Μα πότε;

Παιδιά μαθαίνω πολλά που δεν ήξερα, ή που νόμιζα ότι ήξερα...σίγουρα θα κάνω περισσότερη υπομονή με τόσα που γράφετε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω νέα... σήμερα πήγαμε τον Μπιάνκο για το εμβολιάκι του...Ενώ την πρώτη φορά φώναζε συνέχεια και ήθελε να βγει απ το καλάθι μεταφοράς,τις δυο τελευταίες φορές ο καυμένος δεν βγάζει ''λέξη''...
Όταν γυρίσαμε,ήταν λίγο μαζεμένος...δεν έπαιζε όπως πριν... το σπουδαιότερο όμως ήταν ότι πήγε στα πόδια του άντρα μου και ΚΑΘΗΣΕ και ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ για 1η φορά:happy: :happy: :happy: ... Μας συγκίνησε πάρα πολύ...
Προφανώς επειδή δεν ένοιωθε καλά, είχε την ανάγκη για αγκαλίτσα το γλυκό μου... ΑΧ αχ αχ, μακάρι να του άρεσε και να το επαναλάβει και στο μέλλον όταν δεν θα είναι αδιαθετούλης...:happy: :happy: :happy:

Υ.Γ. Μας άρεσε που καθόταν ήσυχος και κοιμόταν, αλλά δεν μας άρεσε που το έκανε γιατί δεν ένοιωθε καλά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back