Havana
Διάσημο μέλος
αν πεθάνω ξαφνικά τι θα γινουν τα ζώα μου...

Αν πεθανω τώρα ισως η μητέρα μου έχει τη λεπτότητα να συντηρίσει την Αβάνα και την υπόλοιπη συμμοριά, αν πεθάνω στα 50 ποιος θα τα αναλάβει...
στο μικροσκόπιο όλες οι λύσεις απο διαχειρηστή διαμερισματος εναντι να προσέχει τα ζωα ...μέχρι οτι μπορείται να φανταταστείται...
θα ηθελα τη δική σας ιδέα πάνω σε αυτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εξ άλλου, το προσδόκιμο ζωής για τις γυναίκες στην Ελλάδα πάει πολύ μετά τα 50. Εκτός αν είσαι κασκαντέρ στο επάγγελμα!
Τότε αναγνωρίζω ότι οι στατιστικές δεν ισχύουν... Μην ανησυχείς, λοιπόν, από τώρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

pan8hras
Νεοφερμένο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
ομως πιστευω οτι με το αλατι που καταναλωνω η επιστημη δεν μπορει να κανει και πολλα και οτι τα ατυχηματα καραδικουν..
επειτα ο θανατος χτυπαει την πορτα ξαφνικα, πριν βαλεις το αγαπημενο σου αρωμα και πριν φιλήσεις τη μυτούλα της αγαπημένης σου γάτας.....
και να συμπληρωσω οτι ειδικα σημερα οι μισες αγγελιες για αδεσποτακια που σκασαν το αδεσποτολογιο ηταν λογο θανατου του ιδιοκτητη τους και εχω φριαξει.
δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι δεν ειχαν καποιον???
σιγουρα ειχαν αλλα κανεις δεν θα αναλαβει 3 σκυλια οι 4 γατες ...
και μαλιστα η μια ηταν 45αρα που πεθανε....
pan8hras
Νεοφερμένο μέλος

ελα μην πεφτουμε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μμμμμ νομίζω πως περνάς μια περίοδο θανατοφοβίας κ αρρωστοφοβίας, που συνήθως προέρχεται από μία πιεσμένη προσωπική ζωή, ή πίεση από δουλειά ή κ τα δύο μαζί, νομίζω -μια κ είσαι ακόμα πολύ μικρή για να κάθεσαι κ να σκέφτεσαι τόσο ψυχιπλακωτικά πράγματα- καλό θα ήταν να σκεφτείς από τι προέρχονται όλες αυτές οι μαύρες σκέψεις, κ όταν το βρεις να το τινάξεις από πάνω σου όσο κ να σε πονάει. Αυτό είναι λύση κ θα δεις ότι θα δεις τα πράγματα με μια πιο ροζ άποψηH αληεθεια ειναι οτι τον θανατο τον φοβαμαι...
ομως πιστευω οτι με το αλατι που καταναλωνω η επιστημη δεν μπορει να κανει και πολλα και οτι τα ατυχηματα καραδικουν..
επειτα ο θανατος χτυπαει την πορτα ξαφνικα, πριν βαλεις το αγαπημενο σου αρωμα και πριν φιλήσεις τη μυτούλα της αγαπημένης σου γάτας.....

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έγινε κάτι που σε τάραξε και άρχισες να σκεύτεσαι έτσι? Είσαι πολύ νέα ακόμα και όλα μπορούν να διορθωθούν αν έχεις όρεξη και κουράγιο! Και το αλάτι και οτιδήποτε άλλο που σε προβληματίζει. Όλα έχουν μια λύση γλυκιά μου!
Μην στεναχωριέσαι μην κάνεις σε κανέναν τη χάρη να στεναχωριέσαι! Είσαι δυνατή και μπορείς να βρείς μια λύση για τα πάντα!
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν λέω, καλό είναι σίγουρα να προβλέπουμε και να προγραμματίζουμε, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.
Μπρος, γραμμή για το γατολόι, ζούλα τα όλα ένα-ένα με τη σειρά να δεις πώς θα μπουν όλα σε μια τάξη στο μυαλό σου.

Havana
Διάσημο μέλος
δεν περναω καμια κριση καταθλιψης..
απλα σημερα ειδα πολλες αγγελιες αδεσποτων λογω θανατου του ιδιωκτητη τους ... και σκεφτομουν τα δικα μου τα κακομαθημενα..
και αντε τα ραγντολια θα τυχουν καποιας ευνοικοτερης μεταχειρησης..
Η ΑΒΆΝΑ??

Επισης πριν λιγο καιρο ο κτηνιατρος μας μου ειχε δωσει ενα βιβλιο που ειχε γαρψει μια φιλοζωη (ο συλλογος χαλανδριου ισως την ξερει) άξια γυναικα, εφυγε στα 50 αλλα αφησε 4 ζωα πισω της...,
καληνυχτα σηλαδη
στην αγγλια υπαρχει μεριμνα ζωων ..αν εισαι συνδρομιτης και τυχει το συμβαν ..οι συγγενεις σου στελνουν το ζωακι στα καταληματα τους μεχρι να ξαναβρει οικογενεια..
εδω δεν εχουμε καταλημα για τα επειγοντα...
ο προβληματισμος μου αυτη τη στιγμη δεν ειναι ο θανατος..
ας το παρουμε αλλιως..ατυχημα πχ που σεκαθιστα ανικανο να φροντιζεις τα ζωα σου...
τι κανεις...
τι γινεται...
prince
Διάσημο μέλος
Eίναι κατι που με απασχολεί καιρο..., και ειμαι σιγουρη πως έχει περασει απο το μυαλό των περισσοτερων εδω μέσα..
αν πεθάνω ξαφνικά τι θα γινουν τα ζώα μου...
Αν πεθανω τώρα ισως η μητέρα μου έχει τη λεπτότητα να συντηρίσει την Αβάνα και την υπόλοιπη συμμοριά, αν πεθάνω στα 50 ποιος θα τα αναλάβει...
στο μικροσκόπιο όλες οι λύσεις απο διαχειρηστή διαμερισματος εναντι να προσέχει τα ζωα ...μέχρι οτι μπορείται να φανταταστείται...
θα ηθελα τη δική σας ιδέα πάνω σε αυτο...
Έχεις σκεφτεί γιατί ορισμένοι άνθρωποι αφήνουν την περιουσία τους στα ζωάκια τους; Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα συμβεί αν μία πολύ πλούσια κυρία με μπόλικα ανήψια και μια γάτα πεθάνει χωρίς διαθήκη;... Καυγάδες, φασαρίες, διεκδικήσεις και η γάτα στα αζήτητα... Αν στη διαθήκη της ευνοεί τη γάτα (για όσο η γάτα ζει) και μετά κάποιο ίδρυμα; Όλοι θα παλεύουν να πάρουν την κηδεμονία της γάτας, και θα φροντίζουν για την μακροημέρευσή της για να καρποθούν όλο και περισσότερα από την περιουσία της θείας.....
Σε ποια περίπτωση η γάτα ζει καλύτερα;
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Να σου πω τι κάνεις. Πολλούς φίλους και χαίρεσαι τη ζωή σου. Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Στο φινάλε, αν έχεις 4 καλούς φίλους, παίρνει από ένα γατί ο καθένας! [φτου, φτου, χτύπα ξύλο!]τι κανεις...
τι γινεται...
Όλοι φοβόμαστε τον θάνατο (τουλάχιστον όσοι έχουμε μυαλό στο κεφάλι μας και δεν το παίζουμε άτρωτοι Ράμπο). Όμως αν τα σκεφτόμαστε αυτά κάθε μέρα, τι κερδίζουμε; Μια μίζερη ζωή...
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κατερινακι άμα...αποβιωσεις(μακρια απο εδω) μπορεις να μας πεις ποιος θες να παρει την divonne;(Για να δω αν με συμφερει να σε καθαρισω απο τωρα)

elvenstar
Επιφανές μέλος
Έχετε περίεργη αντίληψη για το ελαφρύ κλίμα δεσποινίς ΔώραΓια να ελαφρυνω το κλιμα:
(Για να δω αν με συμφερει να σε καθαρισω απο τωρα!!!!!)![]()

ΥΓ: Το ότι θα σε καθαρίσει Κατερίνα το έχει σίγουρο απλά τη χρονική στιγμή δεν ξέρει ακόμα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ε και βεβαια θα την καθαρισω,πρωτα τη Ραισα και μετα την Κατερινα.Ισως και τη Γιουλη,αρχισαν να μου αρεσουν και τα βιρμανακια τελευταιως...Έχετε περίεργη αντίληψη για το ελαφρύ κλίμα δεσποινίς Δώρα
ΥΓ: Το ότι θα σε καθαρίσει Κατερίνα το έχει σίγουρο απλά τη χρονική στιγμή δεν ξέρει ακόμα

Voula
Διάσημο μέλος
α) είμαι σχεδόν 45 (πολύ με πλήγωσε αυτό που έγραψες για την γυναίκα που 'εφυγε' στα 45...)
β) έχω ένα παιδί στα 17 από προηγούμενο γάμο, που σημαίνει ότι αν πάθω κάτι το παιδί αυτό μένει ουσιαστικά μόνο του γιατί ο βιολογικός πατέρας κοινώς χέ.... και ο θετός μπαμπάς (σύζυγος Νο 2) θα φροντίσει να ξαναφτιάξει την ζωή του και από πειρα ξέρω ότι αν ο συνδετικός κρίκος φύγει από την ζωή, τα υπόλοιπα διαλύονται και
γ) έχω 4 γάτες μέσα, άλλες 5 στον κήπο και πάει λέγοντας και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι από τα γατιά μου, ίσως μόνο ο Φοίβος, ο σιαμεζούλης, έχει κάποια τύχη στο να ασχοληθεί ο άνδρας μου μαζί του.
Συμπέρασμα, είσαι πολύ νέα, μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα και μην τα γράφεις γιατί απλά ΜΑΣ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΕΙΣ !
Havana
Διάσημο μέλος
Έχετε περίεργη αντίληψη για το ελαφρύ κλίμα δεσποινίς Δώρα
α στο καλο σας και οι 2 ...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Είδες τι ωραία που είναι η ζωή, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση,α στο καλο σας και οι 2 ...![]()
(και να μην έχουμε κοντά μας κ την Δώρα γιατί....)
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

και εγω δεν εχω κανενα να τον κρατησει... Ισως λογω ρατσας να εχει καποια τυχη αλλα λογω ηλικιας????????
πολλες φορες λεω σε φιλουσ μου οτι θα γραψω το σπιτι κ το αμαξι μου στον Εκτορα για να τον κρατησετε
.... και το σκεφτομαι σοβαρα να το κανω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool