Μετανάστες σκοτώνουν αδέσποτα και μη για να τραφούν

Απάντηση: Μεταναστες σκοτωνουν αδεσποτα ζωα για να τραφουν

Καλο θα ειναι οταν γραφουμε μια ειδηση,να βαζουμε και το σχετικο λινκ,την πηγη της ειδησης δηλαδη που το ειδαμε.
Και εγω μπορω να πω οτι ο μπαρμπας μου τρωει κροκοδειλους.Σημαινει οτι αληθευει;
Παρα πολλα ακουγονται...τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Για παραδειγμα..τους οικολογους τους κατηγορουν στην επαρχια..οτι φερνουν φιδια απο αλλα μερη κατι το οποιο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΛΗΘΕΣ.
Καλυτερα λοιπον σε τετοιες ειδησεις..να βαζουμε και τα σχετικα λινκ,για να μπορουμε να βλεπουμε την πηγη..και ετσι να κρινουμε το αξιοπιστο της ειδησης.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Μετανάστες σκοτώνουν αδέσποτα ζώα για να τραφούν

https://www.newsbeast.gr/society/arthro/106062/metanastes-efagan-dilitiriasmeni-gata/

Βρηκα και αυτο εκτος απο αυτα που εβαλε ο Γιαννης πιο πανω. Παντως Εφη μου πραγματικα εδω συμβαινουν τοσα καθημερινα που δεν γραφονται ολα στο ιντερνετ. Οπως εγραψα πιο πανω μια φιλη μου μεσα απο τα χερια τους πηρε πισω το σκυλακι της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας μην αφήσουμε τον φιλοζωισμό να γίνει μισανθρωπισμός παιδιά....Και αν είναι να γίνει να κατευθυνθεί στους υπεύθυνους γι αυτό το χάλι.

Αν ισχύει όντως αυτό, δεν μπορώ παρά να συμπονώ απίστευτα τους ανθρώπους αυτούς, γιατί η θέση τους - ειδικά αν έχουν καταφύγει σε τέτοιες λύσεις για τη διατροφή τους - είναι εξαιρετικά δύσκολη και απάνθρωπη. Δυστυχώς συχνά οι κρατούσες αντιλήψεις δεν τους βοηθούν. Αν ήμαστε λίγο πιο οργανωμένοι και αλληλέγγυοι σαν κοινωνία, θα μπορούσαμε εμείς να τους συμπαραστεκόμαστε με την τόση ποσότητα τροφής που καθημερινά μας περισσεύει και πετάμε:(

Όσο για τους "φόβους" μην χάσετε τα ζώα σας με αυτό τον τρόπο, πολύ εύκολα μπορείτε να διασφαλίσετε ότι αυτό δε θα συμβεί κρατώντας τα μέσα στο σπίτι, που είναι και ο χώρος ενός κατοικίδιου ζώου, ειδικά στην πόλη.

Εκτός αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει πραγματικά ότι το όνειρο ζωής ενός πακιστανού είναι να στοιβαχτεί σε ένα κοντέινερ σε συνθήκες εξαθλίωσης για να έρθει στην Ελλάδα να κυνηγήσει τα ζώα μας

Για να μην παρεξηγηθω εγω προσωπικα δεν τους κατακρινω.Πονεμενοι ανθρωποι ειναι που ψαχνουν για ενα καλυτερο αυριο.Και ειναι γνωστο σε ποιο σημειο μπορει να φτασει η πεινα τους ανθρωπους..και εδω ειδικα που ειναι λιμανι τα πραγματα ειναι τραγικα.Δεν ειναι σωστο κατα τη γνωμη μου να ειναι καποιος φιλοζωος και τους ανθρωπους να τους αγνοει με μεγαλη ευκολια.Και εχω δωσει να φανε σε 2-3 μεταναστες που εψαχναν τα σκουπιδια και εγω γυρνουσα στο σπιτι με γυρους επειδη πολυ απλα ο μεταξωτος κ@λος μου δεν δεχεται να φαει το μεσημεριανο υπολοιπο φαγητο..Εκεινο το βραδυ εφαγα το υπολοιπο αο το μεσημερι και το ευχαριστηθηκα κιολας.Απλα εγω το ειπα σαν ενα γεγονος που συμβαινει τελευταια.

Μη θεωρείτε ότι το κάνουν γιατί έχει πέσει μόνο πείνα. Όση δυστυχία κι αν υπάρχει 2-3 ευρώ τη μέρα θα μαζέψουν για ένα σουβλάκι η μια τυρόπιτα η για ένα κιλό ρύζι.
Απλούστατα για τους κατοίκους μερικών χωρών της Ασίας το σκυλίσιο ή γατίσιο κρέας είναι ότι για μας το μοσχαρίσιο. Οι Φιλιππινέζοι και Ινδονήσιοι τρώνε μυαλά μικρών πιθήκων και το θεωρούν λιχουδιά. Οι ίδιοι τρώνε με μανία τους σκύλους. Το μάθαμε στα καράβια όταν πρωτοφέρανε ναυτικούς από αυτή τη χώρα. Γδέρνουν το σκύλο κι αφήνουν το σώμα του σε νερό με ουίσκι για μια μέρα επειδή το κρέας του σκύλου όπως μας είπαν έχει λίγη πικρή γεύση και είναι σκληρό και μετά το ψήνουν. Όταν το μάθαμε και φρίξαμε μας απάντησαν απλά " εσείς τρώτε αρνιά" (επειδή αυτοί δεν τρώνε) Φυσικά απολύθηκαν εν ριπή οφθαλμού κι οι επόμενοι γνώριζαν την ευαισθησία μας κι έτσι δεν τολμούσαν.
Στο λιμάνι της Κωνστάνζα στη Ρουμανία την περίοδο 1980-1983 είχαν εξαφανιστεί εκατοντάδες σκυλιά και νομίζαμε πως το καθεστώς Τσαουσέσκου είχε καθαρίσει το λιμάνι. Πέρασαν αρκετοί μήνες και τυχαία μάθαμε πως τα καράβια με Φιλιπιπνέζικα πληρώματα ήταν η αιτία της εξαφάνισης των σκύλων. Αυτό είναι ένα μέρος της κουλτούρας τους. Άλλων η κουλτούρα είναι να τρώνε αλογίσιο κρέας.
Ας μη κατηγορούμε τους Κινέζους. Αυτοί δεν τρώνε οικόσιτα ζωάκια. Για λιζουδιές έχουν άλλες παραξενιές (για μας παραξενιές) δηλ φίδια, σαύρες κτλ.

Σας άνοιξε η όρεξη????

Δυστυχως δεν βρηκα λινκ να βαλω...στις ειδησεις δεν το ακουσατε ρε παιδια?? δεν νομιζω να πουν κατι στις ειδησεις και να μην εχει συμβει ποτε...μπορει να τα φουσκωνουνε τα πραγματα αλλα αφου ειπαν οτι το ειδαν με τα ματια τους μερικοι απο εδω μεσα δεν νομιζω να ειναι ψεμα...!! Ανοιξα αυτο το θεμα για να ακουσω τη γνωμη σας γιαυτη την αθλια κατασταση που δεν φταινε 100% οι ξενοι...πολλες φορες εχω βοηθησει αστεγους γιατι φοβαμαι οτι μια μερα πολυ πιθανον να ειμαι κ γω στη θεση τους...
Οι 'φοβοι' μου ειναι σχεδον ανυπαρκτοι μια πλακα εκανα που λεει ο λογος...:P τη γατα μου δεν μπορω να την κρατησω μεσα το σπιτι ειναι μικρο και η γατα αστειρωτη αρα θα μας τρελανει για να βγει εξω...

Μη θεωρείτε ότι το κάνουν γιατί έχει πέσει μόνο πείνα. Όση δυστυχία κι αν υπάρχει 2-3 ευρώ τη μέρα θα μαζέψουν για ένα σουβλάκι η μια τυρόπιτα η για ένα κιλό ρύζι.
Απλούστατα για τους κατοίκους μερικών χωρών της Ασίας το σκυλίσιο ή γατίσιο κρέας είναι ότι για μας το μοσχαρίσιο. Οι Φιλιππινέζοι και Ινδονήσιοι τρώνε μυαλά μικρών πιθήκων και το θεωρούν λιχουδιά. Οι ίδιοι τρώνε με μανία τους σκύλους.

Ας μη κατηγορούμε τους Κινέζους. Αυτοί δεν τρώνε οικόσιτα ζωάκια. Για λιζουδιές έχουν άλλες παραξενιές (για μας παραξενιές) δηλ φίδια, σαύρες κτλ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Έτσι είναι. Οκ. ταλαιπωρημένοι άνθρωποι είναι αλλά να μην ξεχνάμε επίσης ότι πολλοί δήμοι στην Αττική παρέχουν δωρεάν φαγητό ή ακόμη και ρούχα στους άπορους και το γνωρίζουν πολύ καλά και οι ίδιοι αυτό. Ακόμη θα μπορούσαν σ΄ένα super market να την στήσουν το βράδυ που πετάνε βουνά από προϊόντα λίγο πριν λήξουν (αυτό που κάνουν οι freegans σαν στάση ζωής). Σαφέστατα λοιπόν τρώνε σκύλους/γάτες επειδή είναι στην κουλτούρα τους και μόνο.

Βέβαια από την άλλη, ηθικά αν το δούμε το θέμα, η ζωή ενός μοσχαριού (που τρώει ο δυτικός κόσμος και ευτυχώς όχι εγώ γιατί είμαι χορτοφάγος) δεν είναι κατώτερη από την ζωή της γάτας ή του σκύλου. Όλα τα ζώα νοιώθουν τον ίδιο φόβο και τον ίδιο πόνο. Απλά ο δυτικός κόσμος έχει διαχωρίσει τα ζώα σε ζώα φαγητού και σε ζώα συντροφιάς, που είναι λάθος για' μένα.

Όσον αφορά τους Κινέζους είχα την εντύπωση ότι τρώνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, δηλ. ό,τι κινείται. Ίσως να έκανα λάθος. Το σίγουρο είναι ότι στην Κίνα υπάρχουν πάρα πολλά εκτροφεία γατιών και σκυλιών για την γούνα τους.
https://theanimalvoice.blogspot.com/2008/03/boycott-china-by-all-means.html

Όσο για τους "φόβους" μην χάσετε τα ζώα σας με αυτό τον τρόπο, πολύ εύκολα μπορείτε να διασφαλίσετε ότι αυτό δε θα συμβεί κρατώντας τα μέσα στο σπίτι, που είναι και ο χώρος ενός κατοικίδιου ζώου, ειδικά στην πόλη.

Πολλές φορές κάποιος μπορεί να έχει μια γάτα μέσα στο σπίτι και να είναι γενικά προστατευμένη αλλά μπορεί να του φύγει κατά λάθος ή μπορεί το σπίτι να είναι έτσι π.χ μονοκατοικία και να μπορεί να κάνει την βόλτα της και να ξαναγυρίζει. Πρέπει δηλ. κάποιος να την βάλει στο μάτι (και αν είναι γάτα σπιτιού θα είναι και παχουλή) για να την μαγειρέψει; Στις ειδήσεις είχε βγει μια κυρία και είπε ότι μπροστά στα μάτια της πήγαν να της πάρουν το σκυλί. Π.χ. αν ήταν να μπει σε φούρνο δεν θα την άφηναν να μπει με το σκυλί μέσα, άρα τι να έκανε; αναγκαστικά θα το άφησε έξω. Σέβομαι την κουλτούρα του κάθε λαού αλλά θέλω να σέβονται και την δική μου. Δεν το λέω ρατσιστικά, αλλά θα πρέπει και οι ίδιοι να καταλάβουν και να σεβαστούν ότι τις γάτες και τα σκυλιά εμείς δεν τα τρώμε, πόσο μάλλον το να κλέβουν το σκυλί που συνοδεύεται από κάποιον. Δεν το δέχομαι!

Η καθαρα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι σιγουρα θα πρεπει να σεβονται το γεγονος οτι εδω,στο μερος που ζουν..αυτα τα ζωα τα εχουμε σαν κατοικιδια(..και οντως ειναι κατοικιδια..ασχετα αν καποιοι λαοι τα τρωνε)

Πάντα το λέω και θα το ξαναλέγω. Όταν ζω σαν ξένος σε μια χώρα η όταν είμαι μετανάστης είμαι υποχρεωμένος να σέβομαι τα ήθη, τα έθιμα, και την κουλτούρα της χώρας που με φιλοξενεί. Δεν είναι δυνατό να παραβαίνω τους κανόνες αυτούς στο όνομα της πείνας η της κακομοιριάς κι επειδή δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου παραδέχομαι πως γράφω αυτά γιατί δόξα το Θεό δεν πείνασα ποτέ μου για να δοκιμάσω τον εαυτόν μου αν θα φάω μια γάτα ή ένα σκύλο.

Δλδ ρε παιδιά αν βάλετε έναν άνθρωπο στο σαλόνι σας που έχει να φάει ένα δίμηνο και ορμήσει με τα μούτρα στο φαγητό θα νευριάσετε που δεν τρώει με μαχαιροπίρουνο? Και επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για τα ευρώ που κερδίζουν οι μετανάστες όταν φτάνω σε σημείο στην χώρα μου με πτυχίο μεταπτυχιακό και 5 γλώσσες να κυκλοφορώ με ένα ευρώ στην τσέπη πολλές φορές....

απο την στιγμη που ηρθαν ως μεταναστες στην χωρα μας ΟΦΕΙΛΟΥΝ να σεβαστουν τον τροπο ζωης μας. Αν δεν τους αρεσει, να επιστρεψουν στην πατριδα τους. Αν παμε εμεις στην πατριδα τους πως θα μας φερθουν αν αρχισουμε να τρωμε κατι που το θεωρουν ιερο; Ή να κανουμε σεξ σε δημοσιους χωρους; Πηγαιντε πχ στην κινα και καντε οτι σας γουσταρει. Η φυλακη ισως να ειναι το λιγοτερο που θα σας επιβληθει.

Δλδ ρε παιδιά αν βάλετε έναν άνθρωπο στο σαλόνι σας που έχει να φάει ένα δίμηνο και ορμήσει με τα μούτρα στο φαγητό θα νευριάσετε που δεν τρώει με μαχαιροπίρουνο? Και επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για τα ευρώ που κερδίζουν οι μετανάστες όταν φτάνω σε σημείο στην χώρα μου με πτυχίο μεταπτυχιακό και 5 γλώσσες να κυκλοφορώ με ένα ευρώ στην τσέπη πολλές φορές....
Βρε evi μου..ειναι εντελως διαφορετικο αυτο που λες εσυ με τα μαχαιροπιρουνα..και εντελως διαφορετικο..το να τρωνε γατες και σκυλους.:eek:
Θυμησου οτι σε καποιες μουσουλμανικες χωρες...ΑΠΑΙΤΟΥΝ απο τις ξενες να φορανε μαντηλα...κατι που παραβιαζει ανθρωπινα δικαιωματα..και ομως εμεις το δεχομαστε..:)

Αφού εμείς οι ίδιοι δεν σεβόμαστε τα αδέσποτα θα τα σεβαστεί ο ξένος? Αν υπήρχε σεβασμός δεν θα μάζευε κανείς υπογραφές για βία ενάντια στα ζώα και για μεμονώμενα περιστατικά, η ποινή θα ήταν αυτονόητη. Δεν μπορούμε να απαιτούμε από κάποιον να σεβαστεί αυτό που δεν σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι.

Παντως..δεν μπορει να συνεχιστει και αυτη η κατασταση ομως.:)

και που εισαι ακόμα. :(

Κοίτα να δείς! Εχθές που είχα πεθάνει της πείνας και ήταν κλειστά ολα τα σουβλατζίδικα, ούτε καν σκέφτηκα πως είχα γάτες! Μου φαίνεται το Αλτζχάϊμερ μου δείχνει τα πρώτα σημάδια του:eek::D
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά πιστεύω οτι και ο YNL, δηλαδή όταν είμαστε σε μια ξένη χώρα σεβόμαστε τα ήθη, τα έθιμα και την κουλτούρα του λαού. Βέβαια ούτε και εγώ έχω πεινάσει, όμως θα έκανα κάτι άλλο σίγουρα απο το να τρώω σκυλιά και γάτες, δεν ξέρω, θα πήγαινα κάπου παραθαλάσσια και θα ψάρευα όλη μέρα:hmm:
Όμως εμένα δεν με έχουν μάθει απο μικρό οτι οι γάτες είναι φαγητό, όλα είναι θέμα παιδείας και νομίζω οτι δεν χρειάζεται να έχει κάποιος IQ 250 για να καταλάβει οτι δεν χρειάζεται να φτάσεις στο σημείο να πεθαίνεις στην πείνα για να φάς κάτι που είναι συνηθισμένο στην χώρα σου, αρκεί ενα έντονο γουργούρισμα;)
Και βέβαια υπάρχουν και άλλες λύσεις, λαμπρό παράδειγμα του Δυτικού πολιτισμού ο Μπραντ στο ''7 χρόνια στο Θιβέτ'' όπου κινδύνευε να πεθάνει απ'την πείνα και το κρύο στην Λάσα, όμως έτρωγε απ'το μπολάκι του σκυλιού, όχι το σκυλί..:blink::rofl:

Και βέβαια υπάρχουν και άλλες λύσεις, λαμπρό παράδειγμα του Δυτικού πολιτισμού ο Μπραντ στο ''7 χρόνια στο Θιβέτ'' όπου κινδύνευε να πεθάνει απ'την πείνα και το κρύο στην Λάσα, όμως έτρωγε απ'το μπολάκι του σκυλιού, όχι το σκυλί..:blink::rofl:
:clapup::clapup::clapup::clapup:...φοβερο το παραδειγμα σου!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back