brigite
Διάσημο μέλος
Οτι κανεις κανω,μολις κυκλοφορησει η Μπριζιτ κυριως που εχει τριχωμα βαρβατο,θα γεμισουμε παλι τριζες.Απλα το εχω παρει αποφαση και το εχω συνηθισει πλεον ,οτι απο τις τριχες δεν γλυτωνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
) εκεινη την καφε που ειναι πολυ δυνατη, και τις ξεκολλουσε τελεια! καμια σχεση με το ρολο που δεν κανει την ιδια δουλεια σε ολα τα υφασματα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Υποθετο οτι οπως και να καθαρισεις παντα θα υπαρχουν τριχες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
. Τις δικες σου τριχες δεν τις σιχαινεσαι, σε τι υστερουν οι τριχες του γατουλη; Εγω ειμαι περηφανη για τις τριχες του και οταν κυκλοφορω με μαυρα ειναι γεματα τριχες (σε εποχη τριχοπτωσης)
. Το σπιτι το καθαριζουμε 1-2 φορες τον μηνα με ηλεκτρικη (νομιζω... πρεπει να ρωτησω τον αδερφο μου γιατι αυτος εχει αναλαβει την ηλεκτρικη σκουπα). Ριχταρια και αλλα τετοια παρομοια πραγματα δεν ριχνουμε. Η σκουπα παντως ρουφαει τις τριχες. Ετσι καθαριζουμε τον καναπε και το μαξιλαρι του. Εχουμε και ενα ειδικο σφουγγαρι για τις τριχες και καθαριζουμε με εκεινο τα ρουχα. Ρολο δεν χρησιμοποιουμε γιατι 1) ειναι αχρηστος και 2) δεν συμφερει. Στο πλυντηριο δεν ξερω αν φευγουν οι τριχες, αλλα επειδη βαζουμε στεγνωτηριο αμεσως μετα, ολες οι τριχες και τα χνουδια εξαφανιζονται οποτε τα ρουχα βγαινουν πεντακαθαρα χωρις ιχνος απο τριχες
Eλπιζω να μη μπλοκαρει το πλυντηριο καμια μερα 
Δοκιμασε στην σκουπα σου να βαλεις το εξαρτημα που εχει βουρτσα πανω. Ετσι φευγουν αμεσως οι τριχες. Το μονο προβλημα με την ηλεκτρικη σκουπα ειναι οτι γεμιζουν σε χρονο dt οι σακουλες
Σκεφτομαστε να παρουμε σκουπα χωρις σακουλα για να λυσουμε αυτο το προβλημα 
Οριστε και μια εικονα με το σφουγγαρι που χρησιμοποιω:
(ειναι πολυ βαρυ, γυρω στο μισο κιλο και απομακρυνει τις τριχες καλυτερα απο το ρολο. Λεγεται pet sponge νομιζω ή pet hair remover sponge)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τα ριχτάρια όντως δεν είναι και το ευκολότερο στο καθάρισμα. Οι καναπέδες καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα με το ειδικό εξάρτημα της ηλεκτρικής σκούπας, οπότε θα σου πρότεινα να τα καταργήσεις εντελώς. Διαφορετικά, αν επιμένεις να τα χρησιμοποιείς, δοκίμασε να τα τινάζεις πολύ καλά πριν τα βάλεις στο πλυντήριο και μετά το πλύσιμο αφαιρείς όσες τρίχες έχουν μείνει, είτε με το ρολό είτε με κολλητική ταινία.
moukelis
Επιφανές μέλος
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
την ιδια δουλεια δεν κανει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ακριβώς το ίδιο είναι. Απλώς η κόλλα της ταινίας είναι πιο δυνατή από αυτή του ρολού και έχει λίγο καλύτερο αποτέλεσμα σε δύσκολα υφάσματα που οι τρίχες μπλέκονται μέσα στην πλέξη τους.και τι διαφορα εχει απο το ρολο αυτο?την ιδια δουλεια δεν κανει?
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ακριβώς το ίδιο είναι. Απλώς η κόλλα της ταινίας είναι πιο δυνατή από αυτή του ρολού και έχει λίγο καλύτερο αποτέλεσμα σε δύσκολα υφάσματα που οι τρίχες μπλέκονται μέσα στην πλέξη τους.
καταλαβα...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι πώς;;;

Αλλαξε χρώμα! Και με ένα εξάρτημα που έχει, έκανα και καναπέδες και τα σχετικά. Σήμερα θέλω να κάνω και το -πρωήν- μαύρο παλτό μου, πάλι μάυρο από άσπρο.... προτοκαλί.... γκρί.... τιγρέ....

Καλό και το ρολλό για αποτρίχωση της στιγμής, αλλα με την σκουπα αλλάζει το υφασμα!!!!
aretha
Περιβόητο μέλος

Αλλά ριχτάρια και τέτοια δεν είναι τόσο εύκολο να τα κάνεις με τη σκούπα, τα ρουφάει...
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα την -κατα το ήμισυ- ομώνυμη ηλεκτρική σκούπα (μην κανω και διαφήμιση). Ειμαι ενθουσιασμενη! Το χαλί μου το έβαλα πριν από 2 εβδομάδες και έλεγα ότι δεν θα ειχε μαζεψει παρα πολλή τρίχα.
Ναι πώς;;;
Αλλαξε χρώμα! Και με ένα εξάρτημα που έχει, έκανα και καναπέδες και τα σχετικά. Σήμερα θέλω να κάνω και το -πρωήν- μαύρο παλτό μου, πάλι μάυρο από άσπρο.... προτοκαλί.... γκρί.... τιγρέ....
Καλό και το ρολλό για αποτρίχωση της στιγμής, αλλα με την σκουπα αλλάζει το υφασμα!!!!
Μπορείς να μου πεις έστω και σε private message ακριβώς το μοντέλο και για ποια σκούπα μιλας γιατί έχει αρκετές ατερίες που βγάζουν για pets&animals. Είμαι σε διαδικασία να αγοράσω μια και θα ήθελα να ξέρω...
ιβανα
Επιφανές μέλος
δεν μου λετε βρε κοριτσια..οταν λετε κολλητικη ταινια ,εννοειτε αυτην την καφε που δενουμε τα δεματα;![]()
δε νομιζω πουπι, ισως ειναι καποια ειδικη απο τα πετ σοπ

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι όντως πολύ καλή!
Αλλά ριχτάρια και τέτοια δεν είναι τόσο εύκολο να τα κάνεις με τη σκούπα, τα ρουφάει...
αν την βάλεις σε πιο χαμηλή ένταση δεν ειναι τόσο.... ρουφηχτρα

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΔΑΝΕ???
Αυτες τις τριχες τις βγαζω καθημερινα απο τη Σελινα.Με το απλο γαντι(που να ειχα και furminator)!Και οσο τη χτενιζω,τοσο βγαζει...δε σταματαει καθολου!Εχω φρικαρει!Ο Σηφης βγαζει το 1/3(αν παρατηρησετε ειναι οι ασπρες τριχες πανω απο το σιφωνι).Δεν ξερω αν εφταιξε η στειρωση ή η ηλικια αλλα αρχισε να μαδαει λιγο πριν τον οιστρο.Πριν δεν εβγαζε τιποτα!Τιποτα ομως!
Γενικα εχω παρατηρησει οτι ολα τα γατακια μολις πατησουν τους 8 μηνες αρχιζουν να μαδανε ενω νωριτερα τιποτα.
Ομως τοσο πολυ?Στην καρδια του χειμωνα??Ειναι φυσιολογικο?
Τι θα γινει το καλοκαιρι δηλαδη???
Στο σπιτι εχω περιπου 20 βαθμους θερμοκρασια.
Να και μαζεμενες.Φοβαμαι οτι στο τελος θα γινει Σφινξ.

(Ασχετο δεν εχω τελεια κουρτινα μπανιου?
)
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ έχω πάρει αυτό που είναι με το ατσάλιο χτένι σε σχήμα ξυραφιού, θέλει καλό χειρισμό αλλα το ξεκατινιάζει το τρίχωμα!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool