elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Μερικών ημερών ειναι πρόσφατα γέννησε
Μήπως να πήγαινες εσύ όταν λείπει η μαμά τους και να τα τάιζες επιπλέων;

Να φοράς ίσως και γάντια πλαστικά για να μην πάρουν μυρωδιά από σένα και δεν τα δέχεται καθόλου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μήπως κάνω ζημιά φοβάμαι κ τα παρατήσει κ φύγει γι αυτό ήθελα να τη βάλω σε κλειστώ χώρο ώστε κ προστατευμένα να είναι κ ζεστά κ αυτή να μη λείπει τόσες πολλές ώρες, μα καλά δεν θα παγώσουν αυτά ποσες ώρες πρέπει να κάθονται με τα μικρά; Από άλλες γάτες που παρακολουθώ δεν νομίζω να λείπουν τόσο πολύ απο τα μικράΜήπως να πήγαινες εσύ όταν λείπει η μαμά τους και να τα τάιζες επιπλέων;
Να φοράς ίσως και γάντια πλαστικά για να μην πάρουν μυρωδιά από σένα και δεν τα δέχεται καθόλου![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος

Ίσως επειδή και η ίδια είναι ακόμα πολύ μικρή...τι να πω

Αν τα καταφέρεις και την βάλεις εκεί που λες ίσως όντος να είναι καλύτερα!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είχα μία ελπίδα με το χάπι αλλά δεν ξέρω θα ρωτήσω και το γιατρό κ μήπως τελικά κάνω αυτό που είπε η ΗΑVANA την δελεάσω σιγά σιγα με λιχουδιές και την μπαγλαρώσω στο πάρκινγκ, θα ρωτήσω και το γιατρό μήπως κ έχει καμιά ιδέα που δεν νομίζω. Αυτό το σπρει με της φερομόνεςΜερικές γάτες δεν είναι "καλές" μαμάδες!
Ίσως επειδή και η ίδια είναι ακόμα πολύ μικρή...τι να πω
Αν τα καταφέρεις και την βάλεις εκεί που λες ίσως όντος να είναι καλύτερα!
λέτε να την ηρεμήσει;
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα θυλάζει αλλά λείπει πολλες ώρες από κοντά τους κ φοβάμαι ότι δεν θα επιβοιώσουν από το κρύο, βρέχει κ συνέχεια εδώναι ειναι μπεμπακι και η δια ισως γιαυτο...
δεν τα θυλαζει καθολου???
μια μαζωτικη οταν τα θυλαζει ισως??
αλλά κ δεν ξέρω αν ταΐζει κ αρκετάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
) και δεν την εβαλα διπλα απλα μεσα στο δωματιο που ηταν παγωμενο...δεν ξερω καμα φορα οι μανες ξερουν τι να κανουν....μακαρι να πανε ολα καλα....

ruko
Διάσημο μέλος
Αυτό το σπρει με της φερομόνες
λέτε να την ηρεμήσει;
Αυτό που φοβάμαι είναι ότι η γατούλα θα πανικοβληθεί αν την περιορίσεις σε κλειστό χώρο, αφού είναι τόσο άγρια.
Επίσης, αν τρομοκρατηθεί, μπορεί να σκοτώσει τα μικρά. Δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο, αλλά μπορεί να συμβεί.
Γενικά νομίζω ότι το Feliway μπορεί να βοηθήσει ελαφρώς στρεσαρισμένα γατιά να καλμάρουν, αλλά δεν νομίζω να έχει επίδραση σε φρικαρισμένα γατιά.
Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της σιγά-σιγά. Καλή τύχη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum