Μα τελικά πόσο άνθρωποι είμαστε;

Μέχρι 2 ζωάκια βάση νόμου μπορείς να τα έχεις σπίτι σου. Είναι υπεράνω καταστατικού πολυκατοικίας. Όσο για τον κύριο ίσως η καλύτερη λύση είναι να τον κάνετε να φοβηθεί με κάποιο τρόπο. Τρομοκρατήστετον:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω με ουρανία!!!δεν πρέπει να το αφήσετε έτσι..κάπως θα τον στριμώξετε!:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: βρηκαμε αλλα 3 γατακια νεκρα τα 2 διπλα διπλα και το αλλο πιο μακρια και πριν απο λιγες μερες εψαχνα να το βρω και το βρικα νεκρο.......... πανεμορφα ηταν τα καιμενα τα βγαλαμε φωτογραφιες για να παμε στον αργο αν κα δεν πιστευω οτι θα γινει τπτ.....

Ρε παιδιά,καντε κάτι...Βάλτε φυλλάδια στη γειτονιά για τις φόλες και το νόμο που τις κρίνει παράνομες,κάντε του κανένα τηλέφωνο να του πέιτε δυο λογάκια,τρομάξτε τον κάπως!:mad:

με πρόλαβες!!!!!!!!!!!!!!! ...

Ρε κορίτσια απο Θεσνίκη???
δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα???? :mad:

δεν θελω να δημοσιευσω φωτογραφιες....

Παιδιά,μπορεί να ακούγεται χοντρό,αλλά είχαμε κι εμείς έναν τέτοιο "μάγκα" στη γειτονιά.Στην αρχή απλά τον αγριοκοιτούσαμε,όχι μόνο οι φιλόζωοι,αλλά και οι άλλοι γείτονες,που το έβρισκαν ανήθικο.Μια φορά παραλίγο να μας φολιάσει τον Ιβάν μας,κι από τότε τον έχουμε δεμένο στη μέσα βεράντα...Κρίμα γιατί τόσο μεγάλο σκυλί του άρεσε να τρέχει και να παίζει στην αυλή.Τέλος πάντων,μετά το τελευταίο περιστατικό,τον βρήκε ο μπαμπάς μου(πολύ θυμωμένος) και του ψιθύρισε ένα πρωί ότι αν ξαναδεί νεκρό ζώο στη γειτονιά,όποιος κι αν το έκανε,θα βρει το αμάξι του λαμπόγυαλο,για να δει πόσο "κοστίζει" να κάνουν ζημιά σε κάτι που αγαπάς.Ευτυχώς συμμορφώθηκε,μιας και συνεννοηθήκαμε με τους γείτονες και όποτε ήταν έξω,περνούσαμε με τα κλειδιά μας δίπλα από το καλογυαλισμένο του αμάξι και του κοβόταν η χολή μην του κάνουμε καμιά χαρακιά.
Μόνο τραμπουκισμό καταλαβαίνουν κάτι τέτοιοι.

δεν θελω να δημοσιευσω φωτογραφιες....

Μην το κάνεις

Α γιατί ΟΛΟΙ σχεδόν ξέρουμε πως είναι...
κ
Β θα αναγκαστούν οι monts να στις διαγραψουν.....:(:(:(

Πραγματικά ξέρουμε ΠΟΛΥ καλά!!!!!
Οι περισσότεροι εδω μέσα και εγώ επίσης βρέθηκα εδω απο μια αναζήτηση στου google για λύσεις εναντίον της φόλας.... :/::/::/:

δηλαδη η μονι λυση στην Ελλαδα ρε παιδια ειναι να βγεις στην τηλεοραση?????

ουτε δικαιωσυνη ουτε προστιμα ουτε κρατος ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?????

ουτε δικαιωσυνη ουτε προστιμα ουτε κρατος ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?????

να΄ξερες ΠΟΣΕΣ φορές τα έχουμε πει αυτά.....:(
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!! μονο ένας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ή η καμερα... φενεται ότι περνάει.... :down::down::down::down::down:

καντου δωρο μια τουρτα με μπολικο καθαρτικο να περασει καμια μερα ολοκληρηγ στην τουαλετα , βαλε γατακια να πατανε στο αυτοκινητο του και σημειωματα ξερω τι εκανες για πολεμο νευρων απειλησε τον οτι αμα ξαναδεις νεκρο ζωο θα βαλεις να τον σπασουν στο ξυλο , δυστυχως μονο ετσι καταλαβαινουν :down::mad:

καντου δωρο μια τουρτα με μπολικο καθαρτικο να περασει καμια μερα ολοκληρηγ στην τουαλετα , βαλε γατακια να πατανε στο αυτοκινητο του και σημειωματα ξερω τι εκανες για πολεμο νευρων απειλησε τον οτι αμα ξαναδεις νεκρο ζωο θα βαλεις να τον σπασουν στο ξυλο , δυστυχως μονο ετσι καταλαβαινουν :down::mad:
ωραίος γιατρέ!!!:lol::lol::lol::lol:

Όπως το είπες μόνο οι κάμερες και τα λεφτά, αυτό υπάρχει σ’ αυτή την χώρα.
Α! ν' αγιάσει το στόμα σου Ντοκτορ. Και αυτουνού που θα το κάνει ν' αγιάσει το χέρι του. Πάντως δεν ξέρω κάθε φορά που ακούω τέτοια κ δυστηχώς τα ακούμε πολύ συχνά σκέφτομαι ότι υπάρχουν σύλλογοι για τα διακαιώματα πολλών παράξενων και περίεργων γιατί να μην υπάρχει κ ένα για τα ζώα;;;;;:mad:

Να διορθώσω???Μόνο το κέρδος υπάρχει..μόνο τα λεφτά!!Οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι αγοράζονται με τα λεφτα!!!!Δεν ξέρω αν συμφωνείτε!

Να διορθώσω???Μόνο το κέρδος υπάρχει..μόνο τα λεφτά!!Οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι αγοράζονται με τα λεφτα!!!!Δεν ξέρω αν συμφωνείτε!
Απόλυτα αγοράζουν και αγοράζονται. Παράλληλα όμως υπάρχουν κ άνθρωποι που νοίαζονται κ που η ζωή τους δεν αρχίζει κ τελειώνει με το κυνήγι του κέρδους. Όλοι εμείς λοιπόν που νιώθουμε έτσι πρέπει να κάνουμε κάτι

Ναι γλυκιά μου Σλίθεριν και αυτό είναι ο λόγος που υπάρχει η ελπίδα..Οι άνθρωποι (εξαιρέσεις)..Και όπως βλέπω πολλαπλασιάζονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!Αυτό μου δίνει το θάρρος να ονειρεύομαι !!!!:)

Ναι γλυκιά μου Σλίθεριν και αυτό είναι ο λόγος που υπάρχει η ελπίδα..Οι άνθρωποι (εξαιρέσεις)..Και όπως βλέπω πολλαπλασιάζονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!Αυτό μου δίνει το θάρρος να ονειρεύομαι !!!!:)
Εγώ θα ήθελα να σταματήσω τα όνειρα κ να περάσω στην πράξη. Αισθάνομαι το ίδιο ένοχη μ' αυτά τα κτήνη όταν πεθαίνουν αβοήθητα πλάσματα κ εγώ είμαι ανίσχυρη να κάνω κάτι:mad::mad::mad:

Λοιπόν...τα όνειρα σε βοηθούν να ελπίζεις και να επιθυμείς κάτι έστω απραγματοποίητο..Στην πράξη μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι αλλά βρίσκουμε δικαιολογίες όλων των ειδών...Διότι σαν ομάδα μπορούμε να καταφέρουμε κάτι..Εξ ου και με το σαιτ αυτό που θέλουμε το καλύτερο για τα γατάκια-ζωάκια.Υπάρχουν πολλοί τομείς που θέλουν την ανθρώπινη επέμβαση, πέρα από τα ζώα αλλά αν δεν είσαι με μια ομάδα δεν μπορείς να κάνεις κάτι!!Λογικό!!!Και φυσικά συμφωνώ απόλυτα..Κι εγώ θέλω να κάνω στην πράξη..αυτά που ονειρεύομαι!!!

Λοιπόν...τα όνειρα σε βοηθούν να ελπίζεις και να επιθυμείς κάτι έστω απραγματοποίητο..Στην πράξη μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι αλλά βρίσκουμε δικαιολογίες όλων των ειδών...Διότι σαν ομάδα μπορούμε να καταφέρουμε κάτι..Εξ ου και με το σαιτ αυτό που θέλουμε το καλύτερο για τα γατάκια-ζωάκια.Υπάρχουν πολλοί τομείς που θέλουν την ανθρώπινη επέμβαση, πέρα από τα ζώα αλλά αν δεν είσαι με μια ομάδα δεν μπορείς να κάνεις κάτι!!Λογικό!!!Και φυσικά συμφωνώ απόλυτα..Κι εγώ θέλω να κάνω στην πράξη..αυτά που ονειρεύομαι!!!
:up::up::up::up:

Χαχαχαχα μόλις είδα τι έγραψα....!!!!επέμβαση????Ναι όχι χειρουργίο:lol::lol:

Παρέμβαση είναι η λέξη που ψάχνουμε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back