Zizell
Νεοφερμένο μέλος
. Αλλά επειδή δεν έχω μεταφορικό μέσο θα πάω με την κολλητή μου η οποία είναι γριπιασμένη και φοβάμαι μην κολλήσει και την μικρή. Η Luna δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη. Γνωρίζετε αν μεταδίδονται ασθένειες από ανθρώπους στα ζωάκια ?
Δε θέλω να το ρισκάρω. Αν γνωρίζεί κάποιος κάτι πάνω σε αυτό, ας μου απαντήσει Plz
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Υπάρχουν περιπτώσεις και ελάχιστες μικρές εξαιρέσεις για άλλες παθήσεις. (μύκητες) αλλά είναι μηδαμινές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zizell
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
και οι αρρώστιες τους...

JohnDVM
Διάσημο μέλος
ουτε το κοινο κρυολογημα που εχει η φιλη σου
περισσοτερο κινδυνευει να κολλησει απο αλλες γατες , τα μικροβια και οι ιοι ειναι διαφορετικοι για τα ειδη ζωων και σπανια εχουμε μεταδωση απο το ενα ειδος στο αλλο
οποτε η γατα σου δεν κινδυνευει
julia
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Zizell
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ
. ΄Οσο για φωτο σίγουρα θα δείτε και πολύ σύντομα
. Και μπορεί να μην είναι και μόνη της .....χιχιχιχιχιχι, θα προσπαθήσω να αντισταθώ στο αδελφάκι της .
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε τι αγχος είναι αυτό...???Αν μεταδίδονταν στις γάτες οι ανθρώπινες ασθένειες τότε εγώ δεν θα είχα καμμία...Αν και έλαβες απάντηση από τον καθ'υλην αρμόδιο!!!Με το καλό να πάρεις το μωρό!!!Οχ , σοβαρά? Είναι 3 μέρες ετσι, με συνάχι, μπούκωμα και πυρετό![]()
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σας! (και επι την ευκαιρια με γεια το site, ωραιες οι αλλαγες) εδώ και 2-3 μέρες ειμαι κρυωμενη..δλδ δεκατα, μπουκωμα/καταρροη, πονολαιμο και τα σχετικα... απο βηχα οχι τπτ ιδιαιτερο... και οποτε κρυωνω (αρκετα συχνα) εχω σε μια μικρη απομονωση τη γατα μου.. δλδ δεν την αφηνω να μπαινει στο δωματιο, να ανεβαινει στο κρεβατι, δεν την χαιδευω κλπ.... βεβαια, δεν μενω μονη μου αλλα με τους γονεις μου και την αδερφη μου οποτε δεν ειναι τοοοσο μονη της, αλλα και παλι μεσα σ'ολους εγω ειμαι αυτη που ειναι η πιο εκδηλωτικη μαζι της... και για να μη μου αρρωστησει φερομαι καπως ετσι... εσεις τι πιστευετε? κανω καλα ή αδικα την εχω σε τετοια απομονωση...? ευχαριστω και παλι, πιστευω θα με βοηθησετε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
γεια σας! (και επι την ευκαιρια με γεια το site, ωραιες οι αλλαγες) εδώ και 2-3 μέρες ειμαι κρυωμενη..δλδ δεκατα, μπουκωμα/καταρροη, πονολαιμο και τα σχετικα... απο βηχα οχι τπτ ιδιαιτερο... και οποτε κρυωνω (αρκετα συχνα) εχω σε μια μικρη απομονωση τη γατα μου.. δλδ δεν την αφηνω να μπαινει στο δωματιο, να ανεβαινει στο κρεβατι, δεν την χαιδευω κλπ.... βεβαια, δεν μενω μονη μου αλλα με τους γονεις μου και την αδερφη μου οποτε δεν ειναι τοοοσο μονη της, αλλα και παλι μεσα σ'ολους εγω ειμαι αυτη που ειναι η πιο εκδηλωτικη μαζι της... και για να μη μου αρρωστησει φερομαι καπως ετσι... εσεις τι πιστευετε? κανω καλα ή αδικα την εχω σε τετοια απομονωση...? ευχαριστω και παλι, πιστευω θα με βοηθησετε!![]()
Περαστικά σου!! Σ' αντίστοιχο θέμα που είχα ανοίξει μου απάντησε και ο γιατρός εδώ οτι δεν κολάει η γρίπη των ανθρώπων στις γάτες. Δές εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Γρίπη-ανθρώπων-και-γατούλα.226473/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω παντως
φιλακιαααΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
α ωραια.. ησύχασα καπως.... οποτε για να μην απορει λεω να την αφησω στο κρεβατι (μας)..... χιχιι... σορρυ για το ιδιο θεμα αλλα δεν κοιταξα λεπτομερως πριν..ευχαριστω παντως
φιλακιααα
Και φυσικά ξέχασα να σου πώ και εμάς δεν κόλησε τίποτα παρόλο που αρρωστήσαμε όλοι στο σπίτι!!!

mary-babis
Δραστήριο μέλος
Ηθελα να κανω ισως μια χαζη ερωτηση αλλα θελω να ξερω για να παρω και εγω τα μετρα μου.Ειμαι αρρωστη (βηχας,πονολαιμος..) και φοβαμαι μηπως κολλησω τον γατο μου.Κ αμα κολλησει τι συμπτωματα θα εχει;;Υπαρχει περιπτωση σ'αυτον να ειναι πιο βαρια;Ειναι καλυτερα να μην τον πλησιαζω;

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καμία ανησυχία!!!!!!! Οι άνθρωποι με τις γάτες είναι τελείως ασύμβατοι στους ιούς. Πάρε αγκαλιά το γατάκι σου για να σε ζεστάνει και πέσε για ύπνο.
mary-babis
Δραστήριο μέλος

Ααααααχχχχχχχχ τι καλα!!!!!!Ευχαριστω πολυ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
θελω να σας ρωτησω κατι,γινεται να κολησει το γατι συναχι απ τον ανθρωπο?δλδ να του μεταδωσει ο ανθρωπος συναχι?το λεω γιατι οποτε συναχωθω κι ο μεγαλος γατος κανει το ιδιο και πριν απο λιγο προσεξα οτι και ενα απ τα μωρακια φτερνιζονταν,οχι πολυ,με μυξα και τετοια απλα να ξερω να μην τα φυλαω οταν ειμαι συναχωμενη.
φοβαμαι παρα πολυ,δε θελω να τα κολησω τιποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ρένα μου,διάβασε αυτο.θελω να σας ρωτησω κατι,γινεται να κολησει το γατι συναχι απ τον ανθρωπο?δλδ να του μεταδωσει ο ανθρωπος συναχι?το λεω γιατι οποτε συναχωθω κι ο μεγαλος γατος κανει το ιδιο και πριν απο λιγο προσεξα οτι και ενα απ τα μωρακια φτερνιζονταν,οχι πολυ,με μυξα και τετοια απλα να ξερω να μην τα φυλαω οταν ειμαι συναχωμενη.
φοβαμαι παρα πολυ,δε θελω να τα κολησω τιποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
vassotaratsa
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον επαθα γαστρεντεριτιδα & κατα συνεπεια κολλησα & την Μολυ μου.Εκανε διάρροια κ ολο το απογευμα δεν εχζει καθολου ορεξη ολο κοιμαται & δε3ν ασχολειται ουτε με τα παιχνιδια της ουτε με τιποτα.Δεν ξερω αν την κολλησα,η κτηνιατρος μου ειπε να περιμενω & αυριο να την παρακολουθησω αλλα δεν μπορω να την βλεπω ετσι.Σας εχει συμβει ποτε κατι παρομοιο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool