Μα πόσο μαδάνε;

Μέχρι κι ο Στέφανος άρχισε να μαδάει! Τι κακό κι αυτό... Από λούτρινος γίνεται... φαλακρός. Ωστόσο δε βρίσκω τρίχες στο σπίτι - μόνο "χνουδομπαλίτσες". Πότε σταματάει αυτό;!

χα χα χα ! αφου εσυ αρχισες να παραπονιεσαι τωρα μια χαρα εισαι !!! εμεις παιδευομαστε εδω και 2-3 εβδομαδες και σταματημο δεν εχει η τριχοπτωση..λογικα κρατα κανενα μηνα ? :/::/: λεω εγω τωρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τοσο χαλια ειναι τα πραγματα με την τριχοπτωση; :confused: Εγω βλεπω μερικες τριχουλες σε μαυρα ρουχα, αλλα λιγα πραγματα. Στο μονο σημειο που εχει τριχοπτωση ο δικος μου ειναι τα μπαλακια του :lol::lol::lol: Ισως να μη βλεπω τις τριχες που του πεφτουν επειδη ειναι παρα πολυ λεπτες; Μηπως εχει να κανει με το οτι γλειφεται υπερβολικα πολυ; Σε σημειο που να γινεται σχεδον ολοκληρος μουσκεμα; Αλλα απο την αλλη που πανε ολες αυτες οι τριχες αφου δεν εχει προβλημα με τριχομπαλες.

Τι να πω, υπομονη παιδια και σε λιγο θα εχετε ομορφες γατουλες με καινουριο γυαλιστερο τριχωμα!!! Ανυπομονω να αλλαξει τριχωμα και ο δικος μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τοσο χαλια ειναι τα πραγματα με την τριχοπτωση; :confused: Εγω βλεπω μερικες τριχουλες σε μαυρα ρουχα, αλλα λιγα πραγματα. Στο μονο σημειο που εχει τριχοπτωση ο δικος μου ειναι τα μπαλακια του :lol::lol::lol: Ισως να μη βλεπω τις τριχες που του πεφτουν επειδη ειναι παρα πολυ λεπτες; Μηπως εχει να κανει με το οτι γλειφεται υπερβολικα πολυ; Σε σημειο που να γινεται σχεδον ολοκληρος μουσκεμα; Αλλα απο την αλλη που πανε ολες αυτες οι τριχες αφου δεν εχει προβλημα με τριχομπαλες.

Τι να πω, υπομονη παιδια και σε λιγο θα εχετε ομορφες γατουλες με καινουριο γυαλιστερο τριχωμα!!! Ανυπομονω να αλλαξει τριχωμα και ο δικος μου!!!

Είναι που εκεί αργεί το καλοκαίρι :lol: Εξάλλου, αν δεν έχετε θέρμανση και κάνει ψοφόκρυο, ο μικρός δεν έχει λόγο να ρίξει τις τρίχες του... κάτσε να ζεστάνει λίγο ο καιρός και θα δείς:P

Εμεις ξεκινησαμε τη τριχοπτωση...αντε....καλο Καλοκαιρι...:/:
Εχει να πεσει χτενισμα....κομμωτηριο θα γινει το σπιτι:lol:

εμεις παιδευομαστε εδω και 2-3 εβδομαδες και σταματημο δεν εχει η τριχοπτωση..λογικα κρατα κανενα μηνα ? :/::/: λεω εγω τωρα...
Η σειρά μου να γελάσω... χα χα χα... Εγώ έχασα το λογαριασμό, νομίζω όμως ότι μαδάει πάνω από 2 μήνες τώρα!:down: Μία βούρτσα την ημέρα βγάζω και συνεχίζει να φαίνεται εξίσου μαλλιαρή! Όμως έχω προσέξει ότι κυρίως πέφτουν οι λεπτές τρίχες, που είναι σαν χνουδάκι! Μάλλον βγάζει το εσωτερικό πάπλωμα για να υποδεχτεί το καλοκαίρι!:lol:
Εμεις ξεκινησαμε τη τριχοπτωση...αντε....καλο Καλοκαιρι...:/:
Εχει να πεσει χτενισμα....κομμωτηριο θα γινει το σπιτι:lol:
Λες να μας πάει έτσι μέχρι το καλοκαίρι Γιούλη? Είναι ο πρώτος μας χειμώνας και δεν έχω ιδέα!
Κι εμείς έχουμε κομμωτήριο κάθε απόγευμα! Βγάζω όμως τις λιχουδιές από το συρτάρι πρώτα, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει!:lol:

Η σειρά μου να γελάσω... χα χα χα... Εγώ έχασα το λογαριασμό, νομίζω όμως ότι μαδάει πάνω από 2 μήνες τώρα!:down: Μία βούρτσα την ημέρα βγάζω και συνεχίζει να φαίνεται εξίσου μαλλιαρή! Όμως έχω προσέξει ότι κυρίως πέφτουν οι λεπτές τρίχες, που είναι σαν χνουδάκι! Μάλλον βγάζει το εσωτερικό πάπλωμα για να υποδεχτεί το καλοκαίρι!:lol:

Λες να μας πάει έτσι μέχρι το καλοκαίρι Γιούλη? Είναι ο πρώτος μας χειμώνας και δεν έχω ιδέα!
Κι εμείς έχουμε κομμωτήριο κάθε απόγευμα! Βγάζω όμως τις λιχουδιές από το συρτάρι πρώτα, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει!:lol:
καλο κουραγιο φιλεναδα...επιστρατευσε, βουρτσες, χτενες, γαντια, σκουπες, swiffer ολα...αρχιζει ο πολεμος της τριχας:lol::lol::lol:

κυρίως πέφτουν οι λεπτές τρίχες, που είναι σαν χνουδάκι!

μα αυτο ειναι και το χειροτερο ! :down: οι χοντρες τριχες ειναι βαρυτερες και πεφτουν και τελοσπαντων τις μαζευεις ευκολοτερα, το ασπρο χνουδι ειναι ελαφρυ και ιπταται σε ολο το σπιτι. για αλλη μια φορα σε νιωθω χρυσσα μου ! :rolleyes:

καλο κουραγιο φιλεναδα...επιστρατευσε, βουρτσες, χτενες, γαντια, σκουπες, swiffer ολα...αρχιζει ο πολεμος της τριχας:lol::lol::lol:
Ποιος θα κερδίσει άραγε? Και γιατί εγώ νιώθω ότι έχω ξεκινήσει τον αγώνα με γκολ από τα αποδυτήρια?:lol::lol:
το ασπρο χνουδι ειναι ελαφρυ και ιπταται σε ολο το σπιτι. για αλλη μια φορα σε νιωθω χρυσσα μου ! :rolleyes:
Όπως τα λες, στον αέρα είναι το άτιμο!:P Και καλά οι άσπρες τρίχες στα σκούρα ρούχα, τα περνάω ένα ένα με το αυτοκόλλητο πριν τα πλύνω και πριν τα σιδερώσω και κάτι γίνεται. Με τα άσπρα ούτε που ξέρω τι κυκλοφορεί πάνω τους και μάλλον δεν θέλω και να μάθω!:hmm:

Οι δικές μας τρίχες είναι πολύ λεπτές, αιωρούνται στον αέρα και καλύπτουν με ένα λεπτό γκρι φιλμ όλες τις επιφάνειες:lol: Τώρα τελευταία μαζεύω και τούφες. Τα ρούχα δε μπορώ να τα τινάξω, οι τρίχες δεν ξεκολλάνε με τίναγμα! Εκεί που τον βουρτσίζω, ρίχνω και δυο βουρτσιές στο χαλί, και μαζεύω τα χοντρά :lol:

Οι δικές μας τρίχες είναι πολύ λεπτές, αιωρούνται στον αέρα και καλύπτουν με ένα λεπτό γκρι φιλμ όλες τις επιφάνειες:lol: Τώρα τελευταία μαζεύω και τούφες. Τα ρούχα δε μπορώ να τα τινάξω, οι τρίχες δεν ξεκολλάνε με τίναγμα! Εκεί που τον βουρτσίζω, ρίχνω και δυο βουρτσιές στο χαλί, και μαζεύω τα χοντρά :lol:
οι μεταξωτες ειναι οι χειροτερες στο καθαρισμα:/:...αλλα οι καλυτερες στην ομορφια:inlove:

Τα ρούχα δε μπορώ να τα τινάξω, οι τρίχες δεν ξεκολλάνε με τίναγμα! Εκεί που τον βουρτσίζω, ρίχνω και δυο βουρτσιές στο χαλί, και μαζεύω τα χοντρά :lol:
Όντως, το τίναγμα δεν κάνει τίποτα. Και άντε να το εξηγήσω στην καθαρίστρια που δεν καταλαβαίνει ελληνικά, σκούπα της λέω, μην κοψομεσιάζεσαι να τινάζεις, ναι, ναι, λέει αυτή, πάλι όλα τα μικρά χαλάκια στο μπαλκόνι τα έβγαλε σήμερα και κόντεψε να γκρεμίσει τα κάγκελα!:lol::lol::lol:
Κι εγώ βουρτσίζω το χαλί στο δωμάτιο της Μπουμπούς!

οι μεταξωτες ειναι οι χειροτερες στο καθαρισμα:/:...αλλα οι καλυτερες στην ομορφια:inlove:

Οι μεταξωτές τρίχες θέλουν κι επιδέξιες βούρτσες!!:lol:

Οι μεταξωτές τρίχες θέλουν κι επιδέξιες βούρτσες!!:lol:
:lol::lol::up::up:

Τα μαλλινα χαλια του σαλονιου σκουπιζονται μια χαρα με τη σκουπα..του Χρηστου που ειναι συνθετικο, μου βγαζει το λαδι:/:

:lol::lol::up::up:

Τα μαλλινα χαλια του σαλονιου σκουπιζονται μια χαρα με τη σκουπα..του Χρηστου που ειναι συνθετικο, μου βγαζει το λαδι:/:
Τώρα που το λες, κι εμάς έτσι γίνεται, αλλά δεν είχα κάνει τον συσχετισμό! Πώς φαίνεται η ψαγμένη γυναίκα και η καλή νοικοκυρά!!! :up: Μπράβο ΓΙούλη!
Ευτυχώς το συνθετικό είναι της Μπουμπούς που μάλλον θα πάρει δρόμο φέτος (το χαλί εννοώ):lol::lol::lol:

Τώρα που το λες, κι εμάς έτσι γίνεται, αλλά δεν είχα κάνει τον συσχετισμό! Πώς φαίνεται η ψαγμένη γυναίκα και η καλή νοικοκυρά!!! :up: Μπράβο ΓΙούλη!
Ευτυχώς το συνθετικό είναι της Μπουμπούς που μάλλον θα πάρει δρόμο φέτος (το χαλί εννοώ):lol::lol::lol:
η κυρια που καθαριζει το σπιτι μου ανοιξε τα ματια:redface::redface::lol::lol:

η κυρια που καθαριζει το σπιτι μου ανοιξε τα ματια:redface::redface::lol::lol:
:cool: Εμένα πάλι δεν παίζει αυτό!:lol: Μόνο ότι είναι γρουσουζιά να φάει ο άντρας του σπιτιού από σπασμένο πιάτο μου έχει πει μέχρι τώρα... :blink::blink::blink:

:cool: Εμένα πάλι δεν παίζει αυτό!:lol: Μόνο ότι είναι γρουσουζιά να φάει ο άντρας του σπιτιού από σπασμένο πιάτο μου έχει πει μέχρι τώρα... :blink::blink::blink:
:lol::lol:καταλαβα...για τη γατα που εχεις στο σπιτι....κι εσενα;) ακομα να σου πει?:P:lol:

το σπιτι ειναι τιγκα στην τριχα και εχω ξεμεινει και απο ρολα. φανταζεστε λοιπον πως ειναι τα ρουχα μου ε ? πασχαλιατικα !! :lol:

να ρωτησω κατι? Καθε ποτε καθαριζετε το σπιτι απο τις τριχες?
Εγω καθε μερα βαζω σκουπα...αλλιως δεν μου αρεσει η θεα του...παντου τριχες...:/:

να ρωτησω κατι? Καθε ποτε καθαριζετε το σπιτι απο τις τριχες?
Εγω καθε μερα βαζω σκουπα...αλλιως δεν μου αρεσει η θεα του...παντου τριχες...:/:

εσυ εχεις και 3 αγαπη μου...εγω με μια γατα βαζω 2 φορες τη βδομαδα. :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back