Μα τελικά πόσο άνθρωποι είμαστε;

fantom-girl

Δραστήριο μέλος

Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα.
Μενω σε ενα στενο στην περιοχη τησ Καυτατζογλου στην θεσσαλονικη τον περασμενο Σεπτεμβριο βρηκα 2 δυδιμα γατακια (ετσι τα ονομασαμε επειδη ηταν ολοιδια και 2 η γατα εκανε μονοπ 2 γατακια τουλαχιστον ετσι πιστευαμε...)ηταν 2 ολοιδια γατια με 2 εντελος αντιθετους χαρακτηρες ο ενας ηταν πολυ φιλικος και ο αλλος παρα πολυ επιφιλακτικος τους ειχα ονομασει τον 1 εξυπνο και τον αλλο ντροπαλο επειδη ειχα προβλημα με τους υπολοιπουσ ιδιοκτιτες (ειχα εκεινη την εποχη ηδη 2 γατες στο σπιτι) εβαλα τα γατακια μεσα στο κλειστο παρκινγκ και τα ταιζα και τους εκανα ολα τους τα εμβολια.
Σε μια συνελευση στην πολυκατοικια αποφασισαμε ολοι οι ιδιοκτητες οτι το παρκιν ειχε πολλα ποντικια και οτι οι γατες θα εμεναν στο παρκιν και θα εκαναν δουλεια αφου κανενας δεν ενδιαφερθικε να τα υιοθετισει.Ετσι λοιπον τα 2 γατια δεν ειχαν κανενα προβλημα καθως τα ειχαμε στειρωσει και ετσι δεν εφευγαν απο τον προαυλιο χωρο. Μισ μερα πριν 3 μηνες χτυπαει το Θυροτηλεφωνο και ακουω την κυρια του 4 οροφου να κλεει μας ειχαν ριξει φολα και ο εξυπνος παιθανε και οτι τον ντροπαλο τον προλαβαινουμε δεν τον προλαβαινουμε τρεξαμε στην κτηνιατρικη σχολη οπου το γατι περασε εκει 1 εβδομαδα με πλησεις και αλλες επεμβασεις .Τελικα ο ντροπαλος σωθηκετον πηρα στο σπιτι και εμενε μεσα στο δωματιο απομονομενος απο αλλες γατες εντελως ετρογε ειδικη τροφη και επερνε φαρμακευτικη αγωγη για αρκετο καιρο . Αλλα του ελειπε ο αδελφος του επαθε καταθληψη μετα απο λιγο καιρο τον κατεβασα παλι στο παρκιν καθως δεν μπορουσα να περιοριζω μια αγρια γατα τοσο πολι (δωματιο καου στα 15 τετραγωνικα) . Ο "κυριος" του 1 οροφου ο θεος να τον κανει κυριο ελεγε διαρκως οτι η γατα ανεβαινει πανω στο καπο του αμαξιου του χτες λοιπον βρικαμε τον καιμενο τον ντροπαλο με χτυπιμενη την μεση του ο γιατρος μας ειπε καθαρα οτι ειναι ανθρωπινο χερι ο μοναδικος που θα μπορουσε να το κανει αυτο ηταν ο εν λογω κυριος το γατακι επαθε εσωτερικη αιμοραγια καθως το χτυπιμα του εσπασε σχεδον το συκωτι.... το γατι οδηγιθικε σε μονο μια λυση ............:( :cry: :cry:

Γιατι να μην υπαρχει δικαιωσυνη¨?????????????? για τον εν λογω κυριο??????? (αυτος το εκανε ξερετε στις γειτονιεσ δεν υπαρχει τπτ κρυφο εχω μαρτυρα μια κοπελα απο την απεναντι πολυκατικοια) :down:

που ειναι η δικαιοσινη πειτε μου γιατι ο νομος να επιτρεπει μεχρι 2 κατοικιδια?????????????????? γιατι ο εν λογω κυριως να μενει ατιμωριτος?????????? :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμα εχεις μαρτυρα ο οποιος δεν εχει συγγενεια μαζι σου μπορεις τον πας αυτοφωρο τον εγκληματια...Και μαλιστα εφ'οσον ειχατε κανει συνελευση πολυκατοικιας κ δεν υπηρχε προβλημα...
Τραβα το στα δικαστηρια κ στα Τμηματα το καθικι! (συγνωμη για τα μπινελικια, τα παιρνω οταν ακουω τετοια :mad:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως ή ευτυχως ολα εξαρτωνται απο την κοπελα...... αν θα μπορουσε να τα παραδεχτει αυτα εν ορκω σαν μαρτυρας αλλα αυτη την στιγμη δεν ειμαι σε φαση να το κανω αυτο απλα καθομαστε με την αλλη κυρια και κλαιμε για τα καιμενα τα αδελφακια τα διδιμα αλλα αυριο αρχιζει ενας αλλος αγωνας για να πεισουμε την κοπελα για μαρτυρα επειδη και εμεις το σκεφτικαμε ετσι!!!!

αλλα δεν νομιζω να γινει τπτ:/: αλλα η ελπιδα παιθενει τελευταια

Πάντως γενικά έχε υπόψη οτι ο νόμος αυτος για τα μέχρι 2 κατοικίδια παίζει ρόλο οταν οι άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν θέλουν να έχεις ζώα στο σπίτι και σου κάνουν φασαρίες.
Αν οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα μπορεις να έχεις και 4 ή 5.
Βέβαια σε αυτά τα πράγματα καλό ειναι να διατηρεί κανείς χαμηλό προφιλ, στην τελική δεν θα έρχεται ο άλλος στο σπίτι να μετράει τις γάτες σου, ειδικά αν αυτές δεν ενοχλούν κανένα.

Κοίτα, και μονο να απειλήσετε τον υπεύθυνο οτι θα κινηθείτε δικαστικά, ίσως βοηθησει να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Κουραγιο πάντως, μερικές φορές η ανθρώπινη σκληρότητα δεν έχει όριο.:(

Πάντως καλό θα ήταν οι υπόλοιποι κάτοικοι της πολυκατοικίας να του φερθούν λίγο απαξιωτικά, για να νιώσει ότι δεν χαίρει έγκρισης & αποδοχής... Το έχουμε κάνει και εμείς, με επιτυχία (τελικά ο γατο-εχθρός το βούλωσε)
Καλό ταξίδι στο γατάκι σου

Προχωρα σε δικαστηρια, να παει αυτοφωρο να δει την γλυκα ο αντε μην πω @@@@@@@ Τα νευρα μουυυυυ. :mad::mad::mad:
Δεν του κολλαμε κανα σημειωματακι του τυπου "ξερουμε τι εκανες και θα κινηθουμε δικαστικα κλπ " ??? εχει κανει κανεις κατι τετοιο να μας πει αν δουλεψε?

Συμφωνώ κι εγώ για το σημείωμα. Μακάρι η κοπέλα να δεχτεί να καταθέσει μπας και τιμωρηθεί το καθίκι.

Κανε μυνηση και καταγγελια, μπορεις να απευθυνθεις στη νομικη συμβοπυλο του Αργους τη δικηγορο Δεσποινα Δουλγερη.. οσο αντιδρουμε θα σταματανε αν δεν αντιδρασεις θα κανει τα ιδια και σε αλλα

;όπως είπε και η yasmin1gr αν δεν σε κάποιες περιπτωσεις δεν κινηθούμε νομικά τότε και ολοι οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να το κάνουν .... και επιτέλους πρεπει να παψει αυτό ..... όπως κάποια στιγμή που ενας τύπος που στο διαμέρισμα του είχε μία σαύρα κλώτσησε μία γάτα που ανέβηκε στο κάπώ του αυτοκινήτου όταν τον είδα να το κάνει τον ρώτησα γιατί ...... μου λεει ότι του χαλαει τα αυτοκίνητο ...... και του λέω αν καποια στιγμή έρθω στο σπίτι σου και στρίψω τον λαιμό από την Σαύρα σου γιατί με ανατριχιάσουν τα ψυχρόαιμα (λεμε τώρα δεν έχω προβλημα με κανένα ζώο) τι θα έκανες ....
Μου λέει θα στενοχωριόμουν .....

του λέω τότε πως αφερείς μία ζωή η οπόια δεν σου ανήκει ?? μπορείς αυτην την γάτα που σκότωσες να την φέρεις πίσω???

Οχι μου λεει τότε του λέω αστην κάτω και μην την ξανακουμπίσεις....

Αυτό με το καπώ του αυτοκινήτου μου το έθεσαν και εμένα ως θέμα για να μου πετάνε τα μπωλάκια με τροφή που έβαζα στα αδεσποτάκια. Αφήνουν λέει γρατσουνιές λέει στα αυτοκίνητά τους:mad: Τα ψώνια αν έχετε δει εσεις γρατσουνιές από γάτες. Περισσότερες γρατσουνιές κάνουν κάποιοι τύποι με κλειδιά όπως καλή ώρα στο δικό μου. Τι να πω κρίμα τα γατάκια. Έχω πολλές φορές ευχηθεί να τύχει να φάνε τις φόλες που βάζουν:(

Μακαρι να δεχτει να καταθεσει η κοπελα.Τετοιοι τυποι ειναι συνηθως θρασυδειλοι,ενεργουν με την σιγουρια της ατιμωρισιας.Τον νομο τον φοβουμται,αν τους τριξεις λιγο τα δοντια μαζευονται.Μακαρι να τιμωρηθει το τερας:mad:

Παντως εγω σημερα ακουσα οτι μιας κυριας της εκαψαν τις γατες και εχει φωτογραφίες στην περιοχή... τετοια ακοθω και κααλαβαινω γιατι το να υπαρχουν ενεργα σωματεια που λειτουργουν σωστα ειναι βασικο για να στηριζουν και να προωθουν τη φιλοζωια

ακόμη μία ιστορία βαναυσότητας σε βάρος ανυπεράσπιστων πλασμάτων:down::mad::mad: που στη συγκεκριμένη περίπτωση έμεναν με την έγκριση των κατοίκων της πολυκατοικίας στο γκαράζ..(συμβούλιο)..μη το αφήσετε έτσι!!"κυνηγήστε" το ...και κυνηγίστε τον:mad::mad:αν δε δεχτεί η κοπέλα κολλήστε του στην πόρτα χαρτί με τον νόμο περί κακομεταχείρισης των ζώων και αν το βγάλει ξανακολλήστε το..δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου!κάντε ότι μπορείτε..αντίο διδυμάκια...:cry::bye::cry::bye:

Τώρα το διαβασα και έχω φρίξει...η κακια τελικα ειναι ανθρωπινο χαρακτηριστικό..

:cry: :cry: :cry: :cry: εξαιτιας των συμβουλειων αυτων (καθως εγω και ο^&%*%&% ειμαστε μονο ιδιοκτητες οι αλλοι ειναι ενοικιαστες) αναγκαστηκα να στειλω τον peter στην Αμερικη πισω στην Μανα μου κ το εκαναν 1 εβδομαδα θεραπεια για να σταματισει να φοβαται απο το αεροπλανο κ ηταν και ρατσας πληρως εμβολιασμενος. Θα με αφηναν να κρατισω τα αδελφακια?????? γ!@#Ρ$#$ το καταστατικο μου μεσα..... γιατι τα γατακια ρατσας να εχουν διαφορετικη τυχη?????? ρωτισαμε δικηγορο σημερα και μας ειπε οτι ο μαρτυρας διχως αποδεικτικα στοιχεια θα ειναι αδικος κοπος να καταθεσει γιατι δεν ειμαστε λεει California να μπορεις να τον ριξεις στην φυλακη και 2ον θα παει για πλημελημα ουτε καν για αδικημα διχως φωτογραφιες........... Πηγα και σε εναν πατερα ενος φιλου μου που ειναι εισαγγελεας στον αρειο παγο και μου ειπε και αυτος μια απο τα ιδια....... διχως αδειασιστα στοιχεια διλαδη πανω απο 2 μαρτυρες ή φοτογραφειες δεν προκειται να γινει τπτ....... και θα μπορεσει κιολας να μας κανει μυνηση για συκοφαντικη δυσφημηση........... και εκει που θα παμε για μαλλι θα βγουμε κουρεμενοι..................

:cry: :cry: :cry: :cry: εξαιτιας των συμβουλειων αυτων (καθως εγω και ο^&%*%&% ειμαστε μονο ιδιοκτητες οι αλλοι ειναι ενοικιαστες) αναγκαστηκα να στειλω τον peter στην Αμερικη πισω στην Μανα μου κ το εκαναν 1 εβδομαδα θεραπεια για να σταματισει να φοβαται απο το αεροπλανο κ ηταν και ρατσας πληρως εμβολιασμενος. Θα με αφηναν να κρατισω τα αδελφακια?????? γ!@#Ρ$#$ το καταστατικο μου μεσα..... γιατι τα γατακια ρατσας να εχουν διαφορετικη τυχη?????? ρωτισαμε δικηγορο σημερα και μας ειπε οτι ο μαρτυρας διχως αποδεικτικα στοιχεια θα ειναι αδικος κοπος να καταθεσει γιατι δεν ειμαστε λεει California να μπορεις να τον ριξεις στην φυλακη και 2ον θα παει για πλημελημα ουτε καν για αδικημα διχως φωτογραφιες........... Πηγα και σε εναν πατερα ενος φιλου μου που ειναι εισαγγελεας στον αρειο παγο και μου ειπε και αυτος μια απο τα ιδια....... διχως αδειασιστα στοιχεια διλαδη πανω απο 2 μαρτυρες ή φοτογραφειες δεν προκειται να γινει τπτ....... και θα μπορεσει κιολας να μας κανει μυνηση για συκοφαντικη δυσφημηση........... και εκει που θα παμε για μαλλι θα βγουμε κουρεμενοι..................

Ελλας το μεγαλειο σου!!!
Ναι ρε αν χρειαζεται να γινουμε California.... αν ετσι θα υπάρξει δικαιοσύνη... Οποτε το μονο που μενει ειναι να τον κανετε ρεζιλι, αναρτωντας σημειωματα σε κολωνες ... τι αλλο.....

Και επιμένω. Ο τύπος δεν πρέπει σε καμία περί[τωση να αισθανθεί ότι οι πράξεις του εγκρίνονται. Επιβάλλεται να νιώσει "απόβλητος"

αν εχεις μαρτυρες εχεις πολλες πιθανοτητες να πετυχεις καταδικαστικη αποφαση....εδω στην πατρα εχουν αρχισει να επιβαλουν σοβαρες ποινες για κακομεταχειριση ζωων , μεχρι κ φυλακιση 2 μηνων προσφατα.....

Αυτο που λες για τα καταστατικα ειναι πολυ σοβαρο...Αν διαβασεις τη νομοθεσια λεει οτι μπορει καποιος να εχει μεχρι 2 κατοικιδια ακομα κ αν δεν το επιτρεπει το καταστατικο. Ο νομος ειναι υπερανω του καταστατικου.

Για τη νομοθεσια σχετικα με τα καταστατικα των πολυκατοικιων μπορεις να δεις εδω : www.hva.gr , στην ενοτητα νομοι-καταστατικο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back