YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και του είδους Αλεργκίσιους Κνιδώσιους

.......οπως τα λες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Δεν είχαμε κάποιο νέο , οπότε no news good news ελπίζω.... Με τον άγριο τρόπο δεν είχα δει κάποιο αποτέλεσμα στο παρελθόν, μάλιστα οι από κάτω είχαν παραπονεθεί ότι "βγάζω γλώσσα" όταν είχαμε μαλώσει στο παρελθόν.Τώρα δεν ξέρω, έχω δοκιμάσει τα πάντα, οπότε μάλλον θα τους γράφω, δεν θα τους ανοίγω την πόρτα καν.
Κοίτα είμαι καθηγήτρια και με τη πείρα έχω μάθει κάποιες φορές να κάνω εκείνον που έχω απέναντί μου να του κόβονται τα πόδια χωρίς να φωνάξω.. αυτό το τρόπο εννοώ αλλά άντε να σου τον μεταδώσω τώρα..

Αυστηρά - κοφτά. Δεν συζητάς!!! Είναι δυνατόν να μπουν μέσα στο μπάνιο σου και να σου πουν πιο σαπούνι να χρησιμοποιήσεις και ποιο όχι;; Κάπως έτσι κάνουν!! Κι εσύ αντί να τους πεις: ''Περάστε έξω από το σπίτι Μ Ο Υ'' χωρίς να σηκώσεις το τόνο της φωνής σου αλλά δείχνοντας πολύ άγρια και έτοιμη για όλα κάθεσαι και διαπραγματευεσαι με τη κάθε μοχθηρή!
Να θυμάσαι πάντα ότι στη ζωή μας αν επιτρέπουμε στους άλλους να επιλέγουν για μας τι "πρέπει" και τι "δεν πρέπει" δεν θα ζήσουμε ποτέ τη δικιά μας ζωή αλλά μια απλή ύπαρξη που θα βολεύει τους τρίτους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω αυτό με τον τόνο της φωνής μου!!!Κοίτα είμαι καθηγήτρια και με τη πείρα έχω μάθει κάποιες φορές να κάνω εκείνον που έχω απέναντί μου να του κόβονται τα πόδια χωρίς να φωνάξω.. αυτό το τρόπο εννοώ αλλά άντε να σου τον μεταδώσω τώρα..
Αυστηρά - κοφτά. Δεν συζητάς!!! Είναι δυνατόν να μπουν μέσα στο μπάνιο σου και να σου πουν πιο σαπούνι να χρησιμοποιήσεις και ποιο όχι;; Κάπως έτσι κάνουν!! Κι εσύ αντί να τους πεις: ''Περάστε έξω από το σπίτι Μ Ο Υ'' χωρίς να σηκώσεις το τόνο της φωνής σου αλλά δείχνοντας πολύ άγρια και έτοιμη για όλα κάθεσαι και διαπραγματευεσαι με τη κάθε μοχθηρή!
Να θυμάσαι πάντα ότι στη ζωή μας αν επιτρέπουμε στους άλλους να επιλέγουν για μας τι "πρέπει" και τι "δεν πρέπει" δεν θα ζήσουμε ποτέ τη δικιά μας ζωή αλλά μια απλή ύπαρξη που θα βολεύει τους τρίτους.

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα παιδια
Εγω εχω ενα διαμερισμα σε μια πολυκατοικια με 5 διαμερισματα και τα δυο απο αυτα ανοικουν στις αδερφες της μαμας μου.
Η εξυπνη η θεια μου για να μας παει κοντρα οταν εγινε το καταστατικο της πολυκατοικιας εβαλε σαν ορο ενα κατοικιδιο ανα διαμερισμα. Εγω δεν μιλησα γιατι πολυ απλα θα το νοικιαζα το διαμερισμα. Καποια στιγμη εμεινα εγω στο σπιτι αυτο για δυο μηνες και επειδη ηθελα να της σπασω τα νευρα φιλοξενησα δυο μολοσσους ενος φιλου μου που θα ελειπε στο εξωτερικο για ενα εικοσαημερο. (Ξεχασα να σας πω οτι αυτη μενει στο διαμερισμα κατω απο το δικο μου). Καποια στιγμη χτυπαει η πορτα μου και ανοιγωντας ηταν δυο αστυνομικοι με αυτη μαζι κρατωντας το καταστατικο στα χερια και απειλωντας οτι θα φολιασει τα σκυλια και οτι θα μου κανει μηνυση γιατι δεν τηρω το καταστατικο. Της ειπα οτι δεν ισχυει αυτο βεβαια και ο νομος επιτρεπει δυο κατοικιδια ανα διαμερισμα και δεν μπορει να μου κανει τιποτα και βεβαια συμφωνησαν οι αστυνομικοι αφου με ενημερωσαν οτι μπορω να κινηθω νομικα εναντιον της και οπως φυσικα εκανα. Το αποτελεσμα με αποζημειωσε και το φυσαει και δεν κρυωνει...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο νόμος προστατεύει κάπως περισσότερο τον μισθωτή από τον εκμισθωτή.
Και μάλιστα υπό συνθήκες οικονομικής δυσχέρειας (η οποία φυσικά έχει τεράστιες επιπτώσεις
και στα ακίνητα), η Mulan έχει ασυζητητί το πάνω χέρι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορουμε να την απειλησουμε κιολας αφου πρωτα την ενημερωσουμε πως εσυ εισαι νομικα καταχωρημενη με το κατοικιδιο στο διαμερισμα σου.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ο νόμος είναι με το μέρος μου κυρία τάδε. Τώρα αν μου ζητάτε να διώξω τη γάτα γιατή η κόρη σας έχει αλλεργίες λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Έχει ειδικά σπρέϋ στην αγορά.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως να ηρέμησε επειδή θα έμαθε κι από άλλες πηγές πως ο νόμος σε προστατεύει και αν πληρώνοντας τα κοινόχρηστα σου φέρει την συζήτηση για την γάτα δεν χρειάζεται να σου επαναλάβω τι θα απαντήσεις. Ήδη πολλοί σου είπαν τι να πράξεις.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mulan: Δεν είναι ανάγκη να κάνεις κολπάκια για να την εξαπατήσεις και να νομίζει ότι έδιωξες το γατουλίνι σου. Δεν είναι εύκολο να την κρύψεις. Κάποια στιγμή θα το πάρει χαμπάρι ότι δεν έφυγε και θα την εξαγριώσεις περισσότερο. Άσε την γάτα σου να ζει φυσιολογικά στο σπίτι σου και στο μπαλκόνι. Δεν είσαι υποχρεωμένη να δίνεις αναφορά το τι γίνεται στο σπίτι σας.
Ίσως να ηρέμησε επειδή θα έμαθε κι από άλλες πηγές πως ο νόμος σε προστατεύει και αν πληρώνοντας τα κοινόχρηστα σου φέρει την συζήτηση για την γάτα δεν χρειάζεται να σου επαναλάβω τι θα απαντήσεις. Ήδη πολλοί σου είπαν τι να πράξεις.
Δεν είναι κολπάκι! Απλώς δεν έχω που αλλού να βάλω την παλιά αμμολεκάνη!
marina289
Περιβόητο μέλος

Να έπαιρνε τον Λεόν η Εύη, το γατόνι της η nicoll, -δεν θυμάμαι άλλες Σαλονικιές γειτόνισσές σου του mycat- και να σου ερχόντουσαν επισκεψούλα και να τα ξαμολάγανε!!
Ειδικά ο Λεόν που δεν χαμπαριάζει και ανεβαίνει και σε πόρτες...τρελλό πάρτυ!
Και γω...
...προκειμένου να κάνω τα νεύρα φιδέ σε μία αντιγατόφιλη... ουουουου!!! Παίρνω τα βλαστάρια μου και σκάμε μύτη Σαλόνικα... μόνο η υστεροξυνίλα της με αποζημιώνει για το ταξίδι... και κανα τρίγωνο πανοράματος...
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχα!!!Μωρέ ξέρεις τί της χρειάζεται της κυριούλας αυτής;;;;
Να έπαιρνε τον Λεόν η Εύη, το γατόνι της η nicoll, -δεν θυμάμαι άλλες Σαλονικιές γειτόνισσές σου του mycat- και να σου ερχόντουσαν επισκεψούλα και να τα ξαμολάγανε!!Ειδικά ο Λεόν που δεν χαμπαριάζει και ανεβαίνει και σε πόρτες...τρελλό πάρτυ!
Και γω......προκειμένου να κάνω τα νεύρα φιδέ σε μία αντιγατόφιλη... ουουουου!!! Παίρνω τα βλαστάρια μου και σκάμε μύτη Σαλόνικα... μόνο η υστεροξυνίλα της με αποζημιώνει για το ταξίδι... και κανα τρίγωνο πανοράματος...
![]()

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα περιμένουμε και μεις με αγωνία να δουμε τι θα γίνει
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool