Μεγάλο σκουλήκι δίπλα από το γατί μου

sector2001

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Καλησπερα και παλι ..... με προβληματιζει ασχημα κατι την τελευταια εβδομαδα.....

αφου λοιπον καταπολεμισαμε κατα καιρους τα παρασσυτα τωρα κατι χειροτερο και ακομα αγνωστο σε εμενα !!!!

εχω εντοπισει 2 φορες κοντα στα γατια μου να βρισκετε κατι σαν ΚΑΜΠΙΑ πρωτη φορα το βελπω αυτο το πραγμα..... ειναι μεγαλο σε μεγεθος και πολυ περιεργο ΩΝ ...........

τη γινετε ρε παιδια μιπως ειναι καποιο παρασυτο καποια Προνυμφη που βγαινει λογικα απο τον μεγαλο μου γατο ????? εχω αρχισει και τρελενομαι.......

η μιπως ειναι καποιο Ζωηφιο που το μαζευουν απο εξω και το φερνουνε μεσα........

ειναι πρασσινο μεγαλουτσικο πολυυυυυυυυ παραξενο σαν καμπια......

Βοηθειαααααααααα :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρωτη φορα τ`ακουω αυτο:hmm:μαλλον θα περιμενεις να σου απαντησει καποιος απο τους γιατρους μας αυριο(δεν βλεπω να ειναι κανενας τους εδω τωρα...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρωτη φορα τ`ακουω αυτο:hmm:μαλλον θα περιμενεις να σου απαντησει καποιος απο τους γιατρους μας αυριο(δεν βλεπω να ειναι κανενας τους εδω τωρα...)

κοντευω να τρελαθω την πρωτη φορα ημουν σιγουρος οτι ειναι ενα ζωηφιο απ'εξω........ αλλα τωρα τα πραγματα με μπερδευουν........

τη να πω ........:(:(:(:(:(:(:(

κοντευω να τρελαθω την πρωτη φορα ημουν σιγουρος οτι ειναι ενα ζωηφιο απ'εξω........ αλλα τωρα τα πραγματα με μπερδευουν........

τη να πω ........:(:(:(:(:(:(:(
Και τι σε κανει να νομιζεις τωρα οτι δεν ειναι απ`εξω?

Και τι σε κανει να νομιζεις τωρα οτι δεν ειναι απ`εξω?

αυτο το Ζωηφιο δεν το εχω ξαναδει............ την μια φορα που το ειχα δει ειχε λιγα υγρα μαυρα τριγιρο...... νομιζα οτι το φερανε απ'εξω απο καποιο μερος που ειχε νερα κτλ.........

απλα.... μου Θυμηζει προνυμφη ή κατι τετοιο και περνανε απο το μυαλο μου τρελες σκεψεις.......

ψαχνω στο ΝΕΤ πληροφοριες για τετοια πραγματα με φωτογραφιες κτλ αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο..... :(:(:(:(:(:(:hmm:

Ο γατος σου βγαινει εξω?Του εχεις κανει προσφατα αποπαρασιτωση μεσα-εξω?

Ο γατος σου βγαινει εξω?Του εχεις κανει προσφατα αποπαρασιτωση μεσα-εξω?

ειναι σε σπιτι με μεγαλη βεραντα δεν εχει βγει ποτε του εξω εκτος απο μια φορα που χαθηκε για 1 μερα.............

πριν απο 1 μηνα του εδωσα ενα Drontal και πριν απο αρκετους μηνες του ειχαμε κανει εμβολιο για τα παρασυτα.......

ειναι σε σπιτι με μεγαλη βεραντα δεν εχει βγει ποτε του εξω εκτος απο μια φορα που χαθηκε για 1 μερα.............

πριν απο 1 μηνα του εδωσα ενα Drontal και πριν απο αρκετους μηνες του ειχαμε κανει εμβολιο για τα παρασυτα.......
Ειληκρινα δεν ξερω πως να σε βοηθησω...:(:hmm:δεν μου ερχεται τιποτα στο μυαλο!!!
Υ.Γ.Τουλαχιστον στο χαρακα που βαζεις μπορω να εντοπισω οτι κανεις λαθος καπου...πρεπει να εχει αυτη τη μορφη οταν ξεκιναει
αυτη οταν τελειωνει
.Η το ιδιο με μεγαλα γραμματα;):/:

Ειληκρινα δεν ξερω πως να σε βοηθησω...:(:hmm:δεν μου ερχεται τιποτα στο μυαλο!!!
Υ.Γ.Τουλαχιστον στο χαρακα που βαζεις μπορω να εντοπισω οτι κανεις λαθος καπου...πρεπει να εχει αυτη τη μορφη οταν ξεκιναει
αυτη οταν τελειωνει
.Η το ιδιο με μεγαλα γραμματα;):/:

ευχαριστω !!!!! να εισαι καλα :up:

ευχαριστω !!!!! να εισαι καλα :up:
Ελπιζω να μην ειναι τιποτε.Προσπαθησε να κανεις αναζητηση στα "προβληματα υγειας"μπας και βρεις τιποτα σχετικο.Τωρα σε καληνυχτω και καλως ηρθες στο φορουμ:)

Ελπιζω να μην ειναι τιποτε.Προσπαθησε να κανεις αναζητηση στα "προβληματα υγειας"μπας και βρεις τιποτα σχετικο.Τωρα σε καληνυχτω και καλως ηρθες στο φορουμ:)

ειμαι καιρο στο Φορουμ !!!!! :up::up::up::up:

εχω ψαξει τα παντα σχεδον δεν εχω δει κατι παρομοιο........

απο οσο μπορω να δω στο ΝΕΤ παντως..... ειναι προνυμφες Ψυλλου ή κατι τετοιο...... αυτο που θελω να μαθω ομως ειναι αν βγαινει απο μεσα τους ( παναγια μουυυυυυυυυυυυυυ μου θυμηζει το ΑΛΙΕΝ ) :(:(:(:(

ειμαι καιρο στο Φορουμ !!!!! :up::up::up::up:

εχω ψαξει τα παντα σχεδον δεν εχω δει κατι παρομοιο........

απο οσο μπορω να δω στο ΝΕΤ παντως..... ειναι προνυμφες Ψυλλου ή κατι τετοιο...... αυτο που θελω να μαθω ομως ειναι αν βγαινει απο μεσα τους ( παναγια μουυυυυυυυυυυυυυ μου θυμηζει το ΑΛΙΕΝ ) :(:(:(:(
Ελα τωρα,αφου ειπες οτι ειναι μεγαλο σαν καμπια!!!Πως μπορει να ειναι προνυμφη ψυλλου???Οι ψυλοι ειναι παρα πολυ μικροι(εχεις δει ποτε σου?),δεν νομιζω να ειναι αυτο.Και συν τοις αλλης,ειναι εξω παρασιτα που τρεφονται με αιμα,δεν κανουν βολτες στον οργανισμο μεσα για να κανουν προνυμφες(οι πεταλουδες κανουν προνυμφες):lol:
sorry τωρα το ειδα οτι εισαι καιρο εδω:redface::lol:

Ελα τωρα,αφου ειπες οτι ειναι μεγαλο σαν καμπια!!!Πως μπορει να ειναι προνυμφη ψυλλου???Οι ψυλοι ειναι παρα πολυ μικροι(εχεις δει ποτε σου?),δεν νομιζω να ειναι αυτο.Και συν τοις αλλης,ειναι εξω παρασιτα που τρεφονται με αιμα,δεν κανουν βολτες στον οργανισμο μεσα για να κανουν προνυμφες(οι πεταλουδες κανουν προνυμφες):lol:

μακαριιιιιιιιιιι !!!!!!!!! εχουνε περασει τρελες σκεψεις απο το μυαλο μου πιστευω με καταλαβαινεις !!!!!!

αλλα γιατι 2 φορες ...... διπλα στα γατια..... και την μια φορα ..... σαν να το ειχε κανει εμμετο διλαδι......

μακαριιιιιιιιιιι !!!!!!!!! εχουνε περασει τρελες σκεψεις απο το μυαλο μου πιστευω με καταλαβαινεις !!!!!!

αλλα γιατι 2 φορες ...... διπλα στα γατια..... και την μια φορα ..... σαν να το ειχε κανει εμμετο διλαδι......
Αυτο ειναι το πιο πιθανω.Οι γατες τα δοκιμαζουν ΟΛΑ οτι κινητε και ειναι μικρο:down:,μεχρι και κατσαριδες:sick::mpliaks:,σαβρες,φιδια,ολον τον ειδων ζουζουνια...φαινεται δεν ειταν νοστιμο και τα εκανε εμμετο...;)

Αυτο ειναι το πιο πιθανω.Οι γατες τα δοκιμαζουν ΟΛΑ οτι κινητε και ειναι μικρο:down:,μεχρι και κατσαριδες:sick::mpliaks:,σαβρες,φιδια,ολον τον ειδων ζουζουνια...φαινεται δεν ειταν νοστιμο και τα εκανε εμμετο...;)

λεεεεεεεεεες ?????? ηταν αρκετα μεγαλο ομως για να το ετρωγε ετσι......

λεεεεεεεεεες ?????? ηταν αρκετα μεγαλο ομως για να το ετρωγε ετσι......
Πιο μεγαλο απο...ενα ποντικι ας πουμε?:D

Πιο μεγαλο απο...ενα ποντικι ας πουμε?:D

:D:D:D:D οχι αλλα σαν το μικρο δαχτυλο του χεριου μου ομως ηταν χεχε

μακαριιιιιιιιιιιιιι να μην ειναι κατιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω για ολα ;);)

:D:D:D:D οχι αλλα σαν το μικρο δαχτυλο του χεριου μου ομως ηταν χεχε

μακαριιιιιιιιιιιιιι να μην ειναι κατιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω για ολα ;);)
Τιποτα.:cool:
Δοκημασε να βαλεις στην υπογραφη σου το direct link που σου δινει.Να παει οπως σου ειπα και μετα https://κ.τ.λ;)...

Τιποτα.:cool:
Δοκημασε να βαλεις στην υπογραφη σου το direct link που σου δινει.Να παει οπως σου ειπα και μετα https://και τα λοιπα...

ετοιμαζω μια καλυτερη :):):):):):) ( τετοια ωρα χαχαχαχαχαχαχαχα )

ετοιμαζω μια καλυτερη :):):):):):) ( τετοια ωρα χαχαχαχαχαχαχαχα )
Ειναι οι καλυτερες ωρες για κατι τετοιο...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back