριχη (ουδέποτε της έχω κάνει μπάνιο με σαπουνάδα κάτω από βρύση και μια χαρά καθαρούλα είναι
)Για το Furminator, έχω το μωβ για κοντότριχες. Πάρε μια ιδέα περίπου πώς είναι:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Waterlily
Νεοφερμένο μέλος
crazy_catmom
Νεοφερμένο μέλος
Έχω έναν γατούλη 10 μηνών, και το τελευταίο διάστημα μαδάει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!δεν ξέρω τι να κάνω. Κάθε φορά που τον έχω αγκαλιά γεμίζω από πάνω μέχρι κάτω και όλο το σπίτι είναι μέσα στην τρίχα. Τελευταία άλλαξα διαμέρισμα οπότε δεν ξέρω αν οφείλεται και σε αυτό λόγω της μετακόμισης ή της ψυχολογίας του. Του δίνω ξηρά τροφή της royal canin αλλά δεν νομίζω να οφείλεται σε αυτή, γιατί δεν την έχω αλλάξει τελευταία για να έλεγα ότι επηρεάστηκε!Όποια σκέψη θα με βοηθούσε!Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki