ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ρε κορίτσια απο Θεσνίκη???
δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα????

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μόνο τραμπουκισμό καταλαβαίνουν κάτι τέτοιοι.
julia
Διακεκριμένο μέλος
δεν θελω να δημοσιευσω φωτογραφιες....
Μην το κάνεις
Α γιατί ΟΛΟΙ σχεδόν ξέρουμε πως είναι...
κ
Β θα αναγκαστούν οι monts να στις διαγραψουν.....

Πραγματικά ξέρουμε ΠΟΛΥ καλά!!!!!
Οι περισσότεροι εδω μέσα και εγώ επίσης βρέθηκα εδω απο μια αναζήτηση στου google για λύσεις εναντίον της φόλας....

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
ουτε δικαιωσυνη ουτε προστιμα ουτε κρατος ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?????
julia
Διακεκριμένο μέλος
δηλαδη η μονι λυση στην Ελλαδα ρε παιδια ειναι να βγεις στην τηλεοραση?????
ουτε δικαιωσυνη ουτε προστιμα ουτε κρατος ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?????
να΄ξερες ΠΟΣΕΣ φορές τα έχουμε πει αυτά.....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!! μονο ένας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ή η καμερα... φενεται ότι περνάει....
JohnDVM
Διάσημο μέλος

savillerow7
Νεοφερμένο μέλος
ωραίος γιατρέ!!!καντου δωρο μια τουρτα με μπολικο καθαρτικο να περασει καμια μερα ολοκληρηγ στην τουαλετα , βαλε γατακια να πατανε στο αυτοκινητο του και σημειωματα ξερω τι εκανες για πολεμο νευρων απειλησε τον οτι αμα ξαναδεις νεκρο ζωο θα βαλεις να τον σπασουν στο ξυλο , δυστυχως μονο ετσι καταλαβαινουν![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Όπως το είπες μόνο οι κάμερες και τα λεφτά, αυτό υπάρχει σ’ αυτή την χώρα.δηλαδη η μονι λυση στην Ελλαδα ρε παιδια ειναι να βγεις στην τηλεοραση?????
Α! ν' αγιάσει το στόμα σου Ντοκτορ. Και αυτουνού που θα το κάνει ν' αγιάσει το χέρι του. Πάντως δεν ξέρω κάθε φορά που ακούω τέτοια κ δυστηχώς τα ακούμε πολύ συχνά σκέφτομαι ότι υπάρχουν σύλλογοι για τα διακαιώματα πολλών παράξενων και περίεργων γιατί να μην υπάρχει κ ένα για τα ζώα;;;;;καντου δωρο μια τουρτα με μπολικο καθαρτικο να περασει καμια μερα ολοκληρηγ στην τουαλετα , βαλε γατακια να πατανε στο αυτοκινητο του και σημειωματα ξερω τι εκανες για πολεμο νευρων απειλησε τον οτι αμα ξαναδεις νεκρο ζωο θα βαλεις να τον σπασουν στο ξυλο , δυστυχως μονο ετσι καταλαβαινουν![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Απόλυτα αγοράζουν και αγοράζονται. Παράλληλα όμως υπάρχουν κ άνθρωποι που νοίαζονται κ που η ζωή τους δεν αρχίζει κ τελειώνει με το κυνήγι του κέρδους. Όλοι εμείς λοιπόν που νιώθουμε έτσι πρέπει να κάνουμε κάτιΝα διορθώσω???Μόνο το κέρδος υπάρχει..μόνο τα λεφτά!!Οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι αγοράζονται με τα λεφτα!!!!Δεν ξέρω αν συμφωνείτε!
katerina10
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ θα ήθελα να σταματήσω τα όνειρα κ να περάσω στην πράξη. Αισθάνομαι το ίδιο ένοχη μ' αυτά τα κτήνη όταν πεθαίνουν αβοήθητα πλάσματα κ εγώ είμαι ανίσχυρη να κάνω κάτιΝαι γλυκιά μου Σλίθεριν και αυτό είναι ο λόγος που υπάρχει η ελπίδα..Οι άνθρωποι (εξαιρέσεις)..Και όπως βλέπω πολλαπλασιάζονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!Αυτό μου δίνει το θάρρος να ονειρεύομαι !!!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Λοιπόν...τα όνειρα σε βοηθούν να ελπίζεις και να επιθυμείς κάτι έστω απραγματοποίητο..Στην πράξη μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι αλλά βρίσκουμε δικαιολογίες όλων των ειδών...Διότι σαν ομάδα μπορούμε να καταφέρουμε κάτι..Εξ ου και με το σαιτ αυτό που θέλουμε το καλύτερο για τα γατάκια-ζωάκια.Υπάρχουν πολλοί τομείς που θέλουν την ανθρώπινη επέμβαση, πέρα από τα ζώα αλλά αν δεν είσαι με μια ομάδα δεν μπορείς να κάνεις κάτι!!Λογικό!!!Και φυσικά συμφωνώ απόλυτα..Κι εγώ θέλω να κάνω στην πράξη..αυτά που ονειρεύομαι!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος

Παρέμβαση είναι η λέξη που ψάχνουμε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool