Μετά θάνατον τι;;;

Δεν σας κρύβω οτι πολυ συχνά έχω αυτές τις ίδιες ανησυχίες με τη φίλη Αβανα...και νομίζω ότι ειναι κρυφες σκέψεις (και ανασφάλειες) ολων των μοναχικων ανθρωπων..
Μάλλον έχεις δίκιο, αλλά και η μοναξιά είναι επιλογή -τουλάχιστον στη παρούσα φάση- κ με τα στανταρ που υπάρχουν στους εν δυνάμει συντρόφους. Άρα γιατί να έχουμε ανασφάλειες, επειδή μας τις βάζει η κλασσική δομή της κοινωνίας; εγώ όταν τα σκέφτομαι αυτά αρχίζω να σκέφτομαι κ πως ήμουν πριν χωρίσω κ βλέπω ότι τότε ήμουν δυστυχισμένη, δεν λέω ότι τώρα είμαι καλά, αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα για τα γατάκια μου πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ως τώρα, μάλιστα αυτό που σκεφτόμουν ήταν εντελώς το αντίθετο, πως θα μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου όταν γεράσουν κ πεθάνουν, κ επειδή είναι τόσο επώδυνη η σκέψη την έχω βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού μου γιατί δεν έχω κουράγιο να την αντιμετωπίσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για μένα το "μοναχικοί" δεν σημαίνει και απαραίτητα "μόνοι" (χωρίς σύντροφο δηλαδη) ουτε και λεγοντας μοναχικος μου ερχονται στο μυαλο μίζερες καταστάσεις...αντιθέτως...οι μοναχικοι ανθρωποι κατα τη γνώμη μου ειναι και δυνατοι ανθρωποι για τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν και εχουν σχεση με τον εαυτό τους, είτε αυτες αφορουν στην υγεία τους, είτε σε κάποιο πρακτικό ή ψυχολογικό θέμα...αυτό που μας ανησυχεί ειναι η απολυτη εξάρτηση που έχουν τα πλασματάκια αυτά απο μας και τι θα γίνει όταν δεν θα υπάρχουμε να τα φροντίζουμε...όσο για τον θάνατό τους...ειναι κατι με το οποίο έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα του πόνου που θα νιώσω ξέροντας ότι ειναι το αντάλλαγμα για την αγάπη αυτή που λαμβάνω κάθε μέρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για μένα το "μοναχικοί" δεν σημαίνει και απαραίτητα "μόνοι" (χωρίς σύντροφο δηλαδη) ουτε και λεγοντας μοναχικος μου ερχονται στο μυαλο μίζερες καταστάσεις...αντιθέτως...οι μοναχικοι ανθρωποι κατα τη γνώμη μου ειναι και δυνατοι ανθρωποι για τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν και εχουν σχεση με τον εαυτό τους, είτε αυτες αφορουν στην υγεία τους, είτε σε κάποιο πρακτικό ή ψυχολογικό θέμα...αυτό που μας ανησυχεί ειναι η απολυτη εξάρτηση που έχουν τα πλασματάκια αυτά απο μας και τι θα γίνει όταν δεν θα υπάρχουμε να τα φροντίζουμε...όσο για τον θάνατό τους...ειναι κατι με το οποίο έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα του πόνου που θα νιώσω ξέροντας ότι ειναι το αντάλλαγμα για την αγάπη αυτή που λαμβάνω κάθε μέρα...
Εγώ δεν μπορώ να συμφιλιωθώ ακόμα, είναι ο μεγάλος μου εφιάλτης. Όσο για τη δύναμη που λες έχεις δίκιο εγώ το έλεγα στηρίζομαι στα πόδια μου, πάντως δεν θεωρώ τον ευατό μου κ τόσο δυνατό, γιατί καταστάσεις όπως η παραπάνω ή μια αρρωστια από αγαπημενα άτομα κ κυρίως από τα γατάκια μου, ή οποιοδήποτε πλάσμα που βλεπω έξω με τσακίζει. Δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται δύναμη. Εγώ πιστεύω πως όχι

και εγω το ίδιο νιώθω...εννοουσα οτι ειμαστε δυνατοί γι'αυτά που συμβαίνουν σε μας..γι'αυτα που έχουν να κάνουν με τον πόνο των αλλων...δηλωνω και εγω αδυναμία..

και εγω το ίδιο νιώθω...εννοουσα οτι ειμαστε δυνατοί γι'αυτά που συμβαίνουν σε μας..γι'αυτα που έχουν να κάνουν με τον πόνο των αλλων...δηλωνω και εγω αδυναμία..
Ναι πράγματι κ εμένα δε με νοιάζει να πονάω, μάλιστα το ρίχνω κ στη πλάκα κ κάποια στιγμή περνάει, αλλά δεν μπορώ να βλέπω πλασματα γύρω μου να υποφέρουν, εκεί πραγματικά νιώθω αδύναμη γιατί σκέφτομαι ποσά ακόμα υπάρχουν που θα υποφέρουν κ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τα βοηθήσω:(

ειμαστε να αμς κλαιν κι οι ρεγγες

..
θα συμφωνησω με τη μοναχικοτητα και τον ορισμο της με τη συντροφισσα Νοτα..
και ισως ειναι πιο τραγικη και γλαφυρή, οταν περιστοιχιζεσαι απο το "αλλο σου μισο", απο ομορφια και ευτυχια..
θεωρω οτι οι γατες πλαισιωνουν με περισσια ομορφια και μαεστρια τους μοναχικους ανθρωπους και ναι ειναι συντροφοι ζωης..

διαπιστωνοντας λοιπον οτι ο θανατος δεν ειναι μοιρα, γραμμενο, ήπεπρομενο αλλα μια σειρα απο τυχαια γεγονοτα (συνηθως)η εννοια μου ηταν αυτη η λευκη και τροφαντη γουνα με αυτο το γκριζοπο μασκακι και το μπλαζε υφος :"σημερα ελπιζω να σου εκοψε να φερεις καμια πιτσα και οχι αυτες τις αιδιες που με ταιζεις καθημερινα", ναι η Αβανα εηταν αυτη,

δεν ειμαι πολυ fun των παιδιων (εκτος κι αν βρω τον κουκλο με το σουπερ γενεντικο υλικο) αλλα και παλι δεν αφηνεις στα παιδια σου γατες ...και προβατα ,και ναι την Αβανα δεν την αντεχει κανεις...μα κανεις.. ειναι η Βασιλισσα ελισαβετ της αγγλιας με ασπρη γουνα..διαολος μεταμορφωμενος δηλαδη..θελει υπηρετες , αυλικους , τιμες και χαλια...
ειναι μια κυρια και ολιγον τι απο Δολοφονος...
ελα μπουρδολογησα αρκετα .....
ουτε εγω με αντεχω πια...
λοιπον αντε αμα τα τιναξω αιφνιδι:redface:ως ποιος θα αναλαβει τη θεα μου....

..
λοιπον αντε αμα τα τιναξω αιφνιδι:redface:ως ποιος θα αναλαβει τη θεα μου....
Είσαι πολύ μικρή ακόμα και για το αιφνιδίως!!!!! καταλαβέ το
Νομίζω ότι μια πίτσα θα έκανε και σε σένα και στη Βασίλισσα καλό. Ανεβάζει το ηθικό;)

η αληθεια είναι οτι και εγω σημερα αρχισα διαίτα και μου την εχει δώσει παραπάνω απο το κανονικό.
Αβάνα παρηγγειλε μια απ'ολα και σου ρχομαι...ελα καλα παιρνεις εσυ Τσεης Φαλντι, παιρνω εγω Χα(ϊ)βάνι, τι στεναχωριέσαι;;;

η αληθεια είναι οτι και εγω σημερα αρχισα διαίτα και μου την εχει δώσει παραπάνω απο το κανονικό.
:lol::lol::lol: Κι όλας;

Τώρα για τα γατάκια μου πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ως τώρα, μάλιστα αυτό που σκεφτόμουν ήταν εντελώς το αντίθετο, πως θα μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου όταν γεράσουν κ πεθάνουν, κ επειδή είναι τόσο επώδυνη η σκέψη την έχω βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού μου γιατί δεν έχω κουράγιο να την αντιμετωπίσω.

Εγώ δεν μπορώ να συμφιλιωθώ ακόμα, είναι ο μεγάλος μου εφιάλτης. Όσο για τη δύναμη που λες έχεις δίκιο εγώ το έλεγα στηρίζομαι στα πόδια μου, πάντως δεν θεωρώ τον ευατό μου κ τόσο δυνατό, γιατί καταστάσεις όπως η παραπάνω ή μια αρρωστια από αγαπημενα άτομα κ κυρίως από τα γατάκια μου, ή οποιοδήποτε πλάσμα που βλεπω έξω με τσακίζει. Δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται δύναμη. Εγώ πιστεύω πως όχι

Ναι πράγματι κ εμένα δε με νοιάζει να πονάω, μάλιστα το ρίχνω κ στη πλάκα κ κάποια στιγμή περνάει, αλλά δεν μπορώ να βλέπω πλασματα γύρω μου να υποφέρουν, εκεί πραγματικά νιώθω αδύναμη γιατί σκέφτομαι ποσά ακόμα υπάρχουν που θα υποφέρουν κ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τα βοηθήσω:(

Σλιθεριν συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου.Ειναι σα να διαβασες τις σκεψεις μου.:):):)

Σλιθεριν συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου.Ειναι σα να διαβασες τις σκεψεις μου.:):):)
Κι άλλη Τζεντάι στην παρέα:lol::lol:

Εγω αρχισα διαιτα εδω και δυο βδομαδες και κραταω γερα.:up::up:
Λοιπον προτεινω να ανοιξουμε ενα θεμα για διαιτες!(τι σοι γυναικιο φορουμ ειμαστε:blink::lol::lol:).Να ανταλασουμε εμπειριες και να στηριζουμε η μια την αλλη.Κατι σαν γκρουπ θεραπι:blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Αβάνα παρηγγειλε μια απ'ολα και σου ρχομαι...ελα καλα παιρνεις εσυ Τσεης Φαλντι, παιρνω εγω Χα(ϊ)βάνι, τι στεναχωριέσαι;;;

δικαιη μοιρασια...!!!;):D
κανονησε να μην παμε πουθαινα αεροπορικος μαζι...;):lol:

Εγω αρχισα διαιτα εδω και δυο βδομαδες και κραταω γερα.:up::up:
Λοιπον προτεινω να ανοιξουμε ενα θεμα για διαιτες!(τι σοι γυναικιο φορουμ ειμαστε:blink::lol::lol:).Να ανταλασουμε εμπειριες και να στηριζουμε η μια την αλλη.Κατι σαν γκρουπ θεραπι:blink::blink::lol::lol::lol::lol:
Καλή ιδέα:up:
Είμαι η Έλενα και είμαι καλά (νομίζω)

εγω μαπα διαιτα κανω ..απλα το εχω ανακοινωσει ..κατα τα αλλα μια χαρα παραγγελνω απεξω και μια χαρα μαγειρευω και ξεκοιλιαζομαι σαν τον θαλασσιο ελεφαντα..:lol:

:lol:οφφ τοπικ ειμασταν απο το πρωτο νημα..πλακα κανω..:lol:
αλλα εστι κι αλλιως σε αυτο το θεμα εχουμε πει πολλα γυρω απο τους φοβους μας...
ας το επεκτινουμε λιγο και στο μιζερο κομματι της ζωης μας..τη διαιατα..:hmm::lol:

εγω μαπα διαιτα κανω ..απλα το εχω ανακοινωσει ..κατα τα αλλα μια χαρα παραγγελνω απεξω και μια χαρα μαγειρευω και ξεκοιλιαζομαι σαν τον θαλασσιο ελεφαντα..:lol:
Εμ γι αυτό χρειάζεται το Group therapy,

θα ειναι λιγο σαν το θεμα "τωρα που πηρα φορα" αλλα σε πιο dark εκδοση για τους μεταμεσονυχτιους προβληματισμους..:lol:

θα ειναι λιγο σαν το θεμα "τωρα που πηρα φορα" αλλα σε πιο dark εκδοση για τους μεταμεσονυχτιους προβληματισμους..:lol:
Τι dark δε λες καλύτερα gothic:lol::lol::lol:
Για δίαιτα μιλάμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back