spring
Νεοφερμένο μέλος
Εξηγούμαι... Όταν είναι στο μπαλκόνι παίζει αλλά κοιμάται κι όλας...
όταν είναι μέσα, δεν σταματάει στιγμή το τρεχαλιτό... πέρα απ τα δαγκώματα που κάνει όταν βρει το χέρι μας ,(με γάντι τον πιάνουμε και ψάχνει το χέρι) δεν σταματάει με τίποτα...δεν κουράζεται? να κάτσει σ'ενα μαξιλαράκι, να κάτσει λίγο χαλαρό να κάνει νάνι...τίποτα βρε παιδί μου...έτσι κάνουν όλα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
απολαυσε το γιατι μετα θα σου λειψει...εμενα μου λειπει ωρες ωρες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
έτσι και χειρότερα, σκαρφαλώνουν, πηδάνε απο καναπέ σε πολυθρόνα.....και η λίστα συνεχίζειται!!!!!!!στο λέω εγώ που μεχρι πρίν λιγο καιρό είχα 4 γατούλια σε διαμέρισμα, σύν 3 οι μεγάλες....7 το σύνολο!!!!!!!!!

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος

spring
Νεοφερμένο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Θανάση είναι ακριβώς όπως με τα παιδιά,τρομερή ενέργεια και περιέργεια για όλα μεχρι να ανακαλύψουν και να μάθουν το χώρο τους και φυσικά να μάθουν και τα όρια που εσύ θέτεις.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα εγω δεν καθομαι να σκασω και ή αφηνω το κρεβατι αστρωτο ή την "στρωνω" μαζι με τα σκεπασματα!

Mika
Δραστήριο μέλος
Αυτο με το κρεβατι το εχει και η σαρδελα.
Αλλα εγω δεν καθομαι να σκασω και ή αφηνω το κρεβατι αστρωτο ή την "στρωνω" μαζι με τα σκεπασματα!![]()
Και εγω και τα δυο τα στρωνω με τα παπλωματα! Πολυ πλακα!
Πολύ καλά κάνεται

spring
Νεοφερμένο μέλος
...όταν μεγαλώσει λίγο και χαλαρώσει, θα μέινει πιο πολύ έως και συνέχεια
...όπως θέλει ή γάτα και η κάθε γάτα την ανεξαρτησία της και την ησυχία της, την θέλω και γω και περισσότερο κι όλας...
ίσως είναι εγωιστικό, αλλά δεν έχω υπομονή...παρ'όλα αυτά, τον λατρεύω τον μικρό και δεν μπορώ να τον αποχωριστώ...είναι το μωρό μου...

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
spring
Νεοφερμένο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτι ενδιάμεσο δεν ξέρεις;Πάντως δεν νομίζω να είναι δείγμα αγάπης αν το είχα στο προσκεφάλι μου και να τρώει και απ το πιάτο μου ίσως...
spring
Νεοφερμένο μέλος
2)Μίλησα όπως θα μιλούσα σε μια φίλη μου για το τί θα προτιμούσα από ένα γατάκι...
3) Το ότι δεν συγκεντρώνει κάποια απ αυτά που θέλω δεν σημαίνει ότι δεν το αγαπώ ή δεν θα το φροντίσω ή ότι μετάνοιωσα που το πήρα...
3)Όσο για το ''ενδιάμεσο'' που λες, αυτό κάνω ήδη.
4)ΚΑΙ τελευταίον, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 3-4 ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΕΝΕΙΑ.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά θαυμάζω την υπομονή σας...δεν θα μπορούσα με τίποτα όλα αυτά γιαυτό και δεν είναι συνέχεια μέσα στο σπίτι ο Μπιάνκο...όταν μεγαλώσει λίγο και χαλαρώσει, θα μέινει πιο πολύ έως και συνέχεια
...όπως θέλει ή γάτα και η κάθε γάτα την ανεξαρτησία της και την ησυχία της, την θέλω και γω και περισσότερο κι όλας...
ίσως είναι εγωιστικό, αλλά δεν έχω υπομονή...παρ'όλα αυτά, τον λατρεύω τον μικρό και δεν μπορώ να τον αποχωριστώ...είναι το μωρό μου...
![]()
Να σου πω κάτι Θανάση? Το κάθε τι στο σπίτι μου δεν μου το χάρισαν, το έχω πληρώσει...και επιπλέον δεν έχω την δυνατότητα να τρέχω πίσω απ το κάθε γατάκι τα οποία ΛΑΤΡΕΥΩ να σώζω και να προφταίνω... έχω ακούσει για γάτες όχι ηλεκτρικές, αλλά γάτες ''αρνιά''... που είναι της ξάπλας ήρεμες που δεν δαγκώνουν και γενικά καλόβολες...τέτοιο να μου πρότεινες και όχι ''ηλεκτρικό'' με ειρωνία...αν και προτιμούσα να μην απαντούσες καν απ το να με ειρωνευτείς... εγώ πάντως δεν θα το έκανα για κανέναν...Πάντως δεν νομίζω να είναι δείγμα αγάπης αν το είχα στο προσκεφάλι μου και να τρώει και απ το πιάτο μου ίσως...
Αυστηρά προσωπική άποψη και στάση ζωής και χωρίς καμμία διάθεση διαπληκτισμού, παρεξήγησης ή ειρωνίας:
Το γατί είναι όπως το παιδί. Όταν αποφασίσεις να αποκτήσεις ένα (με τον τρόπο του το καθένα) σκέφτεσαι όχι μόνο τις δικές ΣΟΥ ανάγκες αλλά και τις δικές ΤΟΥ. Θα ήθελα πάαααρα πολύ τα γατούνια μου να κοιμόντουσαν τις ώρες που κοιμάμαι και να έπαιζαν τις ώρες που είμαι στη δουλειά, ώστε τις ωρες που περνάμε μαζί να τις περνάγαμε με αγκαλιές και χαδάκια. Ήξερα όμως προτού πάρω γάτα ότι τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι και το σκέφτηκα πολύ σοβαρά πριν αποφασίσω. Όπως το παιδί μου δεν θα το έβγαζα στο μπαλκόνι επειδή θα έκανε ζημιές έτσι δεν βγάζω και τις γάτες μου. η μπαλκονόπορτα είναι πάντα ανοιχτή και επιλέγουν μόνα τους που και πότε θέλουν να είναι. Τα όποια πράγματα αξίας (υλικής ή συναισθηματικής) δεν ήθελα να καταστραφούν τα έκρυψα σε ασφαλές μέρος, αν και για να είμαι ειλικρινής μέρα με τη μέρα ανακαλύπτω ότι με 2 γατιά στο σπίτι κανένα μέρος δεν είναι ασφαλές
. Τα υπόλοιπα, ας γίνουν στάχτη. Ας είμαστε όλοι καλά και όλα ξαναγίνονται.Όλοι θέλουμε την ησυχία και την ανεξαρτησία μας και πάντα υπάρχουν τρόποι να την απολαύσουμε κι ας έχουμε γάτες. Σε τελική όποιος δεν μπορεί να συμβιώσει με γάτες, ας μην πάρει. Κι εγώ έχ ανάγκη την ηρεμία μου, κλείνομαι λοιπόν στο δωμάτιο μου κι ας αλωνίσουν στο υπόλοιπο σπίτι. Αν και συνήθως προτιμώ την παρέα τους παρά τη μοναξιά.
Κι επειδή είπα πολλά, θα σταματήσω λέγοντας το εξής: Προτού συγκατοικήσουμε με άνθρωπο, γάτα, σκύλο, παπαγάλο ή οτιδήποτε άλλο, καλό θα είναι να ζυγίζουμε όλες τις παραμέτρους και να λαμβάνουμε υπόψην μας τις ανάγκες ΟΛΩΝ. Έτσι η συμβίωση θα είναι αρμονική και ευχάριστη και όχι ένα "πακέτο" γεμάτο προβλήματα τα οποία προσπαθούμε να λύσουμε δημιουργώντας άλλα...
Φιλικά
Κατερίνα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool