chryssa
Διάσημο μέλος
Ίσως επειδή την κάνεις με το γάντι, φεύγουν οι σκόνες. Εγώ νομίζω ότι η συρμάτινη βούρτσα που έχω τραβάει όλο το εσωτερικό τρίχωμα, που είναι σαν βαμβάκι και αφήνει τις τριχάρες τις εξωτερικές και μετά γι'αυτό κολλάνε στα ρούχα. Και μάλλον την πονάει, πρέπει να βρω κάτι άλλο...ναι ε? περιεργο, εμενα παλι δεν το κανει λιπαρο, μαλλον ωραιο λαμπερο θα ελεγα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τριπλλασιο απο το δικο σας
) στα βορεια...τα ανατολικα μας εμειναν 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Και μάλλον την πονάει, πρέπει να βρω κάτι άλλο...![]()
γιατι δεν παιρνεις την ειδικη χτενα που ειχε η στελλα σπιτι της απο εξωτερικο ?

ria23
Διάσημο μέλος

παντου τριχες..2ον πως να συνδιασω τα ρουχα μου με τον χρωματισμο της γατας ..η Ηρω σε μια τριχα εχει 3 χρωματα γκρι ,ασπρο και μαυρο..οτι και να φορεσω κανει μπαμ η τριχα..

3ον σε καποια φαση σκεφτηκα να της παρω τροφη για περσικα μπας και μειωθει η τριχοπτωση..

4ον μπορει να μην καθεται να την βουρτισω αλλα οταν παω να καθαρισω τον καναπε με το ρολλερ παει και του τριβεται οποτε και γω την αφηνω το τι τριχα βγαινει δεν λεγεται..αυτα!

chryssa
Διάσημο μέλος
Αυτό θα κάνω, αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να βγάλω προπληρωμένη κάρτα. Στο κάτω κάτω, δεν είναι τόσο πολλά τα χρήματα, μπορεί να μου κάνει οικονομία στα αυτοκόλλητα!γιατι δεν παιρνεις την ειδικη χτενα που ειχε η στελλα σπιτι της απο εξωτερικο ?![]()

μια που μιλαμε για τριχες ας πω και γω τον πονο μου!!!!!!!1ον μαδαει η κορη(Ηρω), μαδαει και η μανα (Ρια)παντου τριχες..2ον πως να συνδιασω τα ρουχα μου με τον χρωματισμο της γατας ..η Ηρω σε μια τριχα εχει 3 χρωματα γκρι ,ασπρο και μαυρο..οτι και να φορεσω κανει μπαμ η τριχα..
3ον σε καποια φαση σκεφτηκα να της παρω τροφη για περσικα μπας και μειωθει η τριχοπτωση..
4ον μπορει να μην καθεται να την βουρτισω αλλα οταν παω να καθαρισω τον καναπε με το ρολλερ παει και του τριβεται οποτε και γω την αφηνω το τι τριχα βγαινει δεν λεγεται..αυτα!
![]()

Αυτό είναι όντως πρόβλημα! Τουλάχιστον εμείς μπορούμε να φοράμε άσπρα άφοβα, δε φαίνεται τίποτα! Ευτυχώς εγώ σταμάτησα να μαδάω, οι ορμόνες βλέπεις και δε βουλώνουν πια τα σιφόνια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Απ οτι φαινεται ολες και ολοι εχουμε κοινο προβλημα ,τις τριχες των γατιων μας.Οτι ρατσα και να ειναι η γατα μας ,οι τριχες τριχες.Απο τα πατωματα μαζευω τουφες,με το ρολλερ το ιδιο ,στη βουρτσα οταν τη χτενιζω ,περουκα φτιαχνω.Το εχω πλεον αποδεχτει .Οι τριχες ειναι κομματι αναποσπαστο της ζωης μας και του σπιτιου μας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Απ οτι φαινεται ολες και ολοι εχουμε κοινο προβλημα ,τις τριχες των γατιων μας.Οτι ρατσα και να ειναι η γατα μας ,οι τριχες τριχες.Απο τα πατωματα μαζευω τουφες,με το ρολλερ το ιδιο ,στη βουρτσα οταν τη χτενιζω ,περουκα φτιαχνω.Το εχω πλεον αποδεχτει .Οι τριχες ειναι κομματι αναποσπαστο της ζωης μας και του σπιτιου μας.
ετσι ειναι, και τελικα δεν ειναι εποχικο το μαδημα, ολο το χρονο μαδανε τα σκασμενα

