Μα πόσο μαδάνε;

Βοηθεια!
Ειναι εποχη το ξερω... αλλα ΠΟΣΟ μπορει πια να μαδανε αυτοι οι γατουλιδες μου? Κατι πρεπει να γινει γιατι το σπιτι ειναι γεματο τριχες πια! εχει ξεφυγει η κατασταση! Τους χτενιζω καθε μερα και βγαζω απειρες τριχες!
Υπαρχει τιποτα να τους δωσω? ενα priorin για γατες ρε παιδια!!! καποια στιγμη τους εδωσα κατι σταγονες με ελαια ψαριου αλλα δε νομιζω να κανανε τιποτα.... Τρωνε καλη τροφη, sterilized royal.
τι αλλο να κανω...:blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή ΚaterinaR πρέπει να κάνεις υπομονή:hmm:.Δυστυχώς αν δεν περάσει το διάστημα της τριχόπτωσης δεν γίνεται τίποτα.Ούτε τα συμπληρώματα δίνουν μεγάλη βοήθεια:confused:.Υπομονή , όπως κάνουμε όλοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ με τα Ν γατιά.... χαλάω 2 ρολά την εβδομάδα, κολλητικής ταινίας...:redface:
Εχω μια φόρμα που φοράω στο σπίτι.. και τα άλλα τα βάζω και φεύγω., και μετά παλι στην ντουλάπα.. γιατί αν τα αφήσω έξω.. πάει...:P

Κρεβάτια, καναπέδες κλπ κλπ.... κάνω ότι δεν βλέπω...

Μα οοοολα εχουν τριχες μεσα στο σπιτι. Το τρομακτικο ειναι οτι το συνηθιζεις και δε το βλεπεις απο καποια στιγμη και μετα.
Σχηματιζονται και μπαμπαλα στο πατωμα, ε και τοτε ειναι ντροπη... Και με τη σκουπα φευγουν μεχρι ενα σημειο, μετα ειναι λες και γινεται ανακυκλωση. παρουσιαζονται κι αλλες απο το πουθενα.
ποσο θα κρατησει το μαρτυριο?

οοομμμμμμμμμμμμμμ
Υπομονη.........:blink:

Εγώ κάνω ότι δε βλέπω μέχρι το Σάββατο... τότε βάζω ηλεκτρική, μετά από 2 μέρες είναι πάλι τα ίδια:lol:

Καλά εγώ έχω δώσει σε όλους μου τους φίλους οδηγίες...:redface:;)
1.ποτέ δεν φοράμε μαύρα ρούχα
2.αγνοούμε τις τριχομπαλίτσες που στιφογυρίζουν στο πάτωμα
3.βοηθάμε την Μαρία να σκουπίσει το σπίτι γιατί εξαιτίας μας επειδή χαϊδεύουμε όλη την ώρα το Φοίβο μαδάει ακόμα περισσότερο

η αληθεια ειναι οτι 2 φορες το χρονο τρωμε πολυυυυυυυ τριχα αδερφακι μου :blink::blink::blink: και ειναι χειροτερα για οσους εχουν πολλα γατια :happy::happy: βασικα μαθε να ζεις με αυτο γιατι δε θα αλλαξει, και οταν συμβιβαστεις, θα συνηθισεις κιολας....:P

Εχω γατιά για όλα τα χρώματα. Ευτυχώς που είστε και εσείς γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι είμαι βρωμιάρα.
Τρίχες παντού. ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!
Ακόμα και τα ρούχα που δεν έχουν (αν έχουν μήνει τέτοια) όταν μπούν στο πλυντηριο βγαίνουν πουλόβερ!
Και δεν φτάνουν οι δικές τους τρίχες, μαδάω και εγώ αυτή την εποχή.

εκτος αν εχεις μαυρο γατι οποτε δε φορας ασπρα ! :lol::lol::lol: εγραψα παλι :lol::lol:

Κλαψ........
Εγω που εχω ενα γκρι και ενα πορτοκαλι ειμαι καταδικασμενη.....
:hmm::hmm::hmm:

Κλαψ........

Κι εγώ που έχω το σπίτι καλυμμένο με χαλιά χειμώνα-καλοκαίρι; Απλά κάνω υπομονή :D Η πλάκα είναι όταν τον βουρτσίζω, που αρχίζουν να αιωρούνται οι γκρίζες τούφες γύρω μου και τις πιάνω κι αυτές με τη βούρτσα στον αέρα! :lol:

Κλαψ........

Πολύ φοβάμαι ότι εισαι καταδικασμένη.
Μάλλον θα πρέπει να συνδιάζουμε τα ρούχα μας ανάλογα με το χρώμα των γατιών μας. Και βέβαια θα πρέπει να έχουν όλα μας τα γατιά το ιδιο χρώμα.
Εσύ που έχεις ένα γκρι και ένα πορτοκαλί.... μάλλον θα πρέπει να το πάρεις απόφαση.
Περιττό να σας πω ότι το μαγαζί απ' οπου αγοράζω τα ρολλά με το αυτοκόλλητο, έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων από τότε που ήρθαν τα γατιά στο σπίτι.

Αυτα τα πραγματα τελικα πρεπει να τα σκεφτεσαι πριν παρεις δευτερο γατι.... κανεις δε με προειδιποιησε! να ειναι στους ιδιους τονους με το πρωτο!
Τουλαχιστον ο και νουργιος καναπες μου ειναι γκρι. Θα ταιριαζει με τον moby! μηπως να βαλω πορτοκαλι μαξιλαρια να κανει ενα mix?
:D:D:lol:

Για τους καλεσμενους μου παντος εχω ενα ριχταρι και το ριχνω στον καναπε πριν ερθουν. Αυτο το εκανα αφου ειχα ντροπιαστει αρκετες φορες, με τους φιλους μου να φευγουν μεσα στην τριχα!:/:

με τους φιλους μου να φευγουν μεσα στην τριχα!:/:

δεν τους περνας με το αυτοκολλητο ? εγω αυτο κανω, ουτε μπατσος να ημουνα :P:lol:

δεν τους περνας με το αυτοκολλητο ? εγω αυτο κανω, ουτε μπατσος να ημουνα :P:lol:

Ναι, τους περναω οσο μπορω! :up::up:

Ακριβώς αυτό!:up::up::up:
Άλλοι άνθρωποι δίπλα στην πόρτα τους έχουν τα κλειδιά τους, εγώ έχω το ρολλο και τους περνάω όλους ένα χέρι φεύγοντας.:P

Ακριβώς αυτό!:up::up::up:
Άλλοι άνθρωποι δίπλα στην πόρτα τους έχουν τα κλειδιά τους, εγώ έχω το ρολλο και τους περνάω όλους ένα χέρι φεύγοντας.:P

ετσι ετσι. και κανω και τον απαιτουμενο αυστηρο ηχο.
" εεεπ ! δε φευγει κανεις αν δεν περασει απο το ρολο !" :lol::lol:

ξερει κανεις ποτε ακριβως μαδανε ? φλεβαρη και σεπτεμβρη ? :hmm::hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back