αυτο με την περουκα μ'αρεσε

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Γι αυτό μου φαίνεται δεν θα πάρω άλλη γάτα, καλόμαθα με το "φαινόμενο" Μπασσέτ, από πάσης απόψεως

ιβανα
Επιφανές μέλος
Η Μπάχχχχχχχχυ εξακολουθεί να μαδάει ελάχιστα, και το σημαντικότερο, δεν κοιμάται όπου κι όπου, αλλά, μόνο στις φωλιές της και στις καρέκλες της τραπεζαρίας, οπότε εύκολα μαζεύω και τις λίγες που βγάζει. Πάντως, τώρα μαδάει λίγο περισσότερο από πριν, δηλαδή, άμα καθαρίζω τη φωλιά της, βγαίνει μια τουφίτσαΓι αυτό μου φαίνεται δεν θα πάρω άλλη γάτα, καλόμαθα με το "φαινόμενο" Μπασσέτ, από πάσης απόψεως
![]()
το περισσοτερο ειναι μια ολοκληρη τουφιτσα ???????????? μα πως αντεχεις βρε μπασσετομανα τοση τριχα ?

για ελα απο δω, αλλα και απο τη μπουμπουκα, που μαδαμε περουκες ολοκληρες

ΠΟΣΟ βολικοτερο μπορει να γινει το γατι σου πια ?

Melini
Διάσημο μέλος
Σε όλα τα πιο ανύποπτα σημεία υπήρχαν τρίχες, αυτό ήταν το κόλπο του λοιπόν
Τώρα δεν έχει χαλί ούτε για δείγμα στο σπίτι, άρα θα πρέπει να κάθεται για βούρτσισμα (πώς το θέλω;;
ιβανα
Επιφανές μέλος

στα δικα μου παντως σιγουρα θα πεσει γκρινια με τοση πασχαλοτριχα

ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγώ είχα παρατηρήσει ότι ο Gandalf δεν έβγαζε αρκετή τρίχα στη βούρτσα (εκτός από την ουρά). Το Σάββατο, ξεκίνησα να κάνω την εβδομαδιαία καθαριότητα, και επειδή κατάλαβα ότι με τόση ζέστη θα μπορούσα να σφουγγαρίσω τα πατώματα με τον ιδρώτα μου, και αυτό δε θα μπορούσε να συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι, αποφάσισα να μαζέψω τα χαλιά (πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια) και τότε διεπίστωσα ότι ο μικρός δε μαδάει γιατί πάει και σέρνεται πάνω στα χαλιά και αφήνει εκεί τις τρίχες του!!!Σε όλα τα πιο ανύποπτα σημεία υπήρχαν τρίχες, αυτό ήταν το κόλπο του λοιπόν
Τώρα δεν έχει χαλί ούτε για δείγμα στο σπίτι, άρα θα πρέπει να κάθεται για βούρτσισμα (πώς το θέλω;;
![]()
παντως μη νομιζεις οτι και να τον βουρτσιζεις δε θα μαδαει. μαδανε ασταματητα παιδι μου, τελος.

Melini
Διάσημο μέλος
αυτος που θα εδωσες να σου καθαρισει τα χαλια, πρεπει να ριχνει πολλαααα καντηλια με τοση τριχα πανω
στα δικα μου παντως σιγουρα θα πεσει γκρινια με τοση πασχαλοτριχα![]()
Τα έκανα όσο μπορούσα με την ηλεκτρική, ελπίζω να έχω αφαιρέσει τις περισσότερες... το πρόβλημα με το Γκάνταλφ είναι ότι οι τρίχες του είναι ψιλές ψιλές και δεν ξεκολλάνε από πουθενά!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Τα έκανα όσο μπορούσα με την ηλεκτρική, ελπίζω να έχω αφαιρέσει τις περισσότερες... το πρόβλημα με το Γκάνταλφ είναι ότι οι τρίχες του είναι ψιλές ψιλές και δεν ξεκολλάνε από πουθενά!!
ακριβως το ιδιο τριχωμα εχει και ο ναρουτο! Ουτε η χτενα δεν τις πιανει ευκολα οποτε οταν γλειφεται καταπινει πολυ περισσοτερες τριχεςσε σχεση με αλλη γατα που εχει πιο χοντρη τριχα και μαζευεται ευκολα στο χτενισμα. Εχω φρικαρει πλεον, χθες αφησε 2 τριχομπαλες στο χαλι, σημερα αλλες 2. Αυριο πεταω και θα εχω τον νου μου στον ναρουτο. Μολις φτασω ελλαδα θα επικοινωνησω με τον αδερφο μου να δω τι γινεται για να τον παει στον γιατρο. Μπορει να παιζει, να τρωει κανονικα κτλ, αλλα ανησυχω γιατι δεν μου φαινεται καθολου νορμαλ να βγαζει 2 τριχομπαλες μαζι
Αν δεν σταματησει να μαδαει ή τουλαχιστον να ελαττωθει το μαδημα, θα τον παει για κουρεμα για φοβαμαι μη παθει τιποτα απο καμμια τριχομπαλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
ακριβως το ιδιο τριχωμα εχει και ο ναρουτο! Ουτε η χτενα δεν τις πιανει ευκολα οποτε οταν γλειφεται καταπινει πολυ περισσοτερες τριχεςσε σχεση με αλλη γατα που εχει πιο χοντρη τριχα και μαζευεται ευκολα στο χτενισμα. Εχω φρικαρει πλεον, χθες αφησε 2 τριχομπαλες στο χαλι, σημερα αλλες 2. Αυριο πεταω και θα εχω τον νου μου στον ναρουτο. Μολις φτασω ελλαδα θα επικοινωνησω με τον αδερφο μου να δω τι γινεται για να τον παει στον γιατρο. Μπορει να παιζει, να τρωει κανονικα κτλ, αλλα ανησυχω γιατι δεν μου φαινεται καθολου νορμαλ να βγαζει 2 τριχομπαλες μαζιΑν δεν σταματησει να μαδαει ή τουλαχιστον να ελαττωθει το μαδημα, θα τον παει για κουρεμα για φοβαμαι μη παθει τιποτα απο καμμια τριχομπαλα.
Να σου πω κάτι Σακούρα... σε κάποιο θέμα είχα διαβάσει ότι οι γάτες μαδάνε περισσότερο μετά απ'το μπάνιο, κι εσύ κάνεις συχνά μπάνιο στο Ναρούτο, μήπως αν περιορίζατε τα μπάνια θα σταματούσε και η τριχόπτωση; Ετσι κι αλλιώς, καθαρός είναι, όλο μέσα στο σπίτι βρίσκεται...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Να σου πω κάτι Σακούρα... σε κάποιο θέμα είχα διαβάσει ότι οι γάτες μαδάνε περισσότερο μετά απ'το μπάνιο, κι εσύ κάνεις συχνά μπάνιο στο Ναρούτο, μήπως αν περιορίζατε τα μπάνια θα σταματούσε και η τριχόπτωση; Ετσι κι αλλιώς, καθαρός είναι, όλο μέσα στο σπίτι βρίσκεται...
εχω να τον κανω πολυ καιρο μπανιο ομως
Δεν τον κανω μπανιο επειδη ειναι βρωμικος, αλλα επειδη εχω αλλεργια και με αυτο τον τροπο μειωνω τα αλλεργιογονα. Τωρα παντως ειμαι καλυτερα, με πιανει που και που η αλλεργια, αλλα δεν τον κανω μπανιο τοσο συχνα οσο παλια. Συνηθως μια φορα στο διμηνο. Πιο παλια που τον εκανα μπανιο πιο συχνα δεν μαδουσε καθολου 
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από την μέρα που πήρα το Μαξούλη η καθαριότητα είναι ένα θέμα για μένα...
Του επιτρέπω να πηγαίνει παντού και εχω βάλει ριχτάρια σε καναπέδες και κρεβάτια αλλά παραμένει το πρόβλημα ότι αυτά τα νιώθω βρώμικα επειδή ξέρω πως είναι γεμάτα με τρίχες... και αυτό για μένα σημαίνει βρωμιά...
Τον βουρτσίζω σχεδόν καθημερινά αλλά έχει πολύ μεγάλη τρίχα... είναι φουντοτούλης....
Τα ριχτάρια ακόμη κι αν τα βάλω στο πλυντήριο οι τρίχες μένουν επάνω... ακόμη και όταν τα τινάξω... τα αυτοκόλητα ρολά δεν κάνουν και ιδιαίτερη δουλιά στα ριχτάρια... οπότε το πρόβλημα παραμένει... αυτά πώς τα καθαρίζουμε;;;
Με hoover πάλι νομίζω είναι δύσκολο να καθαριστούν γιατί τα ρουφάει...
Εσείς τι κάνετε;;; Καθαρίζεται κάθημερινά τα ριχτάρια και το σπίτι;;; Έχετε μήπως βρει κάποιο άλλο τρόπο για να νιώθετε το σπίτι καθαρό;;;
Ευχαριστώ πολύ!
ιβανα
Επιφανές μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Μα-πόσο-μαδάνε.224386/
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool